החיים בחו"ל

KX250

New member
החיים בחו"ל

שלום אני אבי והסיפור שלי הוא לא שונה משל מרביתכם אני מאמין .. אני ביפן כבר חמש שנים ועשיתי את מה שכולם עשו פה {תכשיטים} ועכשיו אני מורה לאנגלית בגני ילדם ובת"ס יסודיים. טוב אז ככה לבעיה שלי היתי בארץ לפני שבועים והיה לי כלכך כיף שכמעט שלא חזרתי ליפן אז אתם שואלים מה הבעיה ואני יענה אני נשוי ויש לי אישה מקסימה אבל היא לא מוכנה עדין לישראל וזה גם שהינו שנינו שם ביחד.. אני מטייל הרבה 35 פעמים תאילנד והמון פעמים קוריאה ומידי פעם ישראל [פעם בשנה בערך. וחוץ מהפעם הזאת לא הרגשתי בארץ כמו בבית ואיך שהיתי מגיע היתי רק רוצה לחזור ליפן . אבל הפעם הזאת היתה שונה מאוד לא יכול להוציא או לחשוב על משהוא אחר חוץ מישראל ואם היתי לבד כבר היתי שם בחזרה.. אז רצית לשאול אם זה קרה לעוד מישהו שחי בחו"ל . ורציתי לשמוע עיצות . תודה רבה יום טוב לכם וצום קל..

Charlie

New member
שלום!

אתמול הנושא עלה לכמה שעות בפורום בשרשור "ושוב אתכם" (מעט למטה) אני מבין שאחד ממנהלי הפורום לא רוצה לפתוח את הנושא משום מה. את דעתי הבעתי שם, גם אם בציניות, אבל ככה אני חושב ומרגיש. בכל מקרה, מעניין שדווקא הפעם הרגשת משהו שלא הרגשת בעבר, אתה יכול להצביע על נקודה כלשהי ולהגיד - זו הסיבה?!

ryurach

New member
זו הייתה גם הבעיה שלי

גם אני ביפן , נשואה ליפני , וגם לי הייתה אותה בעיה עם הבעל, הוא לא היה מוכן לדבר על לעבור לגור בארץ. לפני 4 שנים בערך הוא היה בארץ חודש ומאז לא בא. הפעם שכנעתי אותו לבוא לארץ לביקור של שבוע , היה קשה לשכנע , אבל עבד!!! הוא כל כך נהנה מהארץ, מהחברים , מהאמיתיות והנחמדות וקבלת הפנים החמה שהוא החליט שאנחנו עוברים לארץ עוד יותר מוקדם ממה שחשבתי שנעבור. בינואר אנחנו חוזרים לארץ. ברור שהוא עדיין חושש ותמיד יהיו חששות , אבל אנחנו מנסים , לא ילך , תמיד אפשר לשנות. אבל אין כמו המשפחה והחברים שבארץ, וגם הוא הבין את זה מהר מאד. בהצלחה רחלי ביפן

למעלה