החייל הזה במחסום. . . .

MANY MEN

New member
החייל הזה במחסום. . . .

כל הזמן בשמירות באיזה ש.ג. נידח , בבסיס עוד יותר נידח , יש עליו אפוד עם קסדה , שתי מיימיות , לרוב זה רק 5 מחסניות , 29 כדורים בכל אחת , והחייל הזה שומר בקור של 2 מעלות ביום ובלילה אותו דבר רק מתחת לאפס , הוא חושב לעצמו : האם מישהו מעריך את מה שאני עושה ? האם מישהו מסתכל לי בעיניים ? וכמובן הגיע הזמן לצאת שבת אחרי 19 יום בבסיס שמתוכם יש 12 ימי שטח ובכל 24 שעות יש מנת קרב אחת ל4 אנשים הא וגם כיכר לחם אחד , איפה היינו....קיצר הוא יוצא שבת לבית כולו עייף עם מדים נקיים , עולה לאוטובוס מתיישב חושב מתי כבר תהיה לי חברה שתקבל אותי כמו שאני ? מרוב עייפות הוא שם את הנשק במקום בטוח ולוקח לו שניה להרדם . דווקא הלוחמים שצריכים חברה או שאין להם או שהיא עזבה אותו לטובת אחד שמגיע לעשות לה טוב כל יום , עכשיו תבינו למה יש השתמטות ובכלל אי רצון לשרת בקרבי , תבינו כמה קשה לי לחיות בתור קרבי ומה שכתבתי זה מעט ממה שאני וחבריי לשירות עוברים .

אז אתה משכנע אותנו לא להתגייס לקרבי?../images/Emo4.gif

לא הבנתי את הפואנטה....וכמובן נחמד לשמוע ממך לפעמים..

MANY MEN

New member
זה לא העניין. . .

וכמו שאמרתי בקושי סיפרתי חוויות , כעקרון זה רק לפרוק את מה שיש בלב , , , ,מצד אחר יש פה חברה שאני ימות בשבילם וגם הם בשבילי , יש לי את המפקדים הכי גברים שיש , יש כאן צחוקים שאם אזרח יכנס וישמע כמה בדיחות הוא לא יבין כלום , מצד אחר יש את השליחות בזה שאני חייל , תקראו את רוח צה``ל ואז תבינו

סתם משו שרציתי להוסיף ולא נראה לי שראית...

שמת לב שאם כבר אתה כותב פה אז זה רק על הגיוס שלך??

S16 זה אני

New member
מה רע?

אולי כדאי שיותר אנשים יתחילו לדבר פה על דברים... כי יאללה כבר טחנו את כל מה שקשור ביפתי..

HeNoOsH

New member
באמת מה רע .?

הוא בא לשתף אותנו...אין כל כך הרבה חדש על יפתי שאפשר לכתוב עליו כל יום

למעלה