החיים באילת

אור 173

New member
החיים באילת

ההודעה הזאת פונה לגילאי העשרים המוקדמות אך גם המאוחרות יכולים להתערב
האם לדעתכם החיים באמת תותים כשגרים באילת? באמת אפשר להתקדם שם ולמצוא חיי חברה איכותית?לפתח איכות חיים אילתית לזמן רב?

אני גר במרכז הארץ. בשלבי סיום של עבודה מועדפת.
לא מאמין,אבל דווקא עכשיו,בסוף,אני שוקל לעשות "עבודה מועדפת-לא מועדפת" באילת

האם רוב הצעירים הולכים וחוזרים אחרי כמה חודשים לבית אמא ואבא?
יש פה מישהו שעבר את החוויה הזאת של לגור באילת?

goldy

New member
ת"א זה באמת כזה נוצץ?

או שכולם עוברים לת"א רק כי כולם מדברים על ת"א?
מה אתה מתכוון לעשות שם אחרי שההתלהבות הראשונית תשכך?
במידה ואתה לא נוסע עד לשם בשביל חדר במלון/בריכה/ים: מה לעזאזל תעשה שם?
זכור שיתכן שיהיה קר באמת באילת כולל גשם שאינו מונסון.

שמעתי שאחרי 7 חודשים אנשים מתים משיעמום.

ממה שאני שמעתי, זה די קריעה.

אני מכירה כמה שעשו מועדפת באילת, לא יצאו הביתה במשך כמה חודשים טובים, הגיעו בקושי לחגים.
מועדפת זה לא קל, לא סתם אלו העבודות שניתן להן המענק, אבל אם מה שבוער לך זה לעזוב את הבית ולהתחיל חיים עצמאיים, אני חושבת שכדאי שתסיים את המועדפת איפה שאתה נמצא עכשיו ואחר כך תמצא מקום עבודה נורמלי, עם שעות ושכר הגיוניים שיאפשרו לך לעזוב את הבית, אבל לא להיקרע ולהצטער שעשית את זה.

החיים בירושלים

לפני שעברתי לגור בירושלים לא הייתה לי דעה מיוחדת כלפי העיר, אבל לא הפסקתי לשמוע מאנשים כמה זו עיר מגעילה, וחרדית, ושבשבת משעמם, ושחיי הלילה שם לא מפותחים.

אני חושבת שזו העיר הכי מדהימה שיצא לי לגור בה. אז גם אם אומרים, זה לא תמיד מעיד על כך שגם אתה תחשוב ככה.

ואגב, אני מפנטזת לגור באילת (ואני אוהבת שחם לי. נקודה) ולנסות דברים שלא עשיתי, כמו ללמוד גלישת רוח, ודברים שכן עשיתי, כמו לטייל בהרי אילת.
אני חושבת שלא חסרה שם תעסוקה (למרות שאין לי מושג אם הם מעסיקים שלא במסגרת עבודה מועדפת במלונות), ויש שם גם צעירים שעובדים וגם מעט סטודנטים (בשלוחה של אוניברסיטת בן גוריון, והמכון הבין-אוניברסיטאי), כך שגם אם תחפש דירת שותפים- תוכל למצוא.

goldy

New member

את אוהבת 35 מע' מייד עם הזריחה, ובשיא הצהריים 45 מע'?
את אוהבת שלמזגן שלך יש מזגן?
את אוהבת לשמוע את הבלטות של המדרכה צועקות שחם להן?

למעלה