החזר על טיפולי דיאליזה בחו"ל

שרית(^_^)

New member
החזר על טיפולי דיאליזה בחו"ל

שאלה למבוטחי קופ"ח מאוחדת מבינכם שגם עשו דיאליזה בחו"ל, אם יש כאלה: האם ידוע לכם כמה מחזירה הקופה על טיפולי דיאליזה בחו"ל ? האם מדובר בסכום קבוע או שזה נקבע לפי עלות הדיאליזה עצמה (ע"ס קבלה) ? ידוע לי שמכבי, למשל, מחזירה $150, גם הטיפול עלה, נניח 250 יורו.

Avraham F

New member
החזרים על טיפולים בחו"ל.

קופות החולים מתחרות ביניהן, מי תשלם פחות על הוצאות טיפול בחו"ל. עליות של טיפול יכולות להיות בין 200-250 יורו עד 400-450 דולר. ההחזרים, תלוי בקופה, יהיו בערך מחצית הסכום (המחצית הקטנה) ובשקלים לפי שער "גניב". למה ? ככה. כי קופות החולים הקטנות שונאות את המטופלים, הגדולות פשוט מצפצפות עליהם. רצוי לברר מראש עם הקופה. רצוי לא לשהות בחו"ל, מעבר ל- 9 טיפולים. אני מעריץ את הקשישים, שמנצלים את הקופות עד הרופא האחרון. מזל שלא מגבילים ביקורים.

שרית(^_^)

New member
סוף סוף קיבלתי תשובה מקופ"ח מאוחדת

ההחזר שלהם הוא עד 850 ש"ח, שזה 170 יורו, פר טיפול (כנגד קבלה מקורית, כמובן). אני חייבת להודות שהופתעתי לטובה.

שרית(^_^)

New member
היינו אמורים לנסוע

לאנטליה בעוד שבועיים. כבר עשינו הזמנה של המלון והטיסה וגם של הדיאליזות (מכון מומלץ, אם מישהו פעם יצטרך). אך לצערי ביקשו ממני היום בעבודה, בגלל עומס בלתי צפוי, לדחות את החופשה ליולי... ניסיתי לברר על חבילה דומה בחודש יולי, אבל מסתבר שהמחירים ביולי מזנקים כמעט פי שניים, ובשילוב עם עומס התיירים ביולי-אוגוסט ומזג האויר שמתחיל כבר להיות חם ולח מדי, נראה לי שנוותר
קצת קשה לי לבוא בטענות למקום העבודה, שהתחשב בי עד אין קץ כשהייתי "מאושפזת" ביחד עם בעלי במשך חודשים רבים...

D o r o t h y

New member
מבינה ומסכימה

אבל אולי תמצאו יעד אחר? אני יודעת כמה זה בעייתי בקיץ, אבל אולי בכל זאת

למעלה