החזרים בכללית- המאבק שלנו

פרלמנים

New member
החזרים בכללית- המאבק שלנו

הי, זוכרות את המכתב ההוא, ששלחתילפני שבועיים לכל העולם בנוגע החזרים על הדניס? רק רציתי לעדכן אתכן שקיבלתי תשובה ממנכ"ל קופ"ח כללית שהמכתב שלנו בטיפול... נחכה ונראה... יום מקסים, תחזיקו אצבעות.

חדוה7

New member
כללית

אני מחכה מיולי לתשובה שלו בקשר לסקירה שיועצת גנטית המליצה אני בשבוע 36 ועדין מחכה

טאניוש

New member
לא התקשרת אליהם?

הוצאתי מהם את כל בדיקות ההריון שרציתי. תמיד צריך לנדנד, להתקשר, להתעקש, נורא מעצבן.

פרלמנים

New member
דווקא בענייני הריון

אני חייבת לציין שבכל ההריון קיבלנו מה שרצינו מהכללית. כולל מי שפיר. בגלל שהיה ק"פ היועצת הגנטית המליצה במכתב על סקירה דרך הקופה וזה מה שהיה. עשינו 4 סקירות בהריון הזה ולא שילמנו. בינתיים טפו טפו רק הדניס בראון בלי החזר...ומקווה שגם לזה יהיה פתרון

נחכה ונמשיך להחזיק אצבעות... לפחות.

האדון "הסכים" לענות לך יש כאלה עם אף גבוה ששולחים מכתב חתום בידי המזכירה שלהם שכותבת "ב" (במקום) וזהו..... שוב, מחזיקה אצבעות אפילו שינוי קטן זה טוב תודה אורית

אנגלה3

New member
לפרלמנים

כתבתם שקיבלתם החזר מהכללית עבור 4 סקירות - שאלתי היא האם ביצעתם את הסקירות דרך רופא פרטי והגשתם בקשה להחזר לכללית מושלם או דרך רופא (או יותר נכון טכנאי שביצע את הבדיקה ורופא פענח) של הקופה? אשמח לקבל תשובה, כי דווקא היום היתה לי שיחה בעניין עם כללית מושלם ולמרות הבעיה שיש לעובר (ק"פ חד צדדי) הם מאשרים לי רק סקירה אחת אצל רופא פרטי. תודה אנג'לה

פרלמנים

New member
תשובה

הי, את בכללית? באיזה שבוע? איפה את מטופלת? בשום מקרה אני לא נותנת לטכנאי לעשות לי סקירה או כל בדיקה אחרת, תתעקשי תמיד על רופא, בעיקר עם הק"פ...זו זכותך. שלחי לי במסר את הטלפון אם את רוצה שנדבר, אני אשמח. סקירה ראשונה (שבוע 15) שבה גילו את הק"פ עשינו פרטי אצל דר ר'וזן ברעננה שילמנו 1500 וקיבלנו החזר מהקופה של 500 ש"ח (זו זכאות רגילה, פעם אחת בהריון- לא משהו מיוחד). את הסקירה שנייה לאחר ייעוץ גנטי שבסופו קיבלנו מכתב ובו המלצה לסקירה שנייה מורחבת, מה שהופך את זה לסקירה מורחבת ע"ח הקופה (רק טופס 17) עשינו בביה"ח מאיר אצל סגן מנהל היחידה (הפעלנו קשרים)-דר' מרקוביץ- היה מעולה ויסודי. סקירה שלישית ורביעית השתמשתי שוב במכתב של הייעוץ הגנטי והפעם אצל פרופ' מייזנר בבילניסון (טופס 17 שוב-לא סיפור) שהוא מנהל יחידת האולטרסאונד בבילניסון. אני לא בטוחה שהיינו צריכים כל כך הרבה סקירות, אני רציתי להיות שקטה ושכמה שיותר רופאים יסתכלו על העובר. (החמוד דניאלוש שלי) כמו כן עשינו מי שפיר, אקו לב ובדיקת נוירולוג ילדים. (טפסי 17) תנסי להשיג מכתב מיועץ גנטי שממליץ על סקירה מורחבת-זה מה שעזר לנו. אגב, אצלנו זה דו צדדי- אולי בגלל זה יותר "דאגו", כי דו"צ עלול להעיד על בעיות נויורלוגיות. לילה מקסים, ג'סיקה

אנגלה3

New member
ערב טוב

ג'סיקה, שלחתי לך במסרים את מספר הטלפון שלי בבית, אשמח אם תיצרי איתי קשר, אפילו עוד הערב אשמח לשמוע פרטים. תודה רבה והמשך ערב נעים אנג'לה

למעלה