החיים בזבל!!!

החיים בזבל!!! ../images/Emo64.gif

למה?! אתם עדיין שואלים למה?!!! אוקיי זה מתחיל ככה היום יש לי יומולדת(6.10.87) ואני בת 14 ואת היומולדת הזה אני בחיים לא אשכח!!! רבתי עם שתי החברות שחשבתי שהן הכי טובות בעולם. ואולי הן באמת ואני מטומטמת? אני כבר לא יודעת... בקיצור, אירגנתי איזה מסיבה קטנה ככה, כל החברה שיבואו וחברה שלי ליאורה מתקשרת ואומרת שהיא באה למסביה לחצי שעה אבל אז אמרתיח רגע אם היא הייתה עושה את זה היא בחיים לא הייתה מדברת איתי שאלתי אותה למה אז היא ענתה:"אני צריכה לשות דברים ועכשיו אני נוסעת לדודים שלי" אחרי איזה חצי שעה נפל לי האסימון התקשרתי אליה ואחותה אמרה לי שהיא ב"טיול" והרי היא אמרה לי שהיא נוסעת. אז התקשרתי לחברה השנייה ליאור שאלתי אותה אם היא יודעת מה קורה והיא אמרה לי שהיא וליאורה החליטו שהן לא באות בגלל שהזמנתי מישהי שהן לא אוהבת בשם נועה. אתם מבינים החברות "הכי" טובות שלי לא באות כי יש מישהי שהן לא אוהבות?!!!!!!!!!!!!! אז התקשרתי לשתיהן וצעקתי עליהן:"תפסיקו את ההתלבטות אם לבוא או לא כי אתן פשוט לא מוזמנות!!!" וזהו, אני צודקת או לא אני פשוט ממש זקוקה לעידוד שלכם רובין

לא לימדו אותך ש...

אם אין לך משהו טוב להגיד אל תגיד!!! אני לא יודעת אם שמת לב אבל הפורום הוא בנושא "בעיות בגיל ההתבגרות" ולא בעיות העולם אז אני מציעה לך להתחיל לענות לעניין כי זה ממש מעצבן!!!

מצטער...לא הבנת אותי.ניסיתי לאמר

משהו טוב.שלא תפגעי מזה כלכך כי בכל חברות יש גם רגעים בעייתים אבל

בדרך כלל הדברים מתבהרים ומסתדרים

ואם לא אז אלה לאהיו חברות אמיתיות ואת תמצאי כאלהשכן יהיו.מהאיש.

האיש בקצה העולם!!!!!!!!!!!!!!!!

פשששש...איזה עידוד!! כל אחד והצרות שלו! אם לה זה מאוד מפריע אז אתה לא צריך לזלזל בזה, כי בשבילך זה לא צרה.

עדן*

New member
לך רובין

קודם כל המון מזל טוב!!! דבר שני לדעתי "החברות" שלך הן מ-נ-י-א-ק-י-ו-ת!!! אני במקומך בחיים לא הייתי סולחת להן, הן חברות לא אמיתיות אם בגלל שהן לא אוהבות איזה מישהי הן לא באו ליום הולדת שלך... זה אומר שהן לא באמת אוהבות אותך! לדעתי תנתקי כל קשר איתן לפחות לתקופה הקרובה שלך תמיד עדן
ולסיום שוב המון!!! מזל טוב

רובין....

אני חושבת שהחברות שלך עשו טעות גדולה שהן לא באו. כי זה לא צריך לעניין אותם מי עוד בא. הדבר היחיד שצריך לעניין אותם הוא את. ןחבל מאוד מאוד שזה לא ככה.... ואני מבינה את התגובה שלך. כי ממש התעצבנת. ובצדק. גלית נ.ב. כתבת שאת צריכה עזרה- במה בידיוק?

Alin ;-)

New member
גם לי

קודם כל הרבה הרבה מזל טוב!!! דבר שני קרה לי בדיוק אותו דבר! זה אומר רק דבר אחד שחברות שלך הן לא חברות שלך!!! אם הן היו חברות טובות שלך לא משנה מה הן היו באות ליום הולדת שלך סובלות או לא שמות לב לילדה שהן שונאות. אם הן שמו לך ברז כזה ועוד שיקרו אז את אפילו לא צריכה להסתכל לכיוון שלהן ועצה אחרונה: תבדקי טוב טוב מי הן החברים שלך בהצלחה

מי זאת בכלל רובין?

מי את חושבת בכלל שאת "רובין?" ומה זאת החוצפה הזאת? זאת לא חוכמה לספר חצי אמת ולבכות לכולם שאין לך חיים ושרבת עם החברות שלך!!! תתבגרי זה עובר! אולי לא חשבת על זה אבל אולי ה"חברות" שלך בכלל לא רוצות להיות חברות שלך? ואולי לא חשבת על זה שלא כל העולם סובב סביבך? אז לא כולם אוהבים אותך תחיי עם זה!!!

u go girl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

פשוט גדולה! תכעסי כמה שאת רוצה אבל שני דברים: א. אל תסכסכי זה יחזור אחרייך כמו בומרנג! ב.אל תאשמי אנשים בלי לברר

למעלה