החידה השבועית לילד

צליליתה1

Well-known member
כולם יודעים שבניו יורקר יש את הקריקטורות הכי שוות, הכי משעשעות, הכי אינטלגנטיות, הכי פלצניות, וכו, ורוב העולם גם מוכן להודות שאין לו. מושג מה המשורר ניסה לומר. (היה על זה פרק מעולה בסיינפלד)

אני מקבלת קריקטורות ניו יורקר למייל, ומכיוון שברור להם שאני טמבלית גמורה, כשמעבירה את הסמן על האיור עולה גם הפירוש.

שגם אותו איני מבינה.

אנא עזרו לי למצוא משמעות
(ואם מישהו פענח את משמעות החיים, זו תהיה הזדמנות מצוינת לשתף)

1689573297834.png

*
*
*
*
*
*
והפענוח:

1689573368275.png

סופהו 1

Well-known member
כולם יודעים שבניו יורקר יש את הקריקטורות הכי שוות, הכי משעשעות, הכי אינטלגנטיות, הכי פלצניות, וכו, ורוב העולם גם מוכן להודות שאין לו. מושג מה המשורר ניסה לומר. (היה על זה פרק מעולה בסיינפלד)

אני מקבלת קריקטורות ניו יורקר למייל, ומכיוון שברור להם שאני טמבלית גמורה, כשמעבירה את הסמן על האיור עולה גם הפירוש.

שגם אותו איני מבינה.

אנא עזרו לי למצוא משמעות
(ואם מישהו פענח את משמעות החיים, זו תהיה הזדמנות מצוינת לשתף)

צפה בקובץ המצורף 82727

זה נראה כמו-
אין טעם להישאר על המסך/בבית. כדי להזיז משהו/להשיג משהו/לשנות משהו, צריך לצאת לרחובות ולהפגין.

לגבי משמעות החיים? אין לי תשובות

אבח"י

Well-known member
אולי משהו על ההבדל בין אסקפיזם לבין המציאות, אולי משהו על הסרטים שהוליווד מפיקה עכשיו, שכולם גיבורי-על, והאמת - אנשים מפגינים.

דקל נור*

Well-known member
אולי משהו על ההבדל בין אסקפיזם לבין המציאות, אולי משהו על הסרטים שהוליווד מפיקה עכשיו, שכולם גיבורי-על, והאמת - אנשים מפגינים.
שלנוכח המציאות המקוממת, אפילו השחקנים עג המירקע מצטרפים להפגין. זה מתאים לנו כרגע יותר מארהב.

סופהו 1

Well-known member

לא מכירה שום לחש שיעזור ללחות או לחום.. 31 מעלות בשעה 10 בלילה? מה קרה?
אבל
I put a spell on you

ליל מנוחה

אבח"י

Well-known member
אני מעדיף את הגרסה הכבדה, האפלה והג'זית-בלוזית של נינה סימון.

אבח"י

Well-known member
1966 - לבד מהמוזיקה הנהדרת, מרתק היה לראות מי נמצא בחבורה על הבמה - גברים ונשים לבנבנים לגמרי, ובדרן שחור, מבריק וגאוני, ובכל זאת.
אז מצאתי כמובן "פלייליסט" ביוטיוב

למעלה