החידה השבועית!

קסםkesem

New member
החידה השבועית!

כיוון שלא ראיתי פתרונות ואין מי שימשיך את הפינה אז השבוע אני יעשה את החידה ל7 הימים הבאים זה בסגנון חידת מי אני. אני בלונדינית עם עיניים כחולות שחקתי במלאכים בלבן אבל בעונות הנוכחיות אני כבר לא שם מי אני ומה שמי? בהצלחה!

קסםkesem

New member
לא אליה היתכוונתי

אבל מיכיוון שהיא עולה על כל התיאורים בחידה אני יקבל את התשובה הזאת אם לא יצליחו למצוא את זאת שכן היתכוונתי אליה אחרי הרמז שאני יתן ואם תוסיפי מי היא(בסידרה) והרמז: שם מישפחתי ברמונט בהצלחה!

SupeRonit

New member
אה.בגלל זה לא הבנתי אותך בחידה שלי

ולא הבנתי למה את מתעקשת להוסיף לה ר' לשם משפחה שהרי היא בומנט-אז בא לך להסביר שוב פעם? והנה התשובות לחידה שלי: 1)פיפה (דברה לורנס) ומייקל (דניס קורד) רוס נשואים גם במציאות 2)קורי גליסטר ששיחק את דילן פאריש הוא אחיה במציאות של קלי גליסטר ששיחקה את ג'יסי מקרגוור. 3)אז שלושה אחים במציאות שיחקו בסדרה: השלושה לבית אלמאלוג'ו סבסטיאן (מקס סת'רלנד) האח הצעיר של רבקה (סופי סימפסון) ואחיהם דומיניק (החולה הסופני סבסטיאן האריסון בשנת 1996).את המידע אגב מצאתי באופן מקרי באתר הזה

קסםkesem

New member
בקשר לשם המישפחה אני מיצטערת טעיתי

זה בומנט ולא ברמונט והנא סיכום של כל מה שאתם יודעים על החידה הזאת- אני בולנדינית עם עיניים כחולות שם מישפחתי הוא בומנט ושיחקתי במלאכים בלבן אבל אני כבר לא נימצאת שם. אני השחקנית ולא הדמות. ורחלי את מזה קרובה עם תחפשי עוד קצת אני כמעט בטוחה שתימצאי וגם כל השאר

קסםkesem

New member
חברה אני מאוכזבת אך לא עליתם על

נטשה במונט ולאור המאמץ וזאת שהייתה הכי קרובה היא רחלי ולכן היא הזוכה להכין את החידה השבועית. כמובן אם היא רוצה?

SupeRonit

New member
את מי היא שיחקה?

לא מצאתי אותה בחיפוש במדיה

קסםkesem

New member
היא שיחקה את הפרמדיקית

רבקה שהייתה חברה של סקוט ובגדה בו עם ג'ארד (שלושתם חיו באותה דירה) ולאחר מכן עברה למרפאה שהוקמה ב"סנט אנג'לה" לזכר מיץ'

SupeRonit

New member
וואלה..........יפה../images/Emo45.gif

אני התבלבלתי וחיפשתי נטשה מקינטוש-העתקתי את שם משפחתה של תמי במקום את זה של דמותה

קסםkesem

New member
לא נורא

ובגלל שרחלי לא נתנה את תשובתה האם את רוצה לקחת על עצמך את החידה של שבוע הבא?

למעלה