החייאת הפורום

Mrpops

New member
החייאת הפורום

שלום למי שעוד נאמן לפורום המקסים הזה...
אני חבר בפורום כבר בערך 8 שנים וכבר ראיתי אותו פעיל ופעיל פחות. בתקופה האחרונה הפורום בקושי חי... גוסס ממש.
הפורום הזה חשוב לי ואני בטוח שאלו שכן מתחברים לכאן מרגישים כמוני.
המנהל של הפורום, Cubano ממשיך לנהל את הפורום וממשיך לעניין אותנו בסיכומיו המקיפים והמרתקים.
בעבר הפורום היה פעיל מאוד בזמן תחרויות בינ"ל ובמיוחד כשמתעמלים ומתעמלות ישראלים התחרו בהן. לצערי, בגביע העולם בבאקו לא נרשמה כאן פעילות מלבד סיכומיו המעולים והמועילים של Cubano.

כל הודעה וכל תגובה רלוונטית שלכם יכולה לעורר דיון ולהחיות מחדש את מה שעוד ניתן להחיות כאן...
בעבר פורסמו כאן ראיונות עם מתעמלים \ מתעמלות ואפשר אולי לחזור לזה...
צפויה לנו שנת התעמלות מרתקת ועמוסה. מקווה לראות את הפורום פורח.

הפורום

היי,
אני חושבת שפחות אנשים מגיבים כי הפייסבוק הפך להיות יותר חי מבחינת התעמלות (שזה נהדר!)
כולם עדיין נכנסים לכאן לקרוא את הסיכומים הנפלאים של cubano
אולי שווה להעביר את הפורום לפורום פייסבוקי (כלומר קבוצה)?

Mrpops

New member
אני חושב שקיימת קבוצה של הפורום בפייסבוק

אך משיטוט מהיר שם הבנתי שהוא עוסק בעיקר בשיווק ומכירה של ציוד התעמלות.
נכון שהפייסבוק הפך להיות מאוד דומיננטי שזה באמת נהדר ורצוי אבל לי באופן אישי חשוב שהפורום הזה ימשיך לפעול גם כי הפורמט פה קצת אחר ומאפשר הבעת דעה אנונימית פחות או יותר וגם כי בכל זאת, נוסטלגיה :)

trilliane

Well-known member
מנהל
נראה לי שהפורום יתעורר כשהעונה תתחיל ממש; אוטוטו גביע ארה"ב

cubano1

New member
הניהול

הניהול שלי לא ממש קיים - מעבר למחיקת הודעת ספאם פעם ביובל...

אם יש מישהו שרוצה לנהל גם מהפן השיווקי, ולנסות להחיות את הפורום אני אשמח להעביר את המושכות!

תמיד אשמח להשתתף בדיונים - אבל אין לי זמן להרים קמפיינים ולהתעמק בצדדים האחרים של הענף - אם יש מישהו כזה, בשמחה!

trilliane

Well-known member
מנהל
הייתי מציעה את עזרתי (אני כבר מנהלת פורומים אחרים בפרדס...)

אבל מבחינה מקצועית אני עפר ואפר לרגליכם... ההבנה שלי בהתעמלות אמנם גבוהה יותר משל האדם הממוצע ברחוב (לא חכמה
) אבל נמוכה מאוד בהשוואה לאנשים שבאמת מבינים (כמוך
).
&nbsp
אני חושבת שהניהול בסדר גמור וברור שעם כמות מצומצמת של גולשים קבועים קשה להרים נפח של פעילות, וגם ברור מאופי של פורום כזה שהפעילות היא גלית – שיאים בזמני תחרויות והפסקות בין לבין.
&nbsp
הדבר היחיד שהייתי עושה (מבחינה ניהולית) זה אולי "לטאטא" קצת – למחוק הודעות ישנות של הנהלת הפורומים או לשרשר אותן יחד לשרשור אחד / לרכז יחד שרשורים מסודרים יותר בנושאי תחרויות (כשיש) כדי שהדיון לא יתפזר בין הרבה שרשורים נפרדים.
&nbsp
מעבר לכך אני חושבת שהתברכנו בנוכחותך והסיכומים שלך מחכימים ומשכילים אותי, יישר כוח.

Mrpops

New member
מצטרף לtrilliane

אין פה יותר מידי מה לנהל חוץ ממחיקה פה ושם...
הסיכומים שלך מאוד תורמים לפורום, גם ברמת העניין וגם בפן השיווקי.
כל אחד מאיתנו יכול לחשוב איך אפשר להחיות את הפורום, אם זה קישורים לכתבות מעניינות, קטעי יוטיוב וכו'...לא חסר.
מעבר לזה, כמובן שבזמן תחרויות הפורום תוסס יותר באופן טבעי וזה מצויין.

cubano1

New member
שני דברים

קודם תודה...

אני כן חושב שניהול דורש הרבה יותר עבודת שיווק, הרבה יותר יצירתיות - וכן - גם דברים בנאליים כמו שהצעת, ושאין לי מושג איך לעשות (יקח לי כל כך הרבה זמן, שאני אפילו לא מנסה)

מעבר לזה - אני כמובן אמשיך לבקר ולתרום ככל יכולתי -
התרומה שלי לפורום לא קשורה לניהול שלו.

אז שוב - אם מישהו רוצה לקחת על עצמו את המשימה - תפדאל :)

למעלה