החיים בדרום דרום ארצנו...

החיים בדרום דרום ארצנו...../images/Emo7.gif

אחרי זמן לא ארוך שאני פה ובדיקה באתרים שונים נוכחתי לדעת שבאזור אילת אין כלום !!! ולמה כוונתי? אין מסייעות,דולות,מיילדות בית ועוד כל מיני "תפקידים מסוג אלטרנטיבי זה או אחר".אני די מקנאה בכן,הגרות במרכז הארץ(ברדיוס נרחב למילה מרכז) ויש לכן היצע ואפשרות בחירה. אולי אפשר להפוך את זה למן "קול קורא" לנשים העוסקות בזה : בואנה לאזור אילת,לא תהייה לכן תחרות ותוכלו להתפרנס מבלעדיות בתחום !!! ואם במקרה מישהי יודעת משהו אחר-אשמח לשמוע גם...

vashti72

New member
באר שבע עוזר לך?

אתמול הדולה שלי סיפרה לי על מיילדת בית מבאר שבע...

סטיוויה

New member
איזה כיף לגלות כאן

אילתית. אני מהר הנגב אבל מגיעה יחסית הרבה לאילת. יש מיילדת בית באילת אבל היא לא שייכת לאירגון אימ'היח. היא מיילדת מנוסה ביותר.את צריכה לנסות לברר עליה דרך אילנה שמש או המיילדת שרהל'ה(יש פרטים ברשימה בפורום).יש גם דולה שעובדת באילת. פעם ראיתי את שמה ברשימת הדולות המוסמכות בפורטל "דולה". מכירה? עכשיו ורא מסובך להכנס לשם. צריך להרשם ולהזין כל מיני סיסמאות. אפשר גם לנסות לברר עליה דרך האתר של לידה.חוץ מזה במצפה רמון יש מיילדת בית לא מוסמכת שכל הפריקיות "הארדקור" יולדות איתה. קוראים לה נורי-ים.היא גם מייצרת את מנשא הקובבה לגב. אני חושבת שכדולה היא נפלאה. יש לה המון המון נסיון ויכולת תמיכה. את מוזמנת לעבור למסר אם אני יכולה לעזור לך במשהו.

יש את שיין

היא גרה בחצרים. היא מגיעה למרכז אז יכול להיות שתגיע גם לאילת.

vashti72

New member
אנחנו הירושלמים האמיתיים...

כל מה שמחוץ לירושלים בערך אותו מרחק מבחינתי...

סטיוויה

New member
ביררתי לך עם נעמי גטניו מאתר דולה

ומסתבר שאין ברשומות כרגע דולה מאילת.

רגע לפני זריקת המשפטים תראי מה כן י

יש לך בית חולים שהוא כמעט פרטי עם מעט יולדות. ושמעתי עליו לא מעט סיפורים טובים. יש לך אולי חברה טובה שתהיה מוכנה להיות אתך. מיילדות בית אולי במידה ואת חושבת כן לראות איך את מגיעה לאזור המיילדת לדוגמא: שכירת חדר לשם הלידה, וכו.. מאחלת לך לידה נפלאה. ותסתכלי על הכוס המלאה כי היא מלאה מאוד..

סטיוויה

New member
זה לא מדוייק לגבי יוספטל

נכון שאם נופלים על בי'ח לא עמוס אז מרוויחים כביכול בלעדיות בלידה. אבל אם נופלים על עומס,ויש הרבה עומס במחלקת יולדות-זה די קטסטרופלי וגם הצוות שם מעיד על זה. ותביאי בחשבון שיש רק שני רופאים במחלקה ומיילדת אחת שהיא באמת באה ממקום טבעי. כל השאר לא ממש עוזרות ליולדת לקדם לידה ממום טבעי. אוהבים להציע שם פטידין... את תארת את המקום קצת באידיליה מוגזמת ואני מביאה את הצד השני של בית החולים שם.מנסיוני ונסיונן של עוד יולדות שנסעו לשם.

תודה לכולכן............/images/Emo39.gif

קודם כל תודה לכולכן על הרצון לעזור ולהציע... אבל....האמת שקיוויתי לשמוע דברים חדשים ומעניינים ולא יצא ( לא נורא ). פעמיים כבר ילדתי ביוספטל,אני יודעת מה קורה שם-נכון שזה כמעט בית החולים הכי "פרטי" (במחינת כמות הלידות ביום זאת תחושה של חדר פרטי) שיש ויום "עמוס" הוא עם 6-7 לידות...אבל בכל זאת קיוויתי שאולי משהו מאז הפעם האחרונה שלי שהייתה לפני 4 שנים,השתנה. כל שנותר לי לקוות הוא שהכל יהיה כ"כ מהיר שאפילו לא נספיק להגיע לבי"הח... שבוע נפלא לכן ושוב-תודה רבה !

סטיוויה

New member
../images/Emo45.gif

נכון! כשיתחילו הצירים אל תמהרי ללכת לבי'ח. רדי אל החוף,לכי על החול,שבי מול השמש,עשי דברים נעימים. רק כשתרגישי שאת כבר "לא יכולה יותר" תקפצי ללדת...נדמה לי שהם מאד גמישים מבחינת שחרור יולדת הביתה אחרי לידה. ז'א שאת אפילו לא חייבת להשאר ביולדות אם בא לך הביתה.

טלימה

New member
אני בטח טועה...

אבל, אילנה שמש לא מספרת בספר שלה שהיא ילדה מישהי באילת?

סטיוויה

New member
זה נכון אבל

זה בגלל שאילנה היתה בחופשה באילת בדיוק כשהיולדת כרעה ללדת. היולדת גרה ממילא בנגב ולכן אילנה קבעה איתה להפגש באילת בבית של מיילדת קולגה שנידבה את ביתה.

למעלה