החיים בסנדוויץ! פינה מיוחדת בפורום

החיים בסנדוויץ! פינה מיוחדת בפורום

שלום לחברים ולחברות
אני מתחילה שרשור מיוחד שכולו על טהרת הסנדוויצ'ים. אתם מוזמנים/ות להוסיף רעיונות משלכם, בסופו של דבר, תעלה קטגוריית "החיים בסנדוויץ'" למאמרים שלנו. אז התחלה: סנדוויץ משביע לנשנוש: שתי פרוסות לחם כפרי (רצוי שיפון או דומיו). פרוסות נקניק סלמי מלפפון חמוץ חתוך לרצועות סלט ביצים מהחומרים הבאים: שתי ביצים קשות כף מיונז כפית חרדל מעט בצל ירוק חתוך לטבעות מלח מעט פלפל שחור מועכים את הביצים במזלג ומערבבים עם יתר החומרים. מורחים את פרוסות הלחם בשכבת מיונז דקה שמים קצת מסלט הביצים נקניק מלפפון חמוץ חותכים באלכסון לשני משולשים ובתאבון!! אגב - זה סדנוויץ' נפלא לפיקניקים
עכשו תורכם...
 

גאיה55

New member
נשמע יאמי.

כריך רוסטביף: לחם כפרי אהוב,או ג'בטה, מורחים בחרדל ומיונז, שמים שתי פרוסות רוסטביף חתוך דקיק, פרוסות עגבניה דקות עם מלח פלפל, פרוסות רוחב של מלפפון חמוץ. אני מוסיפה גם נבטים דקים אבל זה לא חובה) . סוגרים בפרוסה נוספת מרוחה בחרדל ומיונז, אפשר לחתוך למשולשים. מגישים קר או מחומם קלות מאוד. גם יאמי.
 

גאיה55

New member
כאחת שמתקיימת על כריכים (אלא אם כן

לקחו אותי לאחלה מסעדה או שקיבלתי מוזת בישול נחמדה לארוחת ערב) הנושא מאוד בנפשי :) גם אני חולת רוסטביף, בעיקר ביום הראשון והשני שלו. היום אפשר להשיג רוסטביף נהדר במעדניות. אני קונה אותו או בלויתן בבית חנניה או סתם במעדניה של המכולת "פוליצר", מרכול נפלא במרכז קיסריה (מומלץ לכל מי שמחפש מרכיבים מיוחדים, כמו לאוכל יפני, כולל כלים ומחצלות, ורטבים מכל העולם וכד. וגם סתם מכולת לא יקרה מאוד, באופן מפתיע. וכשהסתבר לי שגם הילדה הקטנה שלי אוהבת את זה, זה שימח אותי מאוד. עוד מנה בשרית שבועית, לא יאמן. כי זאת אוכלת כמו ציפור.
 
מסכימה איתך לגבי נושא הבשר

עדיף אצל קצב שיודע מה הוא עושה. אך לצערנו, הרבה הורים עסוקי מאוד בימינו ומתקשים למצוא זמן למסע קניות מסודר, לכן גם רוסטביף ממעדניית הסופר, בהחלט יכול להתאים.
 
למעלה