החטא המושלם

fima2001

New member
החטא המושלם

נסיעה על מכונית בשבת אכילת שרימפס מצופה בשמנת חלבית ובזמן האכילה להתפלל לשטן ולאונן ביד שנייה

preacher

New member
call you and raise

נסיעה בעירום על אופנוע כשאתה לבוש בבגד עשוי משעטנז, תוך כדי אכילת חזיר עם גבנ"צ בפיתה, עם בחורה ערומה מאחוריך ששרה בקול רם תוך כדי שהיא משחקת לך ב..., בשבת שיוצאת בשבוע פסח, ברחוב הראשי של מאה שערים (או בבית קברות אם אתה כהן).

lolibror

New member
אני בסה"כ אמרתי שבסיבוב הזה

אני לא משתתפת! (פשוט לא יכולתי להתאפק... פריצ'ר אמר את מילת הקסם "RAISE"). אבל אני מודה שזהו שרשור מתועב.

Lu Tze

New member
נו נו נו.

ככה חשבים חילונים מרושעים? נסיעה במכונית בכותל ביום שבת שיוצא ביום כיפור תוך כדי התפללות לבעל על ידי קריאות "יהוה" צוהלות (בזמן שבו הפה שלך לא עסוק בלעיסת שווארמת חזיר עם גבינה) בזמן שברדיו יש את השיר "Losing My Religion" של REM. עכשיו זה חטא!

lolibror

New member
פימה, יא צבוע אחד!!!

למה בפורום "דתיים" לא כתבת את הגרסא המלאה ל"חטא המושלם" כפי שהצבת אותה פה??? מה יש??? הרגשות שלנו פחות מעודנים משלהם? או שאולי מה שחסכת מהם לא נחשב שם לחטא...?

Lu Tze

New member
שלום, הניק שלי הוא LU TZE

אם בא לך לפנות לפימה, אני מציע שתפתחי אחת מההודעות שלו ותלחצי על "תגובה". בכל מקרה, הסיבה שאני לא מפרסם בפורום דתיים את הגירסה שלי לחטא המושלם היא בגלל שפשוט שם אף אחד לא יצחק (מה לעשות, כשזה נוגע לאמונה רוב הדתיים הם די רציניים). כמו שלפעמים אני מספר בדיחות על יהודים, אבל אני לא אלך לקונגרס ציוני (אני יודע שכבר אין כאלה, רק נתתי דוגמה) ואספר שם בדיחות על יהודים כי שם יש הרבה אנשים שעלולים להיפגע מכך. בפורום הזה מסתובבים דתיים שמוכנים להיחשף לדעות שונות משלהם ולכן להם יותר קל "לבלוע" בדיחות כאלה מאשר לאנשים בפורום דתיים ש(אולי)לא מסתובבים בפורומים שלא תואמים את הדיעה שלהם.

lolibror

New member
אני פניתי לפימה, אבל קראתי

גם אותך לפני שהגבתי אליו. קורה. ראיתי שהוא כתב את השנינות ההיא גם בפורום "דתיים" רק השמיט את עניין האוננות. מבלי להכנס לראשם של כל מי שמסתובב בפורום "דתיים" אני מוכנה להמר על כך שגם הגרסא לילדים של "החטא המושלם" לא הצחיקה אותם כל כך ולא בגלל שאין להם חוש הומור, חו"ח! זו פשוט היתה פרובוקציה אינפנטילית המורכבת מהאמצעים הזולים ביותר בשוק. אגב, מה שהציע פימה ברוב חן, רחוק מלהיות החטא המושלם...

mishiko

New member
תגובתי לעניין

אני חושב שזה מצחיק ותמיד יש כמיהה לשלמות כך שתפסיקו לזיין לי את השכל בזבל הדוסי לשכם

תום30

New member
שידרוג החטא ../images/Emo91.gif

יום כיפור- זוג המבצעים משגל אנאלי על גבי האופנוע שועטים לרחבת הכותל בהרמת גלגל כשהכסות לגופם : תפילין עליה, וטלית הכרוכה מסביב לצווארו. לאחר הפרו ורבו קידה לאופנוע תוך מילמול "אבינו מלכנו" ושחיטת חזיר על מזבח הקטן הבנוי מצואת יוני הכותל אל מול האופנוע.
הזכרתי שהבחורה היא ממזרה עפ"י כל הפוסקים?

virus2

New member
אלו ארועים שאינם שוים התיחסות

אם אתה נוצרי. (לפחות החצי הראשון של ההודעה)

virus2

New member
החטא הנורא

לגנוב מאנשים קשי יום את כספם האחרון בשם הדת ע"י הבטחת אריכות ימים ובריאות או לתת להם ברכות וקמעות של עובדי אלילים. לטעון שאם תצביע למפלגה מסוימת היא תקבל חזוק אלוהי. להביא את הבערות של מוסדות חנוך לידי אידאל. כל מי שאיתי יקבל תמיכה מלאה. אבל את מי שמיתנגד לי או אם דעה שונה שישרף, הוא לא יקבל כלום הוא לא קיים.

fima2001

New member
הדתיים עשו קישור בן הגשמיות לרוחניו

תסתקלו כל פעם שאדם תורם כסף הדרגה הרוחנית שלו גדלה כל פעם שאדם לובש כפה ומגדל פייסה הדרגה הרוחנית שלו עולה וככה הם מקבלים מניות מהמקום שלהם בגן עדן כלומר בסוף הם יפתחו בורסה חדשה של מכירת מקומות בגן עדן ויהיה מדד הגמרה בסוף כל אחד מהם יקבל כוחות על טביים שרק הם יכלים לראות אבל מה בלי כסף. ואז הרב עובדיה יוסף ידיח את ה" בטענה כי תקף את אבינו יעקב ויהפוך לשליט היקום ואז כולנו ניסרף בגיהנום אז יאלה כולם אחרי לקנות קרם שיזוף וסטייקים

החושד

New member
חחחחחח.... ../images/Emo6.gif

קראתי את כל הרעיונות שלכם פה.... ואתם יודעים מה הם מעידים??! שאין לכם מושג ירוק ביהדות! יש חטאים הרבה יותר גדולים לפי היהדות.

החושד

New member
אופס...טוב בעצם ראיתי בהמשך השירשור

רעיונות לא מבוטלים...

fima2001

New member
יופי אכשיו העלבת את כל האטאיסטים

אני מצפה ממך התנצלות

למעלה