החזרי נסיעות

• פותח הנושא JNS
  • פורסם בתאריך

JNS

New member
החזרי נסיעות

אתמול הייתי בראיון עבודה ואמרו לי שלכל משמרת שאני מגיע אליה אני מקבל החזרי נסיעות של 5.60 ש"ח. זה נשמע לכם הגיוני? כי אני חושב שצריך לתת יותר, משהו בסביבות 10.40 ש"ח (שזה מה שעולה נסיעה באוטובוס של הלוך וחזור)

Hadar g

New member
אוי באמת קיבלנו כזה פתק בסוף

הלימודים של כמה צריכים לשלם לנו והחזרים וכאלה... חבל רק שזרקתי את זה. אבל אני חושבת שהם לא רשמו סכום מדוייק, אלא רק שצריך לקבל החזר על נסיעות. תדבר איתם על זה לדעתי אתה צריך לקבל גם יותר ובמה אתה עובד?

JNS

New member
היי

גם אני קיבלתי את הפתק הזה ביום האחרון של הלימודים תראי מה כתוב בו : "בנוסף למשכורת צריכים להיזר לכם החזרי הסעה - לכל היותר 21.14 ש"ח ליום עבודה. המעסיק מחויב להחזיר לכם רק את הסכום המינימלי הדרוש לכם כדי להגיע בתחבורה ציבורית לעבודה". אז ממה שהבנתי מזה צריך להגיע לי 10.40 ש"ח כדי לנסוע באוטובוס הלוך וחזור. יכול להיות שיתנו לי 5.60 בגלל שאני גר רק קילומטר וחצי ממקום העבודה? (פיצה האט). לא שאני מתכוון לנסוע לשם באוטובוס, אני אלך לשם ברגל או אסע באוטו של אבא שלי (אבל את זה אני לא חייב לספר ;)).

גמני קיבלתי את הפתק ההוא

וכתוב בו שהחזרי המנסיעות צריכים להיות במינימום שיספיק לנסיעה באוטובוס. זה אצלך לא הלוך וחזור אז כנראה שזה באמת לא מספיק אלא אם כן יש איזה סידור של הסעה בבוקר או בחזרה או משהו כזה שלא נוסעים הלוך וגם חזור באוטובוס.

למעלה