החזרת כוחות- שאלות שעולות..

אור יום

New member
החזרת כוחות- שאלות שעולות..

עד כמה אתם פועלים במהלך היום להחזרת כוחות? לעיתים קרובות במהלך היום ישנן הרבה אינטרקציות, אנשים, מקומות וכ"ו.. האם אתם עוסקים בהחזרת כוחות? האם אתם פועלים לפי שיטה מסויימת? אני מניחה שהדבר דורש מידה לא מועטה של מודעות.. אשמח אם תשתפו אותי בהבנותכם

אור יום

New member
החזרת כוחות- המשך

מרחיבה קצת מושג זה עלה בשאלות ותשובות של הפורום. והיתה שם התיחסות להחלפת והחזרת כוחות בין אנשים, מקומות. האם זה משהו שאתם מרגישים אותו? האם ישנה שליטה מסוימת? אני באופן אישי לעיתים מצליחה להרגיש תחושה אנרגיות של האדם האחר- זה משהו שקשה לי להסביר במילים. אני יכולה להרגיש אם אני מאבדת אנרגיה, לגבי השליטה על מניעת איבוד האנרגיה- זה משהו שאני לא תמיד מצליחה למנוע (אני מניחה שהדבר הקשור למודעות) אני אשמח אם תשתפו יום נהדר

מעניין...

קראתי עכשיו חלק ממה שכתוב שם. אשמח לשמוע אם מישהו יודע מה המקור של המונח "החזרת כוחות". כמובן שאשמח גם לקרוא על כך פרטים נוספים. אני אישית לא נתקלתי במונח הזה אף פעם בספרי קרלוס קסטנדה. אני שם לב לאיזה שהוא דמיון בין זה לבין דברים אחרים שקראתי שם, אבל המקום היחיד שבו קראתי על "החזרת כוחות" זה בעצם כאן, באינטרנט. אולי בעצם נתקלתי בזה בשם אחר ולא ידעתי שזה זה?

למעלה