החידון מוקקקפפפצצצצצ

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif המשך החידון../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif ../images/Emo168.gif

או קיי.., רשמתי עוד שאלות חדשות.... המצב הנוכחי : סמיון - 5 עדי - 3 מרון - 4 תמר - 3 שלומי - 1 מממ.... שחכתי משהו?? בקיצור, עוד משהו שאני רוצה להגיד.., אנשים, זה ממש לא כיף שרק ארבעה אנשים משתתפים, אז פשוט אני רוצה שכולם ישתתפו! אז מה שאני יעשה עכ/שיו, אני פשוט לא יגיד אם אני רואה שהתשובה היא לא נכונה.., אני פשוט יחכה עד שירשמו את התשובה הנכונה..., אז יאלללה תריצו את המשחק, ובאמת אני רוצה שתהיה כאן תחרות.., החידון יהיה שמי שמגיע ראשון ל10 נקודות הוא המנצח!, א\ז יאללה אנשים.....
ולשאלה הבאה :
באיזה שנה ובאיזה חודש נולד יהלי???
יאללה תנסו....

שנישחם

New member
אני...

אני שני בת 15 מת"א... הצטרפתי לפורום כשלא היית כאן :) וכמו שאמרתי בהודעה הקודמת שלי אני קוראת את הפורום כבר הרבה זמן והחלטתי שאני רוצה להצטרף אליו.... ו....זהו... וחשבתי על אייקון ואימצתי את
-
- שני

אופס ../images/Emo13.gif אז אני חייב לך ברוכה הבאה!

תהני לךל כאן אני מקווה! ויש לך נקודה אחת שני!
ולשאלה הבאה :
באיזו שנה החליטו חברי הלהקה (לאחר התקופה שלא היו בארץ) לחזור למסלול ולהקים את הלהקה מחדש???
בהצלחה!

שנישחם

New member
גם אני מקווה שאני אהנה...

ויש לי תשובה!!!!! אבל תלוי למה אתה מתכוון.... הם חזרו להופיע (הופעות איחוד וכאלה) ב-99 אבל חזרו רישמית להיות להקה ב-2000.... -
- שני

פשששש ../images/Emo45.gif כל הכבוד!! ../images/Emo168.gif

איזה כניסה עם ידע..
שאלה הבאה :
שאלה דיי קלה האמת- מי הלחין את השיר הר של ביגגלך??

שנישחם

New member
פיטר!!!!!!!!!!!!!!!!!

פיטר הלחין את הר של בייגעלך.... ואני עוזבת לכמה ימים.... אני נוסעת לדרום.... פליייייד פליייייד פליייייד שיהיה חםם...... אז תהנו לכם פה!! -
- שני

the king 25983

New member
../images/Emo66.gifלפי מה שכתוב בדיסק...

שחר ופיטר הלחינו את השיר ושחר גם כתב את המילים.

שוב כל הכבוד ../images/Emo45.gif שני ../images/Emo168.gif

איזו פתיחה!כבר עם שלוש נקודות! יפה.... או קיי,
לשאלה הבאה
: שאלה דיי קלהף אבל בואו נראה אותכם גם בפרטים האלו - אילו שירים בדיסק "יחסים פתוחים" כתב והלחין שחר?!

כל הכבוד שלומי!!! ../images/Emo45.gif../images/Emo168.gif

יש לך 2 נקודות!
לשאלה הבאה
: מה שימש "קולנוע פריז" לכל מה"פריקים" בתל אביב?~!

**אהמ**אהמ*** ../images/Emo168.gif

אנשים אתם אמורים להבין את הרמז מתי שאני לא אומר אם זה נכון או לא... אהמממממממממ תמשיכו לענותתתתתתתתתתתתתת!!!!!!!

Rain Star

New member
הנה....5 נקודות (אומר משהו חן?)

קולנוע פריז, שמוזכר בשיר, היה בשנות ה-80 מקום איסוף לכל הפריקים של ת"א וביניהם יהלי. בקולנוע הזה הוצגו כל מיני סרטי קאלט כמו "מופע האימים של רוקי", בד"כ סרטים נונקונפורמיסטיים בעליל. ד"א אחד הסרטים שהוצגו שם היה "הקונפורמיסט" של ברנרדו ברטולוצ'י. בסופו של דבר הקולנוע נסגר ובעיני יהלי זהו עוד שלב בהפיכת החברה שלנו לקונפורמיסטית לגמרי - "סגרו את קולנוע פריז ומילאו אותו מלט שהבניין מעליו יהייה יותר יציב" - המילוי במלט מדגיש את האטימות של האנשים ואת חוסר הרצון שלהם להפתח בפני דעות שונות. החיים של הילד שבאים לידי ביטוי במשחקי הכדורגל בימי שישי ובחברויות עם "נורית אפשטיין" למיניהן מראות את השלב האחרון לפני שהילד הופך לקונפורמיסט. יהלי עצו ד"א, טוען שהוא קונפורמיסט ושבשיר הזה הוא מבקר את עצמו.

אהמ.., זה אומר!!!!! ../images/Emo24.gif../images/Emo168.gif

שעכשיו אתה חבר בפורום קבוע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ויש לך עכשיו 5 נקודות. אבל פעם הבאה אל תעתיק הכל, פשוט תרשום את התשובה ולא את כל הטקסט, היית אמור פשוט לרשום מתוך זה קולנוע פריז, שמוזכר בשיר, היה בשנות ה-80 מקום איסוף לכל הפריקים של ת"א וביניהם יהלי אבל לא נורא...
ולשאלה הבאה
:
מאיזה שיר של מוניקה, לקוח המשפט הבא : "מילים כמו רכבת בגרביון"

רותמיקה

New member
מוצ:ש בקניון../images/Emo29.gif

ורצף של מילים, כמו רכבת בגרביון, כמו צרכנים במוצאי שבת בקניון אגב אחת השורות האהובות עלי...

כל הכבוד רותם!!! ../images/Emo45.gif ../images/Emo168.gif

יש לך 2 נקודות! לשאלה הבאה :
מי שיווק את הדיסק "יחסים פתוחים"??

למעלה