החייב הסבר דחוף! אני נמצא בקניון הזהב איך אני מגיע לרכבת? (בוא נגיד שאף פעם לא הייתי בראשון לציון)
B buster full version New member 24/5/04 #1 החייב הסבר דחוף! אני נמצא בקניון הזהב איך אני מגיע לרכבת? (בוא נגיד שאף פעם לא הייתי בראשון לציון)
E enbalush New member 24/5/04 #2 אוטובוס קו 11 תחנה אחרונה...קח בחשב בחשבון שזה יקח לך יותר מחצי שעה נסיעה (בלי המתנה) זה אחרי השיכון.
אוטובוס קו 11 תחנה אחרונה...קח בחשב בחשבון שזה יקח לך יותר מחצי שעה נסיעה (בלי המתנה) זה אחרי השיכון.
S Shark Alarm New member 25/5/04 #3 חס וחלילה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo18.gif אל תקח קו 11 זה סיוט הקו הכי ארוך בעיר קח קו 17א, קו שמסלולו הוסט במיוחד כדי להגיע לתחנת רכבת "הראשונים" והוא גם לא איטי כמו 11.. קו 17א עובר ב: קניון הזהב, נווה דקלים, פרס נובל, נווה אשלים, תחנה מרכזית ישנה, רוטשילד (פונה ימינה ל.... ז'בוטינסקי, התותח, רכבת "הראשונים"
חס וחלילה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo18.gif אל תקח קו 11 זה סיוט הקו הכי ארוך בעיר קח קו 17א, קו שמסלולו הוסט במיוחד כדי להגיע לתחנת רכבת "הראשונים" והוא גם לא איטי כמו 11.. קו 17א עובר ב: קניון הזהב, נווה דקלים, פרס נובל, נווה אשלים, תחנה מרכזית ישנה, רוטשילד (פונה ימינה ל.... ז'בוטינסקי, התותח, רכבת "הראשונים"
S Shark Alarm New member 25/5/04 #4 אופס, רק עכשיו שמתי ../images/Emo23.gif ../images/Emo18.gif הקו עובר התחנה המרכזית החדשה ולא כמו שרשמתי, סורי..
אופס, רק עכשיו שמתי ../images/Emo23.gif ../images/Emo18.gif הקו עובר התחנה המרכזית החדשה ולא כמו שרשמתי, סורי..