החידון!!!

אלרוס

New member
החידון!!!../images/Emo145.gif

והפעם על "שיבת המלך" (החידון המלא בפורום טולקין ושה"ט- הספר 1. מי נחשב לאחד? 2. מתי אראגורן מאבד את ברגו?
3. מה סם אומר לפרודו כאשר העין מתמקדת בו במורדור?
4. מהו המשפט הראשון שנאמר בסרט ועל ידי מי?
5.את מי פיפין מציל מאורק?
6.מי מאחוות הטבעת, צופה באור הירוק היוצא ממינאס מורגול?
7.מה המשפט הראשון שאומר מרי לפיפין ב"פגישתם" הראשונה (לאחר שהופרדו) ואיפה הוא אומר את זה?
8.מה הדבר הראשון שאומר פרודו לאחר השמדת הטבעת?
9. על מה מרי ופיפין שרים?
10. איזה מעשה עושה פיפין במינס טירית ורואים את תוצאותיו עד אדורס?

תשובות

1. ארו, אילובטר 3. שיסתתר? 4.גלדריאל:I amar prestar aen… The world is changed. han mathon ne nen… I feel it in the water. han mathon ne chae… I feel it in the Earth. a han noston ned gwilith. I smell it in the air. Much that once was is lost. For none now live who remember it. 5.גנדלף 6.סם, פרודו, פיפין וגנדלף 9.שתיה ועל הפונדק בפלך שאני לא זוכרת את שמו. 10.מדליק את המשואה של מינס טירית.

התכוונת ל-4?

4.Déagol: Sméagol! I've got one; I've got a fish, Sme-Sméagol! 7.Pippin: Merry! Merry, it's me. It's Pippin. הוא אומר לו את זה כשהוא רואה אותו שוכב בשדות הפלנור. 8.Frodo: It's gone. It's done. ב-10 לא צדקתי?

•aniviel•

New member
../images/Emo13.gif יפה...

כמו שכבר אלרוס תיקן אותך על 4.. אבל גם ל1 התכוונו מהסרט ולא מהספר......

p r u d e n s

New member
הממ...../images/Emo182.gif../images/Emo144.gif|מרי|

1. ארגורן? 2. מתי שהם הולכים לגייס את צבא המתים 3. אהה... "בלה בלה בלה אני לא יכול לשאת אותה בשבילך אבל אני יכול לשאת אותך" אולי? 4. על ידי סמיאגול, "זה יום ההולדת שלי ואני רוצה אותה" 5. את גנדאלף, במינאס טירית 6. פיפין וגנדאלף, נדמה לי 7. "ידעתי שתמצא אותי" בפלנור 8. לא זוכרת... 9. על הדרקון הירוק. 10. הדלקת המשואה, כל הערים האחרות מדליקות את המשואה שלהן בעקבותיו עד לאדוראס.

אלרוס

New member
2,5,7,9 ו10 נכון

אבל על רוב השאלות שאת ענית נכון היו עוד שענו נכון

p r u d e n s

New member
אה,../images/Emo182.gif../images/Emo144.gif|מרי|

על אילו (??) שאלות שעניתי נכון אף אחד אחר לא ענה?

Pink Princess

New member
טוב כעיקרון נראה לי לא ענו על...

1 ו-8 אז אני אנסה- למרות הזיכרון הדפוק שלי.(שעובד בדיוק בתווך שך 5 דקות) 1- האחד זה המלך המכשף, זה שאווין הרגה איך שלא קוראים לו. 8-It's gone. It's done.

moe777

New member
צפיתי בסרט פעמיים, -קחו בחשבון-

(מכאן הסבירות שאזכור הרבה פרטים נמוכה מאלה שצפו מעל לפעמיים, אוקיי, גמרתי עם הקטנוניות...) האחד, לדעתי הוא החבר'ה על האוליפנט שמר לגולס מכסח, ואילו גימלי האומלל טוען שכולם נחשבים לאחד בלבד בתחרות המעוותת שלהם (טוב, אני פציפיסטית, כך שאני מאוד ביקורתית כלפי כל עניין המלחמות והקטל בסרטים) וכמובן שהדבר הראשון שפרודו אומר (אחרי העיוותים שפשרם "איי ! אין לי אצבע ! אין לי אצבע! איייי!) הוא שזהו, אין טבעת, היא הלכה ביי ביי. איזו הקלה, איזה אושר, איזו שמחה. כמה מגניב, בכל זאת הטובים ניצחו ! בעצם, אם סאורון היה מנצח, אולי זה היה הופך אותו לטוב ? ...לפי פתגם כלשהו אם הטוב תמיד מנצח, מי שמנצח הוא הטוב.... I'M GONNA SHUT UP NOW. ערב טוב

go girl1

New member
חחח זה קל!

אלא אם כן צריך לדעת בדיוק את המילים... אם לא אז בכלליות הוא אומר שירד ויתחבא.

S a p i r 2 5 5

New member
תשובות

1. משהו כמו 30 איש שהיו על אוליפאנט ולגולאס הרג את כולם אחד אחד, גימלי החשיב את זה כאחד, מהצד של גימלי, אני מניח שהכוונה לזה, אם לא, אין לי כל שמץ של מושג. 2. כשהם נכנסים להר שבתוכו נמצא צבא המתים, אלו אשר בגדו בגונדור במלחמה אשר כונתה "הברית האחרונה", הם בגדו בגונדור בעצם העובדה שנטשו את גונדור, לא צייתו לפקודה וברחו לעיר זו אשר אותה בנו בכוחות עצמם, מלך גונדור(סלחו לי על כך שאינני זוכר את שמו) באותו הזמן הטיל עליהם קללו אשר בגללה הם לא חיו ולא מתו, הם היו רוחות רפאים עד אשר הם קיימו את הבטחתם ושבו ללחום לצד גונדור. 3. "פרודו תירד! תתחבא! פרודו!" משהו כזה? 4. "אהה! אהה! סמיאגול! תפסתי אחד! תפסתי דג!" דיאגול, אחיו של סמיאגול(גולום). 5. גנדלף. 6. סאם, פרודו, פיפין וגנדלף. 7. משהו עם "למצוא/תמצא"... לא זוכר בדיוק ואין לי כח לבדוק. 8. "זה נגמר. זה נעשה"/"זה נעשה. זה נגמר". 9. על פונדק בפלך. 10. מדליק את המשואה של מינאס טירית.

למעלה