החטא השביעי יקירי

החטא השביעי יקירי

(בקול מתחנחן) - אולי במקרה אתה זקוק לשותפה???

The seventh sin

New member
שותפה לדירה ?? ...מצטער ... ../images/Emo58.gif

אני שוכר עם חבר טוב שלי .... לגבי שותפה לחיים ?? אפשר לדבר .... החטא השביעי ...

The seventh sin

New member
גברת נכבדה וחמודה .... ../images/Emo58.gif

אולי תספרי לי קצת על עצמך ....? ? החטא השביעי (סקרן מתמיד ) ...

חטא יקירי... ../images/Emo68.gif

לספר קצת על עצמי - בלתי אפשרי.. זה המון ולא פחות...לא מצטמצמת בכמה שורות... בנוגע למקומות אליהם אנחנו יוצאים, האנשים הם שעושים את המקומות פלצניים... בלי שום רמיזה או עלבון חס וחלילה, הגברת המגונדת אינה חובבת של תקצירי עלילה... קצת יותר זמן, ואולי יותר עניין (מכיוונך...)
ילחצו על הכפתור והסיפור יזרום מכאן... לילה טוב יקירי...

ברוכה הבאה גב´ שבלולית ../images/Emo68.gif

טוב לראות פנים חדשות אני רואה שכבר הספקת להכיר את החטא החוטא שלנו
ואם לא אמרו לך אז הוא מקסים
בכל אופן ברוכה הבאה ומקווה שתאהבי את הפורום "חיי לילה" בכיכובה של מלכת הלילה פאצ´נגה שהיא במקרה אחותי הצעירה שבוע נהדר שיהיה לך ממני מלכת ה-
לפני שקיעה בים...

חן חן על הקבלת פנים... ../images/Emo68.gif

מלכה´לה אני מרגישה כמו ילדה זרה שמצטרפת לאיזו כיתה... אבל אני מודה לך מקרב הגרב על הברכה הלבבית... אני מבינה שזה קטע משפחתי פה..מאפייה משפחתית ועניינים... מקווה שאני לא על הכוונת...
תהני בשקיעה...

pachanga

New member
גברת שבלולי../images/Emo23.gif

אני מצטערת שהתעלמתי פשוט מלכת ה
סינוורה אותי כמו תמיד אז שכחתי להגיד לך ברוכה הבאה לפורום שלנו
כפי שמת לב יש כאן אנשים מאוד חמימים במיוחד אחותי הגדולה המכת
אהההההההה סליחה מלכת השמש
מלכתוש!!!!!!!!!!!!!!!! הכל מאהבה את יודעת

יאאאא - ממש ראש ממשלה אני... ../images/Emo68.gif

אני מבינה שמישהו/י חדש פה בפורום זה ממש מאורע רציני... שיהיה לכן לילה מקסים בנות... ורק חלומות נעימים על אנשים חתיכים , שזופים , ובלי חולצה... ומחר תזרח ה-
מחדש... לילה טופפפפפפפפ

The seventh sin

New member
אתגרים.... בהחלט מעניין ..... ../images/Emo58.gif

קלעת על הבחור הנכון לגבי אתגרים ... אני אוהב אותם ולא מוכן לוותר על שום אתגר ... בעיקר אם מדובר בבחורה .... יותר זמן ויותר עניין ....מאמין שיהיו ... עכשיו הכדור במגרש שלך .... את יכולה להרביץ פנדל או להוציא לחוץ... מה את מעדיפה ? החטא השביעי ..(קצת מסטול אחרי בילוי ...)

הכדור חוזר לקופר... ../images/Emo68.gif

אתגרים כולנו אוהבים... במיוחד הקשים והמסקרנים... את כוח הרצון והדבקות במטרה שלך נמדוד עם הזמן, הכדור אצלי, ובינתיים גם נשאר כאן... מקווה ששמי בזכרונך נחקק, כי עכשיו בדיוק מתחיל המשחק... בכול מכתב עוד רמז אוסיף, בתמורה לפרט אינטימי , רציני ולא חפיף... לכבוד הרמז הראשון, אתן לך הזכות להיות השואל, מחזיק האון... מחכה בכליון עיניים לתשובה - ובקשר לכדור...נראה לי שאנחנו משחקים סטנגה...

