החידה השבועית, בערך. וואי, לא נראה לי זה ברור. נראה אם צריכים רמז.
F FFTL New member 10/10/08 #2 אנסה.. And watched the ashes climb to Heaven's gates או זה שאני דיי בטוחה בו: Let me weep you this poem as Heaven's gates close.
אנסה.. And watched the ashes climb to Heaven's gates או זה שאני דיי בטוחה בו: Let me weep you this poem as Heaven's gates close.
5 5ifi New member 10/10/08 #3 רוזינקה! אני גאה בך!!!*מוחה דמעה...* אמממ... we hide behind the crimson door ?
R Rose131 New member 10/10/08 #6 מה מילת הקסם? [וואי, האמת שזה באמת לא יפה. כאילו. לב. וואו, זה ממש מצמצם את האפשרויות כשמדובר בשירים של HIM ]
מה מילת הקסם? [וואי, האמת שזה באמת לא יפה. כאילו. לב. וואו, זה ממש מצמצם את האפשרויות כשמדובר בשירים של HIM ]
R Rose131 New member 20/10/08 #10 קיצור fortress of tears יענו, no one can free you now from the chains around your heart או משהו כזה. או שזה save you now. הבנתן את הפואנטה. תתביישו לכן. שמישהי תמצא חידה השבוע
קיצור fortress of tears יענו, no one can free you now from the chains around your heart או משהו כזה. או שזה save you now. הבנתן את הפואנטה. תתביישו לכן. שמישהי תמצא חידה השבוע