החזרי נסיעות למילואימניקים

razor66

New member
החזרי נסיעות למילואימניקים

לפי החוק הצבאי חייל מילואים זכאי לצאת רק פעם אחת הביתה בחודש מילואים. לכן המפקד שלי במילואים אמר לי שאם אני רוצה (בטח שאני רוצה) לצאת הביתה יותר מפעם אחת במשך התקופה הזאת אני לא אוכל לקבל החזרי נסיעות והנסיעות יהיו על חשבוני. הצבא חוסך כסף על חשבון מילואימניקים קרביים שאין להם כסף אם אני הייתי נישאר בבית לא הייתי חוסך לצבא עוד כסף? אז אם הצבא מגייס אותי שיקח אחריות עד הסוף. אגב אם הצבא רוצה לחסוך כסף אז שיתחיל קודם לחסוך בדברים אחרים שיבואו וישאלו אותי יש לי כבר כמה רעיונות

Section

New member
שטויות!

ומה עם אנשים שחוזרים הביתה כל יום??? בוודאי שהם מקבלים החזרי נסיעות! חוץ מזה שבחודש מילואים מגיעות לך 72 שעות, לאו דווקא בבת אחת אז בוודאי שישלמו לך לפחות על 3 פעמים לפי מה שאתה אומר. לא נראה לי שהמפקד שלך יודע יותר מדי. תתקשר למשרד קישור שלך ותבקש טופס החזרי נסיעות, שמור את הקבלות ושלח בחזרה. אל תוותר!

binon

New member
המפקד שלך צודק

מה שמוגדר בחוק הצבאי הוא מה שתקבל. פעם אחת או פעמיים כפי שמפורט למטה. תחשוב בהגיון. פלוגה של 60 איש שכל אחד יוצא 5 פעמים הביתה בתעסוקה. לא הגיוני שהצבא יממן את זה, לכן הצבא משלם את מה שמוגדר בחוק ומעבר לזה - על חשבונך. כמו שאם אתה יוצא לחופש מעבר למה שמוגדר בחוק הצבא רשאי לפצל לך את השירות כך שעבור הימים העודפים שתהיה בחופש לא תקבל תשלום. להלן פירוט החופשות מאתר המילואים של צה"ל: חופשה לחייל מילואים המשרת בתעסוקה מבצעית / אבטחת מתקנים / שמירה בישובים : חייל המשרת ברצף עד 7 ימים אינו זכאי לחופשה כלל חייל המשרת 8-15 ימים ברצף זכאי לחופשה בת 24 שעות חייל המשרת 16-30 ימים ברצף זכאי לחופשה בת 72 שעות (ניתן לפצל ל-2 חופשות) חייל המשרת 31 ימים ומעלה ברצף זכאי ל-2 חופשות בנות 48 שעות כל אחת חופשה לחייל מילואים המשרת בשמ"פ בתנאי יחידה סגורה ושלא בתעסוקה מבצעית / אבטחת מתקנים / שמירה בישובים : חייל המשרת ברצף עד 7 ימים אינו זכאי לחופשה כלל חייל המשרת 8-24 ימים ברצף רשאי מפקדו לאשר לו חופשה אחת עד 48 שעות חייל המשרת 25-30 ימים ברצף זכאי לחופשה בת 48 שעות חייל המשרת 31 ימים ומעלה ברצף זכאי ל-2 חופשות בנות 48 שעות כל אחת

binon

New member
נכון

גם אנחנו משתדלים לתת מעבר לכתוב בחוק אבל במידת הסביר

בקש מהשליש שובר

תעשה חישוב קצר ,רבים באים ברכב פרטי (כעת על חשבונם) וגם אוספים את חבריהם ליחידה במילואים כך שנותרים שוברים לנסיעה של סיום המילואים,מה שמותיר עודף לשימוש לחופשות. אגב, אחת ממטרות תנועת בלתם היא החזר ההוצאות שאנו נדרשים בעל כורחנו.

למעלה