The seventh sin

New member
קוראים לך קופר ???..... ../images/Emo6.gif ../images/Emo58.gif

אני אוהב את המשחק הזה ... פרט אינטימי רציני ולא חפיף ....תני לי לחשוב ... 21 ...מספיק רציני ואינטימי .......(למי שמבין) ... ועכשיו לשאלתי ... איפה משחקים את המשחק הזה ... בבית או בחוץ ..? ואם בבית היכן הוא הבית ? יש שם מגרש טוב ? סטנגה אני אוהב ... אחד על אחד ...במקרה שלנו זה .. אחד על אחת ..... אהבתי אהבתי ..... מקווה מאד שאמצא את נקודת התורפה שלך ... החטא השביעי ...

לא קופר...כופרת - זה השם! ../images/Emo68.gif

לאלו שבינינו שחיים באשליות ( 21 - והמבין יבין... ), מיועדות אלו התשובות... המשחק משוחק לרוב בבית, אם כי אפשרי הבחוץ, המשחק זורם, בלי לחצים והחלטות, אל תהיה לי לחוץ... מון שרי, במקרה שלנו(אם כבר...) זה יהיה לוודאי (אם בכלל...)אחת על אחד, ותאמין לי..זה יהיה מספר מיוחד.. בקשר לביתי הקט...הנה החידה...קלה לפתירה: ביתי אינו בעיר כי אם ב_ _ _ והוא אינו שייך לסבתא אלא ל _ _ _ כלומר _ _ _ - _ _ _! מחכה לתשובה בכיליון עיניים,ובציפיה דרוכה, מקווה לא להתאכזב ממידת האינצילגנציה... נשיקות...גברת
לי

The seventh sin

New member
אני מרגיש כמו בכספת , מתוקה .. ../images/Emo58.gif

אני לא חי באשליות ואת זה אני מבטיח ...!!!! כל משחק מקובל עליי....גם בבית וגם בחוץ .... ומספרים יהיו בלי סוף ...אז עליי ....!!! את אודות עירך ...פתרתי ... ואני לא מתכוון לגלות לאף אחד ... האם תגלי את אודות עיר המקור שלי ....?. שוכנת דרומית לעיר נמל ידועה... ראשה שורף מאד :__ __ וסופה נושא עימו אות שלילי :__ __ __ __ האם תגלי את עירי ?? אינטיליגנציה יש בשפע ....אם את שואלת ? נשיקות חמות החטא השביעי ...

אז אתה נשאר איתנו או פורש??? ../images/Emo68.gif

מודה אני כי אותגרתי... אך לבסוף את החידה פתרתי.. התיתכן הערסיות בבחור מתוחכם???? מקווה אני ליצור רגוע, לא בעל דם חם.. כמוני כמוך...וסודך (האפל אם יורשה לי לומר...) שמור עימי... נמאס לי לדבר בחרוזים...אז הפסקתי.. אינטילגנציה...את זה עוד נבדוק...אך לבינתיים שכחת להשאיר לי שאלה מעניינת ועסיסית... אני לעומתך לא שכחתי: ספר, הסבר, פרש, ובאר את אודות מערכת היחסים הרצינית האחרונה שלך (חובה לדעת על העבר...) מחכה לשאלה ממך וגם תשובה מעניינת... נשיקות רטובות...גברת
י

The seventh sin

New member
גברת שבלולי מתוקה ......

האמת היא שנמאס לי עם כל החידות האלה ... אני לא מסוגל לגלות כל יום דבר קטן עלייך .. אני רוצה להכיר הכל ביחד .... בשיחה אחת ... את מסקרנת אותי ... למרות האתגרים ... לגבי מערכת היחסים האחרונה שלי ... בהחלט שאלה מענינת... אבל לצערי לא אוכל לפרט אותה כאן ברשת לא מאובטחת ... צרי קשר ב ICQ : 106272486 מחכה לך בקוצר רוח .... אלף נשיקות חמות ורטובות .. החטא השביעי ...

למעלה