החייזרים , למה דווקא כוכב אחר ?

כריסטין

New member
החייזרים , למה דווקא כוכב אחר ?

חשבתם שאולי הם מתגוררים והתגוררו למעשה כאן בכדור הארץ מאז ומתמיד אולי בתוך מימד אחר שנמצא באיזה מקום נידח , זו גם אפשרות... אל תשללו את דבריי הרי לאף אחד אין תשובה מוכחת

a e q u i t a s

New member
חלילה וחס לא שוללים דבר

חלילה וחס, לא שוללים דבר, אבל אני אשמח אם תוכלי לפרט יותר, זה נשמע דיי מגניב :)

Majestic12

New member
החוצנים ומקום מוצאם

אין לי ספק שמקורם של החוצנים הרחק ממערכת השמש, אבל... יש לי התחושה, למרות שאיני יכול להוכיח בוודאות, כי חלק גדול מהם מגיע גם מכדור הארץ עצמו, וגם ממערכת השמש. יתכן וישנם בסיסי חוצנים במערות נידחות, מתחת לפני הים ובשאר אזורים נידחים על-פני כדור הארץ. כמו כן, אני לא שולל את האפשרות כי בסיסי חוצנים קיימים על הכוכבים השכנים לנו - הירח, מאדים וירחיו, ויתכן שבמקומות אחרים במערכת השמש. כל זאת אני מניח בשל סיבות רבות - תצפיות של עבמי"ם היוצאים ממי הים ושבים אליהם; עבמי"ם הנצפים ליד מערות ובאזורים הרריים; שפע של עבמי"ם באזור כדור הארץ וכ"ד...כל אלו מוליכים אותו להנחה, כי לחוצנים יש בסיסים בקרבת מקום.

מעניין...

באזורים הרריים בדרום אמריקה ישנם דיווחים רבים על עב"מים. בכפרים נידחים בסין, נפאל והודו היו דיווחים על עב"מים שממריאים ונוחתים. באיי שלמה גם סופר על עב"מים שיוצאים מתוך אגם ונכנסים אילו. אולי יש בזה משהו...

חפY

New member
עדיין לא הוכח קיום חייזרים

חברים, עם כל הכבוד, עדיין לא הוכח באופן מוחלט שמבקרים אותנו חייזרים. כל עוד לא הוכח דבר- אין זה רציני לדבר מאיפה הם באים. כך לפחות אני חושב.

Majestic12

New member
גם לא הוכח קיום חיים על מאדים...

אבל בכל זאת - מחפשים אותם ומניחים הנחות. לגבי עבמי"ם וחוצנים - אלו לא הנחות באויר - הנחות אלו נובעות מתצפיות, בהם נראו עבמי"ם בקרבת הרים, הרי געש, מערות, וכן כשהם נכנסים ויוצאים ממי אוקיאנוסים...

royassis

New member
לא ניראה לי שנמצא משהו

גם אם יש לא ניראה לי שנמצא משהו.....אם הם לא רוצי םשנימצא אותם זה לא יקרה... חוץ מזה אני לא יודע אם יש עבמים על כדור הארץ.

pcp1

New member
הוכחות של חיים מחוץ

לכדור הארץ יש כבר אומנם מדובר בחיידקים ומאובנים אבל בכל זאת הוכחות

למה להגיד שזה לא נכון?

זה מה שהכי כיף בחלל!!!!!!!!!! אני יכול להגיד שהירח הכי קטן של שבתאי עשוי מבלזה ומדבר סינית, ואף אחד לא יכול להגיד אחרת!!!!

כריסטין

New member
אני חושבת שכדור הארץ פשוט ..

"זורק" חיידקים לחלל , הכוונה למה שמצאו במאדים אם לא עכשיו אז יתכן בעבר .

gozlan8

New member
הנחות

כל המדע מושתת על הנחות מטאפיסיות כאלה ואחרות. כדאי לקרוא קצת על עדויות שעברו אנשים ,צילומים ומאמרים קצת יותר מעמיקים מאשר "אבנים מדברות סינית" או משהו כזה.....

Majestic12

New member
כדור הארץ

כדור הארץ אינו מסוגל לזרוק כלום לחלל - הכל חוזר בשל כוח המשיכה. החיידקים והוירוסים היחידים, שעשויים להגיע לחלל, מקורם בלויינים, חלליות, טילים וכ"ד.

astral tripo x

New member
זה אפשרי אבל לכי תוכיחי..

מבחינה אטומית נראה לי שזה אפשרי(הבנתי שהתנועה של האטום יכולה להסביר משהו שכזה)

astral tripo x

New member
אולי הדינוזאורים היו חייזרים? או ש.

מה האפשרות שהדינזאורים הגיעו לכאן ע"י ישות חייזרית,מין (חווה חיות גלאקטית),ואולי בכלל החייזרים באים לכוכב שלנו לתקשר עם החיות
, ואולי בכלל אחד מבעלי החיים שלנו הוא חייזר בעצמו?! ואולי פעם היה בעל חיים מיוחד(דמוי אדם),שהיה לו מעמד גבוה בין החייזרים,מיום שהוא נכחד החייזרים הפסיקו לבוא לכוכב שלנו.. (הכול יכול להיות)

למעלה