החזרת מכונת תספורת

ueran22

New member
החזרת מכונת תספורת

שלום רב,
קניתי לפני מספר שבועות בחנות א' בצפון הארץ. לאחר הגיעתי הביתה פתחתי את האריזה אך לא השתמשתי בה וראיתי שהיא לא מתאימה לי. חזרתי לחנות לאחר יום וביקשתי להחזיר המוצר למוצר יותר מתאים. אחד המוכרים שם אמר לי שלא מקבלים החזר על מוצר הגייני ושגם השתמשתי בו. אז קודם כל הוא שיקר לי בפנים כי אני לא השתמשתי בו. ורק פתחתי את האריזה. התקשרתי אל היבואן של המוצר ושאלתי לעזרתו. שלח אותי לחנות ב' ואמר לי ששם המוכר יחליף לי את המוצר. שמחתי והלכתי וחשבתי שהעניין פתור. באתי לחנות והמוכר הציע לי רק מכונה אחת מכל המכונות שיש לו ואמר לי שהיא הכי טובה שיש ושהיא מתאימה למה שאני צריך. ורק לאחר שהסכמתי אמר לי שאני צריך להוסיף 200 שח'. לצערי פה אני לא חשבתי כלכך והסכמתי להצעה. ורק לאחר מעשה התחרטתי. מיד לאחר הרכישה ואני מתכוון שעה אחרי חזרתי לחנות בשביל לבטל עסקה בשביל משהו אחר. אבל המוכר סרב לבטל לי את העסקה בטעה שהמוצר היגייני ולאחר קנייתי והוצאתו מהחנות הוא לא יכול לקבל אותו.
אני יודע שמגיע לי לבטל את העסקה ושאני צודק. כי היום אפשר להביא את המוצר הביתה (דבר שעשיתי) ואפשר אולי לפתוח את האריזה (דבר שלא עשיתי) ואסור להתשמש בה (וכמובן שלא השתמשתי בה). ומה גם המוכר לא רצה אפילו לראות אם השתמשתי בה או לא. פשוט מיד אמר לי לא ולהתראות. בעצבים.
הרמתי טלפון ליבואן ששלח אותי אליו והסברתי לו את המצב. הוא גם לא הסכים לקבל המוצר אלא שיכנע אותי שקיבלתי מוצר טוב מאוד שאני אהיה מרוצה. וגם שאם אין פגם אז אין סיבה להחזרה. העניין הוא שאני לא יודע אם יש פגם כי לא נגעתי במכשיר.
אני לא יודע מה לעשות כי המוכר ממש עצבני וגם היבואן מגבה אותו.
אז מה לעשות ?!
האם אני צודק?!
למי לפנות?

למעלה