החזר על הקייטנה....

החזר על הקייטנה....

אז כמו ששאלתי פה לא מזמן... הבנתי דאז שמגיע לנו החזר מהרווחה של כ-500 שח עבור קייטנה מוכרת.
רשמנו את הילד לקייטנה רגילה של הגן מטעם העירייה/חינוך... בעלות של 600 שח (מחיר ללא סבסוד) זה אולי נשמע זול אבל אלו המחירים באזור שלנו. דיברתי עם הנציגה שלנו ברווחה והיא בדקה עם המפקחת שלה ובאמת חזרנ אלינו ואמרה שמגיעה לנו הנחה אבל היא לא יודעת בוודאות מה הסכום. העברתי לה את כל המסמכים שביקשה. היום היא מתקשרת אליי ואומרת שהחשב שלהם בדק את הנושא וטוען שבגלל שיש לנו קצבה של 2500 שח לחלק למספר הימים יוצא יותר מהעלות היומית. מה הקשר בכלל ? יכול להיות שסתם ניפנפו אותנו ? אם מגיע לנו החזר אני מתכוון להתעקש במיוחד אחרי שהובטח לנו...
מה אתם ממליצים לעשות ?

yuliyuli1

New member
לא הבנתי מה זה הקשקוש הזה של ה 2500 ש"ח

והחלוקה לימים.

מגיע החזר של 500 ש"ח (אנחנו קיבלנו השנה 530) לא קשור לשום קצבה.
אני לא יודעת אם זה חוק או שזה המלצה לרשות המקומית, אבל זה הדבר היחיד שהעיריה נתנה לי (בגלל מבחן המשכורת אני לא זכאית לשום דבר אחר, כמו חונך וכו').
אולי תתיעץ עם אלו"ט

SMADAR55

New member
גם אותי מתישים השנה בנושא החזר קייטנות !

בעבר קיבלתי ללא בעיות החזר על קייטנות עירוניות של המתנ"ס . אמנם באיחור רב (חצי שנה אחרי ששילמתי לקייטנה) אבל תמיד קיבלתי החזר.

השנה התחלפה העובדת הסוציאלית ברווחה המטפלת בנושא. היא התקשרה אלי וטענה שמאחר ורשמתי את הילד לקייטנה של בית ספר קיץ אני לא זכאית להחזר מאחר ואין כפל הנחות !!!
הסברתי לה שמדובר בקייטנה שנפתחה מטעם העיריה, ללא סבסוד של משרד החינוך, ושאני שילמתי את מלוא תשלום הקייטנה בסך 1,000 ש"ח. כמו כן , ההחזר אינו מתקציבי העיריה אלא ממקור חיצוני (אגף הרווחה מעביר את הסבסוד עבור ילדים אוטיסטים). היא אמרה שתבדוק שוב .
בינתיים פניתי למרכז המשפחה של אלו"ט. תשובת הביניים שקיבלתי אינה נראית להם והם ביקשו שאם התשובה הסופית תהיה שלילית אדרוש אותה בכתב ואעביר אותה אליהם לבדיקה של יועץ משפטי.
בשלב זה העובדת סוציאלית העבירה זאת להמשך טיפול ואני ממתינה בסבלנות.
רשמתי את הילד לקייטנה נוספת בעלות של 1900 ש"ח אך עליה לא ניתן לקבל החזר משום שהיא פרטית ללא פיקוח.

TikvaBonneh

New member
מה לעשות

האם הילד קיבל הכרה ברווחה באגף לטיפול באדם עם אוטיזם? כי אם לא, אז תתחיל בטיפול בהכרה.
אם אכן הוא מוכר, הבא להם את הודעת הכנסת מ2012 על החוק. יש גם באתר של אלו"ט ובאתר של קשר.

SMADAR55

New member
אצלינו יש הכרה ברווחה. לטעמי מדובר בעובדות סוציאליות

לא מיומנות ברווחה בעיריה.
פשוט צריך הרבה סבלנות ועצבים .

למעלה