החיילים שלנו רובטים

החיילים שלנו רובטים

ראיתי היום כול הרבה מיתנחלים צועקים לחיילים רובטים!!כן הם הרובטים שלכם הרובוטים שלכם.הם אלה ששמרו עליכם במיסרות רבה הם אלה שאספו את גופת חבר שלהם שהתפוצצץ ועלה על מיטען!הם הרובטים שהיום שמעו אתכם צועקים להם נאצים.הם הרובטים שהתפללו איתכם שביקשתם.הם הרובטים שהיום הרימו אותכם שביקשתם.אבל הרובטים בכו קצת !אז כנריאה יש להם תקלה כי הם בכו כי כאבו "הרובוטים".אל תידאגו עוד יתכנתו אותם לומר סליחה הרי אחרי הכול הם הרובטים שלכם!!ככה אתם צעקתם להם היום לא? אני לא בעד או נגד או ההתנתקות אחרי היום הזה אני בעד החיילים והשוטרים זה הכול

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

וכל הכבוד לחיילים ולחיילות שגילו עמידה איתנה, בגבורה ובאורך רוח מופלא, אל מול מטח הנאצות שנשלח אליהם ואל מול שלל הפרובוקציות בהופעלו נגדם!!!!! העם עם צה"ל!!!!!!!!!!!!

eli3320

New member
תאמיני לי שהם אוהבים את החיילים!

הם אמרו זאת הרבה, ובכל ההפגנות נגד ההתנתקות היו הרבה שלטי ענק עם "צה"ל אנחנו אוהבים אתכם"! אותם חיילים מגנים עליהם, אותם חיילים כבר איתם שנים, אותם חיילים אוכלים איתם ארוחות שבת, הם אוהבים אותם! וכאשר אותם חיילים שהם אוהבים באים לביתם ורוצים לפנות אותם הם מרגישים שהם נבגדו, שמתייחסים אליהם כאויב ומגרשים אותם. אז הם נגד להרביץ להם כי הם אוהבים אותם! אבל מה ציפית שהם פשוט ישתקו? קשה להם והם זועקים ובוכים את כאבם! אל תשפטי אדם בצערו, זה מאד קשה להם!

live in hope

New member
אז מה?

כאב,צער אובדון-זה דבר אחד.מותר לכאוב,מותר לבכות,מותר למחות בדרך לגטימית וראויה. לנהוג באלימות,ללכת עם טלאי צהוב,לקרוא לחיילים האלו שהגנו על המתנחלים האלו שנים!!שחסמו בגופם אש!!שקברו חברים!נאצים זו שפלות.

eli3320

New member
אני נגד השוואה לשואה..

ומעטים מאד ענדו טלאי כתום! ואמנם חלק גדול יותר קרא להם נאצי אבל זה עדיין לא רובם ולא כולם! רובם בעיקר אמרו להם "איך אתה לא מתבייש?!" ודברים בסגנון זה. ועדיין אני לא שופט אדם בצערו- שמגרשים אותו מהבית שלו ומהאדמה שאותה עבד, הוא אומר הרבה דברים מתוך צער. אי אפשר לשפוט אותם כרגע.

הם אומרים את זה..

אך ורק בשביל הלוחמה הפסיכולוגית... הם מחנכים את הילדים שלהם לשנוא חיילים ושוטרים.. תראה לי מתנחל (לשעבר) אחד שיקנה תחפושת של חייל או שוטר לילד שלו בפורים הבא.. (או בכלל.. אדם דתי שיקנה כזה דבר..) אולי תחפושת שכתוב עליה "אני מסרב פקודה".

B i g B

New member
100%

צה"ל עושה את העבודה שלו בגבורה, וגם כוחות המשטרה, כל הכבוד להם!

מסכימה איתך

מגיע לחיילים שלנו אפילו צל"שון על כל מה שעוברים בימים אלו. בלי קשר לדעתי להתנתקות בעד ונגד.. המראות בטלויזיה אמרו הכל מראות ששודרו בכל רשתות העולם וגרמו לי להתבייש בשביל אלו שהתנהגו ככה לחיילים שלנו אותם חיילים שהגנו עליהם בגופם כל השנים שולחת איחולים לבריאותם של החיילים שנפצעו אתמול

למעלה