החיבור למטרה

אהבתאמת

New member
החיבור למטרה

שלום לכולם! הייתי שמחה אם נדון בנושא החיבור של המתאמן למטרה שהציב לעצמו , תוך שילוב ה- BEING עם ה- DOING. אילו שאלות מעוררות השראה תורמות לחידוד אותו חיבור וגורמות לדעתכם לפתיחות וגמישות מחשבתית אצל המתאמן? מתוך ניסיון, התמקדות בנקודה זו, במיוחד בתחילת האימון, יכולה להבהיר למאומן ובמיוחד למתאמן, את עוצמת ה"דרייב", את כמות "הדלק" שיש למתאמן כלפי המטרה. כל טוב, ותשמרו על עצמכם בימים טרופים אלה! ענבל אייזנברג מאמנת אישית להצלחה ממשית! 054-4451043 [email protected]

shosh arie

New member
שאלות BEING ו-DOING

הי ענבל, שאלות לBeing: 1. מהי הדרך הטובה ביותר שלך להיות (Being)? 2. מי תהיה כשתשיג את המטרה? 3. איך תרגיש? שאלות לDoing: 1. מה הצעד הבא? 2. למה אתה אומר "כן" - בדרכך להשגת המטרה? 3. כשאתה אומר "כן" - על מה אתה מוותר? נתראה במפגש הבא, שוש אריה מאמנת לעסקים וקריירה ומאמנת להפרעות קשב וריכוז [email protected] www.vcoda.co.il

tlingit

New member
ברוכה הבאה shosh arie ../images/Emo140.gif

יופי שאת מצטרפת אלינו לפורום
אני מזמינה אותך להציג קצת את עצמך, אם את רוצה
לקרא בדפי הפורום הקודמים, להכיר מעט את הכותבים ואת נושאי הדיונים, ולעיין בכללי הפורום, במאמרים
ובקישורים
שלנו באיחולים לדיונים מרתקים ופורים

shosh arie

New member
ברוכה הבאה shosh arie

חן חן על קבלת הפנים. למעשה, הפורום לא חדש לי, אני - חדשה יותר לפורום. אני שמחה להצטרף לפורום הפורה והמקצועי, באופן פעיל יותר ממה שהיה עד היום. אני מאמנת אישית ועסקית (אימון מנהלים בהייטק), הנישות העיקריות שלי הן : אימון קריירה ואימון להפרעות קשב וריכוז (ADD/ADHDׂ). עובדת במגזר הפרטי והעסקי. מוזמנים לאתר שלי להכיר יותר, שוש אריה מאמנת לעסקים וקריירה ומאמנת להפרעות קשב וריכוז [email protected] www.vcoda.co.il .

tlingit

New member
חיבור

אני לא יכולה להצביע על שאלות מסויימות אלא יותר על כיוון העבודה עם המתאמן והוא הפיכת החזון למוחשי ככל האפשר אצל המתאמן וזאת בכל דרך שעובדת עבורו לצורך כך אני יכולה לחשוב על כמה דרכים:
כתיבת תיאור מפורט מאד של תמונת העתיד, או של התחושה באותו מצב
או כתיבת תיאורים של סדר היום/השבוע שנובעים מהמצב העתידי
לדמיין בעיני רוחם את השהיה במצב העתידי 10 דקות ביום או כמה פעמים בשבוע
יש מתאמנים שיתחברו יותר לציור שמבטא את התחושה שהם רוצים להשיג
ראיתי פעם וידאו של הרצאה שנתן אדם שהיה מתחרה אולימפי בגלישה במדרון באולימפיאדת החורף (לא זוכרת את שמו, אנסה למצא במחברת בבית), בכנס סוכני הביטוח המצליחים ביותר (וסליחה אם טעיתי בפרטים) תיאר איך הוא דמיין לעצמו איך תהיה התחושה הפיזית של זכיה באולימפיאדה ואז הדביק נקודה צהובה לכל מיני חפצים בביתו וסביבו כדי שבכל פעם שמבטו ייתקל בנקודה הצהובה, הוא יתחבר לתחושה המיוחדת של ההצלחה שהוא דמיין לעצמו.
גם זה דבר שמתאמנים יכולים לאמץ
ולפעמים מתאמנים יאתגרו אותי להמציא פתרון שיתאים להם ספציפית או אם אפשר (ובעצם עדיף) למצא ביחד דרך שתתאים להם הנסיון שלי מראה בינתיים שכדי שמתאמנים יוכלו לדמיין לעצמם את העתיד ולהתחבר אליו אני המאמנת צריכה לעזור להם ליצור ולתמוך בהם כשהם יוצרים לעצמם מרחב מאפשר והעבודה היא לאפשר את המרחב הזה למרות כל החששות והקשיים האישיים שיש לכל מתאמן משום שבתוכו תהיה היכולת של המתאמנים להצמיח את העתיד

לא מאמנת אבל בכל זאת

משהו שאני משתמשת בו לפעמים- לכתוב ראיון עיתונאי עם עצמך, כביכול לרגל השגת המשימה. לנסות לשאול שאלות המכוונות למשימה, איך הרגשת, מה גרם לך לרצות את זה, וכו'. זה עוזר להתמקד ולהזכיר כל מיני נקודות בזמן ביצוע המשימה. אפשר גם לקחת את זה לכל מיני מקומות ולקרוא- למשל באוטובוס, או בתור לאנשהו.

למעלה