החזר עלויות על רופא הגירה ממכבי

shipy1234

New member
החזר עלויות על רופא הגירה ממכבי

בעבר העלו את כאן את הרעיון והוא אכן עובד בשטח כמו שנוכחתי אישית. מביאים קבלה מהרופא למכבי (כל עוד הוא מופיע ברשימה של רופאים מומחים לצרכי התייעצות שניתן לראות באתר האינטרנט של מכבי) ומקבלים החזר תוך שבועייים לחשבון בנק. סוף סוף יצא משהו מכל העמלות ששילמתי להם כאדם בריא כל השנים...

מה היה כתוב...

כסיבת הביקור? ייעוץ או בדיקות להגירה? , אני יודעת שמסתכלים על זה ואם כתוב שאלה בדיקות להגירה הם עושים בעיות..... באיזה סניף של מכבי הראתם את הקבלה? גם זה חשוב, לא כל הסניפים מתנהגים באופן דומה.....מעניין אם יש מדיניות מחייבת בנושא.... תודה על המידע.....

shipy1234

New member
לא לכתוב כלום. להשאיר ריק.

שהייתי אצל הרופא הוא אמר שהוא מוכן או להשאיר ריק או לכתוב ייעוץ להגירה. השארתי ריק ולא היו שום בעיות. הם רואים שהרופא הוא רופא משפחה.

ruth1983

New member
אנחנו עשינו החזר בלאומית

צריך שיהיה מומחה בעל 5 שנות ותק ועל הקבלה צריך שיהיה כתוב ייעוץ - עבור 3 אנשים החזירו לנו 1080 ש"ח

taltal59

New member
לנו ניסיון קצת שונה...

היו אצל הרופא בתל אביב , לא היה מוכן לרשום דבר מלבד "בדיקות עבור הגירה לקנדה" לא עזרו הבקשות ולכן אפילו לא חשבנו להגיש לקופה (אני במכבי אישתי במאוחדת) ממה שראיתי באותו היום וגם באסותא הבנתי שכך רשמו לכולם (אולי הנחייה של מישהו ???) בכל מקרה לא הצלחנו לבצע את שנאמר גם בהזדמנויות אחרות של רישום "ייעוץ" על החשבונית וקבלת החזר מעבר לכך ע"מ לקבל החזר על הרופא להיות רופא בכיר (סגן או מנהל מחלקה) ומה שידוע לי או לא אחד כזה

shipy1234

New member
הוא כן רופא בכיר

אם תסתכלי ברשימה של הרופאים שזכאים לחזר באתר מכבי. שהייתי אצלו ביקשתי גם שירשום "ייעוץ" הוא לא הסכים ואמר שהוא מוכן או להשאיר ריק או לרשום בדיקות להגירה. ביקשתי ריק.

shipy1234

New member
אין סיבה שלא

בגלל שהם רואים שהוא רופא משפחה, אז גם הקבלה ריקה, הם מבינים שמן הסתם לא מדובר בבדיקות יוצאות דופן שלא מכוסות.

למעלה