למלי ולכולם
תודה רבה על ההערכה ומילות השווח שאתם מרעיפים עלי. אני לא מתיימרת להיות שום דבר,ובאמת שזו לא המטרה ואף שולי בעניי,אם כי זה מחמם ועושה טוב על הלב. אני בפורום על תקן אמא של טרנסית. חשוב לי להעביר לכולכם מסר חשוב מאד.(מהפן של ההורים,המשפחה) לצערי הרב נוכחתי לדעת שהמון טרנסיות,טרנסים ניתקלים בתגובות קשות מצד ההורים כאשר הם יוצאים מהארון(יש יוצאי דופן,ויש מגמה חיובית בעניין). מה קורה לטרנסיות במיוחד צעירות שהמשפחה אינה תומכת בה?יש כאלה שמפגינים אלימות מילולית ואף פיזית כלפי הילד,ילדה זורקים מהבית וכאלה. התשובה היא פשוטה וברורה אותם בני נוער מגיעים לרחוב ומשם הדרך מאד קצרה לסמים,זנות תל-ברוך וניצול על ידי אחרים שאורבים בשקט ובדריכות שתיפול לרישתם דגה זו. אני אישית ניתקלתי בלפחות שש בנות בגיל העשרה שנקלעו לסיטואציה זו,עם חלק מהן אנחנו עדיין בקשר כזה או אחר וחלק פשוט נעלמו מהשטח. השכלתי להבין שאלה שנמצאות כבר בעולם האכזרי הזה מאד קשה להושיט להם יד לעזרה הן לא עיקביות,הפכפכות,צצות ונעלמות מאד קשה להתחקות אחרהם. מה עושים בכדי למנוע מבעוד מועד מקרים כאלה? לאיזה גוף הן אמורות לפנות?(באופן מיידי) נוכחתי שאפילו עובדות סוציאליות ועובדי הרווחה אטומות וקצרה ידם מלהושיע. לא כולם מכירות את נורה ואת האתר שלנו או אחר(כן תתפלאו)או אילנה ברגר גם לא מטפלים חברתיים כל כך בקיעים בנושא לאן ולמי לפנות. אני רוצה לעורר את כולכם ויודעת שיש שוב, מגמה חיובית בעניין אבל עדיין זה טיפה בים. צריך באופן מיידי לעורר את המערכת ולתת מערכת הסברה הולמת באופן מיידי,בהול ,דחוף להורים להבין מה עומד מולם. ההורים והמשפחה עוברים יחד כבר מההתחלה תהליך של טרנספורמציה קשה מאד ,כל הסובב אותם משתנה ואפילו הם בעניי עצמם משתנים וזו בעייה קשה שלצערי לא מצאתי עליה הרחבה בנושא. ההורים,המשפחה,פה זה מתחיל ופה זה ניגמר. אני חייבת להפסיק אני יחזור יש לי עוד המון לומר. תגובות יתקבלו בשמחה