תשובה
הי, את בכללית? באיזה שבוע? איפה את מטופלת? בשום מקרה אני לא נותנת לטכנאי לעשות לי סקירה או כל בדיקה אחרת, תתעקשי תמיד על רופא, בעיקר עם הק"פ...זו זכותך. שלחי לי במסר את הטלפון אם את רוצה שנדבר, אני אשמח. סקירה ראשונה (שבוע 15) שבה גילו את הק"פ עשינו פרטי אצל דר ר'וזן ברעננה שילמנו 1500 וקיבלנו החזר מהקופה של 500 ש"ח (זו זכאות רגילה, פעם אחת בהריון- לא משהו מיוחד). את הסקירה שנייה לאחר ייעוץ גנטי שבסופו קיבלנו מכתב ובו המלצה לסקירה שנייה מורחבת, מה שהופך את זה לסקירה מורחבת ע"ח הקופה (רק טופס 17) עשינו בביה"ח מאיר אצל סגן מנהל היחידה (הפעלנו קשרים)-דר' מרקוביץ- היה מעולה ויסודי. סקירה שלישית ורביעית השתמשתי שוב במכתב של הייעוץ הגנטי והפעם אצל פרופ' מייזנר בבילניסון (טופס 17 שוב-לא סיפור) שהוא מנהל יחידת האולטרסאונד בבילניסון. אני לא בטוחה שהיינו צריכים כל כך הרבה סקירות, אני רציתי להיות שקטה ושכמה שיותר רופאים יסתכלו על העובר. (החמוד דניאלוש שלי) כמו כן עשינו מי שפיר, אקו לב ובדיקת נוירולוג ילדים. (טפסי 17) תנסי להשיג מכתב מיועץ גנטי שממליץ על סקירה מורחבת-זה מה שעזר לנו. אגב, אצלנו זה דו צדדי- אולי בגלל זה יותר "דאגו", כי דו"צ עלול להעיד על בעיות נויורלוגיות. לילה מקסים, ג'סיקה