החזרת המחבלים לצפון הרצועה היא טעות קרדינלית כמו אוסלו

כמו השמדת גוש קטיף . ועל הטעות הזאת אזרחי ישראל ימשיכו לסבול טרור ורצח יהודים. ה7.10 יהיה גן ילדים לעומת מה שיקרה לכם בעתיד.
ישראל הייתה צריכה לקחת פרימטר של 3 ק"מ מהגבול לשים שם מיקוש נגד אדם ונגד רכב גדרות תלתליות וצבא עם עמדות מקלעים וכלי הרג ולהודיע לעזתים מי שיכנס לפרימטר הזה מות יומת. מה עשתה ישראל? חזרה לקונספט של הרואה יורה ונסוגה לקו הגדר. והכל בזכות 23 חטופים חיים.
אוי אתם תשלמו על הבגידה בכם של ממשלת נתניהו . אתם תשלמו באבדות יהודים ואתם עוד תתגעגעו ל7.10.

marabo

Well-known member
כמו השמדת גוש קטיף . ועל הטעות הזאת אזרחי ישראל ימשיכו לסבול טרור ורצח יהודים. ה7.10 יהיה גן ילדים לעומת מה שיקרה לכם בעתיד.
ישראל הייתה צריכה לקחת פרימטר של 3 ק"מ מהגבול לשים שם מיקוש נגד אדם ונגד רכב גדרות תלתליות וצבא עם עמדות מקלעים וכלי הרג ולהודיע לעזתים מי שיכנס לפרימטר הזה מות יומת. מה עשתה ישראל? חזרה לקונספט של הרואה יורה ונסוגה לקו הגדר. והכל בזכות 23 חטופים חיים.
אוי אתם תשלמו על הבגידה בכם של ממשלת נתניהו . אתם תשלמו באבדות יהודים ואתם עוד תתגעגעו ל7.10.
אתה יודע מה, עייפתי.
הרי מי שיפגע ראשון זה שוב הקיבוצים של השמאלנים.
אז אם הם הפגינו בקפלן בעד העיסקה כאשר הם יודעים שהיא תחזיר את הנוחבות לגדר וכל זה אחרי מה שהם עברו לא נותר לי אלא להרים ידיים שאם הם לא למדו כלום ממה שקרה הם מטומטמים.
וטיפול בטימטום זה משהו שבתחום בריאות הנפש, לא בתחום עיסוקי.

נערך לאחרונה ב:

Harrington

Well-known member
מנהל
אתה יודע מה, עייפתי.
אז אם הם הפגינו בקפלן בעד העיסקה כאשר הם יודעים שהיא תחזיר את הנוחבות לגדר וכל זה אחרי מה שהם עברו לא נותר לי אלא להרים ידיים שאם הם לא למדו כלום ממה שקרה הם מטומטמים.
וטיפול בטימטום זה משהו שבתחון בריאות הנפש, לא בתחום עיסוקי.
מי שייפגע ראשון הם חיילי צה"ל, כאשר יידרשו שוב לתקן את הסיטואציה שהפיקוד הבכיר איפשר/גרם. בכל מקרה גם אם הראשונים להיפגע כן היו קיבוצי השמאל ל"ע, מן הראוי שנשמור גם על כבודם ועל רמת אכפתיות זהה גם כלפיהם. אם ה' יודע לשמור פתאים, לא אנחנו אלה שצריכים לזרוק אותם לאש בגלל טיפשותם (מה גם שבעניין הזה אין להם ממילא כל כך קשר לעניין).

marabo

Well-known member
מי שייפגע ראשון הם חיילי צה"ל, כאשר יידרשו שוב לתקן את הסיטואציה שהפיקוד הבכיר איפשר/גרם. בכל מקרה גם אם הראשונים להיפגע כן היו קיבוצי השמאל ל"ע, מן הראוי שנשמור גם על כבודם ועל רמת אכפתיות זהה גם כלפיהם. אם ה' יודע לשמור פתאים, לא אנחנו אלה שצריכים לזרוק אותם לאש בגלל טיפשותם (מה גם שבעניין הזה אין להם ממילא כל כך קשר לעניין).
לא מקבל את זה, אין כאן עניין של כבוד אלא מציאות.
הם נכוו באש, הם תמכו בהתנתקות וקיבלו את הנוחבות אצלם בקיבוץ.
כעת שוב הם תומכים בהחזרת הנוחבות לגדרות.
ברור לכל בר דעת שהם זקוקים לטיפול נפשי, הרי כל אדם שפוי לא היה מסכים שרוצחים כאלה יגורו מרחק יריקה מביתו כשרק גדר עומדת בינו לבינה שנים על גבי שנים, הם מעולם לא קראו לכיבוש הרצועה והרחקת הנוחבות.
גם אם תגיד שעדיין הם לא האמינו שהגדר תפרץ וירצחו אותם ולכן אפשר עוד להגדיר אותם כשפויים אם כעת שאחרי שהנוחבות פלשו ורצחו אותם בבתיהם הם שוב תומכים בשיבת הנוחבות לגדירות. לא צריך ידע בפסיכיאטריה כדי להבין שיש לנו כאן מקרה הדורש טיפול

ומפאת כבודם ראוי שכולנו נעמוד ונתפלל עליהם רפואת הגוף ורפואת הנפש.

