החידה השבועית חי איזה כיף לכות כאן!!!! אוהבת,אורי
N NeTa MuFlEtA New member 3/10/05 #2 שפרירה זכאי../images/Emo35.gif דיבוב../images/Emo35.gif ../images/Emo6.gif
C coockiemonster New member 3/10/05 #5 לא.... תוסיפו עוד רעיונות לפתרונות, עוד 2 פתרונות אני אעלה עוד תמונה....
I Inbar789 New member 3/10/05 #6 הצל ואני?../images/Emo103.gif../images/Emo130.gif../images/Emo119.gif
Y YaEloNeT New member 3/10/05 #8 שיר לשירה!|לירוןלב| דובוני אכפת לי, חלב- עולם חדש וטוב מירי מסיקה-שרה את זה [יעל ונטע]
C coockiemonster New member 3/10/05 #13 סחתיין על הפתרון!!כל הכבוד!! אכן,שיר לשירה הוא הפתרון..ומי ששמע היום את המצעד השנתי שמע את מירי מסיקה שרה את שיר לשירה...באופן אישי- הביצוע של לירון יותר מוצלח!!
סחתיין על הפתרון!!כל הכבוד!! אכן,שיר לשירה הוא הפתרון..ומי ששמע היום את המצעד השנתי שמע את מירי מסיקה שרה את שיר לשירה...באופן אישי- הביצוע של לירון יותר מוצלח!!
ר רוןרוןרון New member 3/10/05 #15 סחתיין, וזה נכון לגבי מירי,אבל רק בגלל שהעיבוד היה מוזר, הקול שלה עדיין ענק. הקול של לירון בהחלט היה מאוד נוגע באותו ביצוע לשיר. ומברוּק יעל - מחכים לחידה ביום חמישי כמובן.
סחתיין, וזה נכון לגבי מירי,אבל רק בגלל שהעיבוד היה מוזר, הקול שלה עדיין ענק. הקול של לירון בהחלט היה מאוד נוגע באותו ביצוע לשיר. ומברוּק יעל - מחכים לחידה ביום חמישי כמובן.
N NeTa MuFlEtA New member 7/10/05 #21 מה יעל../images/Emo35.gif היא כתבה את זה אצלי../images/Emo70.gif ענינו על זה ביחד יעל ונטע וענבר גם לא יפה יעל
מה יעל../images/Emo35.gif היא כתבה את זה אצלי../images/Emo70.gif ענינו על זה ביחד יעל ונטע וענבר גם לא יפה יעל
I Inbar789 New member 3/10/05 #16 ואני בקרדיטים../images/Emo103.gif../images/Emo130.gif../images/Emo119.gif למעשה אני אמרתי ת'תשובה