החזרים מכבי על מטפל שלא בהסדר

אימוש35

New member
החזרים מכבי על מטפל שלא בהסדר

ערב טוב,
יש לי בעיה עם מכבי.
בעיר שאני גרה אין מרב"ע בהסדר.
בעיר השכנה יש: אחת לא פנויה והשנייה הציעה שעה לא מתאימה. שלחתי מייל למכון וביקשתי החזר על מרבע פרטית כפי שהיה כל השנים, והם סרבו. הפנו אותי למרבע שגרה במרחק 25 דק' מפה שאין פקקים!
כתבתי שוב מכתב המסביר שאני עובדת מחוץ לבית משרה מלאה, יש עוד ילד קטן בבית ו-4 טיפולים בשבוע, אנחנו חיים עם ולצד הלקות, הטיפול הנחוץ לא יכול לשבש לנו סדר יום.
עדיין מסרבים.
שלחתי לפניות הציבור. בדכ לוקח זמן והם לא מגיבים אלא דורשים מהאדם אליו מתייחסת הפנייה להגיב.
מה עוד ניתן לעשות?

TikvaBonneh

New member
החזרים

אם ההכנסה החודשית שלכם הינה עד פי 3 משכורות ממוצעות במשק (עד 28,200 ש"ח), את יכולה לפנות לקרן מכבי.
תקבלי החזרים עד 70% למשך שנה.
מקווה שבינתיים תתפנה מרב"ע בעיר הסמוכה.
שאלת הבהרה: כשאת כותבת כפי שהיה כל השנים, את מתכוונת שכל השנים קיבלת החזרים ופתאום התחילו לסרב?

אימוש35

New member
תקווה- ת

התחלנו עם מרבע שהבן היה בגן תקשורת ושעבר לגן רגיל המשכנו איתה וקיבלנו החזר ממכבי, כנ"ל לגבי קלינאית.
המרבע בחו"ל לתקופה ארוכה, איזי שפירא סגרו את היחידה להתפתחות הילד בשל קשיים כלכליים וכך אנחנו ללא טיפול כמה חודשים.
אני יודעת שהרבה הורים קיבלו אישור לטיפול אצל מטפל שלא בהסדר, אשמח לדעת גם בפרטי למי פנו .

לגבי קרן מכבי, הם כותבים באתר שזה מענק חד פעמי, קיבלתי לפני 3 שנים.
אפשר להגיש שוב?

TikvaBonneh

New member
אישור

אישית אני מכירה רק מקרים שבהם הנימוק היה רצף טיפולי. את רוצה שאפנה לקבוצה בפייסבוק לשאול?

TikvaBonneh

New member
הנה סיכום התגובות מהפייס

החזר לרב"ע פרטי לפנות לעו"ס במרכז למשפחה של אלו"ט.
לגבי הקרן - ניתן להגיש מחדש מדי שנה.

למעלה