החזרת החטופים בעזרת משרד פרסום גדול

shavitb1

New member
החזרת החטופים בעזרת משרד פרסום גדול

נראה לי שרק העלאת קמפיין ענק בניצוחו של משרד פרסום גדול (ואני בטוחה שלא תהיה בעיה למשרד כזה לפעול בהתנדבות) יזיז משהו. לפרסום מסיבי בהצפת כל המדינה במדיה כתובה ובמדיה דיגיטלית יש כוח עצום בעיצוב דעת קהל. משרד פרסום טוב יכול להפיל ולהעלות ממשלות. חייבים לנסות לפעול בדרך זו. רק דעת קהל ברורה החלטית וקשה תזיז את הממשלה לפעולה.

נגיעוT

New member
אז ככה

גם מטעם העמותה של המשפחות וגם עם החברים פועלים יועצים ומשרדי פרסום דעת הקהל ידועה לכולם-הממשלה היא זו שצריכה לקבל את ההחלטות ומהר

shavitb1

New member
קמפיין פרסומי

לא ראיתי קמפיין ענק רואים פה ושם הפגנה, שלטים ועוד אני מדברת על קמפיין ענק כמו אלו שעושים בבחירות אני יודעת על מה אני מדברת. זה נשמע מטורף אבל רק זה יזיז למישהו. חברים ויועצים.. נשמע חלשלוש. יש לי הרגשה שצריך להוריד כפפות ולפעול בשטח הזה במלוא המרץ. משרדי פרסום גדולים אלופים בזה תאמין לי. סליחה על האולי חוסר אמון שאני מפגינה כלפי העמותה. אני מאד מאמינה במה שאני אומרת ותודה על התגובה המהירה

מתבצע ! שים לב למה שקורה בימים האחרונים

ישנו משרד פרסום ויחסי-צבור העומד - ככל שהבנתי: בהתנדבות - מאחורי הקמפיין המתגלגל והולך בכל אמצעי-התקשורת - מודפסת, משודרת וישירה (בפניות ישירות ועקיפות לאנשים "בחלונות הגבוהים") - לאחר שהורי השבויים הבינו שהאיפוק, המתינות והגישה ""ממלכתית" וה"אחראית" לא יביאו את התוצאות המקוות, ו"נתנו אור ירוק" ל'קמפיין', ובעיקר - התייצבו בראשו. מי שהקשיב לרדיו, צפה בטלביזיה, וקרא בעתונים נוכח לדעת: אחרי שנתיים "הורדו הכפפות".

למעלה