Harrington

Well-known member
מנהל
לא מקבל את זה, אין כאן עניין של כבוד אלא מציאות.
הם נכוו באש, הם תמכו בהתנתקות וקיבלו את הנוחבות אצלם בקיבוץ.
כעת שוב הם תומכים בהחזרת הנוחבות לגדרות.
ברור לכל בר דעת שהם זקוקים לטיפול נפשי, הרי כל אדם שפוי לא היה מסכים שרוצחים כאלה יגורו מרחק יריקה מביתו כשרק גדר עומדת בינו לבינה שנים על גבי שנים, הם מעולם לא קראו לכיבוש הרצועה והרחקת הנוחבות.
גם אם תגיד שעדיין הם לא האמינו שהגדר תפרץ וירצחו אותם ולכן אפשר עוד להגדיר אותם כשפויים אם כעת שאחרי שהנוחבות פלשו ורצחו אותם בבתיהם הם שוב תומכים בשיבת הנוחבות לגדירות. לא צריך ידע בפסיכיאטריה כדי להבין שיש לנו כאן מקרה הדורש טיפול

ומפאת כבודם ראוי שכולנו נעמוד ונתפלל עליהם רפואת הגוף ורפואת הנפש.
כאמור, אני לא מוצא את עצמי בקבוצה שמזלזלת בחיי אחרים רק בגלל שהם טיפשים, טועים, מזלזלים בעצמם בחיי אחרים וכו'. האחריות שלי כבן לעם ישראל חשובה מדי וגדולה מהתנהלות כזו עשרות מונים. לא יכול אלא להצטער על אלו שכן נוהגים כך ובוודאי כאשר הם משתייכים לכאורה למחנה הנכון ולא לטועים, אבל בכל זאת נכנעים לרגש (האולי טבעי) הזה.

סיפא דבריך הוא הנכון וזאת ההתייחסות הנכונה לציבור הזה (שאתה מדבר עליו).

אתה בטוח שלוחמי צה"ל ירוצו להילחם בפעם הבאה? אני לא כל כך בטוח. יגידו חברים שלי נהרגו כדי להרחיק את האוכלוסיה העזתית מהגדר לים ודרומה והממשלה החזירה את המחבלים צפונה אז שיחפשו להם פראיירים אחרים.

Harrington

Well-known member
מנהל
אתה בטוח שלוחמי צה"ל ירוצו להילחם בפעם הבאה?
כן.
אני לא כל כך בטוח.
הרבה רל"בניקים כאן "לא בטוחים". יותר מזה, הרבה רל"בניקים כאן מספרים כבר חודשים על גבי חודשים שגם היום חיילים לא רצים וכו' וכל זאת בגלל ענייני גיוס חרדים כביכול. כמובן שמדובר בחרטוט מצוי. המצאה נרטיבית של הרל"ב נטו שאין לה כל אחיזה בעולם האמת והמציאות. אז כעת גם אתה מצטרף לחגיגת הפנטזיות הזאת, הגם שאתה טוען לסיבות אחרות. המציאות עדיין לא תואמת את הפנטזיות האלו, גם לא על בסיס הסיבה שאתה טוען לה.
יגידו חברים שלי נהרגו כדי להרחיק את האוכלוסיה העזתית מהגדר לים ודרומה והממשלה החזירה את המחבלים צפונה אז שיחפשו להם פראיירים אחרים.
לא יגידו כי הם, בניגוד לרבים אחרים בין השאר כאן, מבינים היטב את אחריותם ואת משימתם ואינם עוסקים בשאלות הגדולות שאנחנו, כחברי הפורום שלא משרתים בפועל, יכולים להרשות לעצמנו לעסוק בהן.

רוב הזמן נח

Well-known member
אתה יודע מה, עייפתי.
וטיפול בטימטום זה משהו שבתחום בריאות הנפש, לא בתחום עיסוקי.
ולחמאס כבר יש אישור מחברת הכנסת לשעבר שנשארה חברת כנסת בחסות הבגץ, ששיטחי הקיבוצים שייכים לחמאס.

למעלה