החזרת מוקפאים

שרונה27

New member
החזרת מוקפאים

סיפרתי בפורום פוריות שאנחנו מתכוונים לחזור לטיפולים. (יש לנו בן בן כשנתיים). ובכן הכל קרה נורא מהר והנה ביום שישי יש לנו החזרה של מוקפאים. אשמח לשמוע ממי שיש להן נסיון במוקפאים אם יש להן איזה עצות בשבילי וטיפים. אני נורא נורא מתרגשת ומקוה שזה יצליח.

שרונה27

New member
תענו לי בבקשה כי אני נורא בלחץ

אשמח לשמוע כל דבר שיש לכם לספר לי על מוקפאים.

מה בדיוק את רוצה לדעת? ממה בדיוק

את בלחץ? - אם תהיי יותר ספציפית, אנסה לעזור. אני לא עברתי החזרת מוקפאים אלא רק טריים. ידוע, שהסיכוי במוקפאים קטן יותר (יש גם את עניין ההשרדות בהפשרה), אבל יש כאן כאלו שהצליחו להרות ממוקפאים.

שרונה27

New member
אני רוצה לדעת מבנות איזו תמיכה הן

קיבלו כשהחזירו להן מוקפאים? האם זה היה מחזור טבעי לחלוטין או שהן קיבלו תרופות כלשהן לפני ההחזרה? האם בגלל שזה מוקפאים צריך לנוח יותר? לחמם? אני בלחץ כי אני נורא רוצה שזה יצליח.

שרונה 27

לאישתי זה היה מחזור רגיל ולא צריך לחמם ולנוח כמו שאת תנוחי בהחזרה רגילה

עצות וטיפים אין לי

כי מבחינתך החזרת מוקפאים היא כמו החזרת עוברים "טריים". אותו תהליך ואותה התלבטות ידועה של "מה לעשות/לא לעשות אחרי ההחזרה". מבחינת הסיכויים יש הבדל- לא תמיד כל העוברים מחזיקים מעמד בהפשרה ולכן סיכויי ההצלחה נמוכים יותר.(אם כי נדמה לי שעובר ששרד הפשרה אמור להיות בעל אותם סיכויים כמו עובר "טרי"). אבל תני למוקפאים שלך את הסיכוי שלהם, אותנו לא מענינת הסטטיסטיקה- שיהיה בהצלחה! אה, ועוד הבדל- יש רופאים שמעדיפים להחזיר יותר עוברים כשמדובר במוקפאים (בגלל ההבדל בסיכויים), זו החלטה שתצטרכו לקבל ביום ההחזרה- לפני ההפשרה:כמה להפשיר, וכשתדעו כמה שרדו את ההפשרה: כמה להחזיר. עובר שהופשר ולא מוחזר- אי אפשר להקפיא שנית.

טילי2

New member
שרונה, לי נתנו בהכנה כדורי פרוגינבה

למשך שבועים ואחרי ההחזרה תמיכה של נרות פוגסטרון. כמו שכולם יודעים שני ההריונות שלי הם ממוקפאים.

לשרונה

אישיתי עשתה החזרת מוקפאים והיא נקלטה אין לך מה לדאוג לגבי מוקפאים כי אם יש לך רופא טוב הוא ידע איך לטפל בך

1ענבל

New member
אני בהריון מהחזרת מוקפאים

קיבלתי תמיכה להגדלת הרירית (אני לא זוכרת את שם התרופה) ואחרי ההחזרה אוטרוגסטן +פרוגינובה עד שבוע 10 להריון. מבחינת המנוחה, כמו לאחר החזרת עוברים טריים, תלוי במדיניות של בית החולים. אם יש לך עוד שאלה אשמח לענות. בהצלחה.

למעלה