החיים בראי הרירית

עמית@

New member
החיים בראי הרירית ../images/Emo3.gif

שואלת שאלה שטרם הצלחתי לקבל עליה תשובה ברורה (אנשים בעלי ספרי פיריון הכן..) הרירית מתעבה כתוצאה מעליית האסטרוגן בגוף (רמות E2) בטיפול IVF האסטרוגן עולה כתוצאה מכמויות ההורמונים (FSH) בטיפול הקודם רמות ההורמונים גבלו ב15.000 והרירית גבלה ב6.6 כרגע מקבלת פרוגינובה להחזרת המוקפאים- השאלה היא בעצם איך זה עובד בשונה מהטיפול, האם פרוגינובה (שמן הסתם לא תביא את ההורמונים ל15.000) תצליח במקום שחבריה המטרודינים כשלו- ולמה בעצם? אז אם למישהו יש תשובות אני בהחלט אשמח. בבוקר שאלתחי את זה את הרופא בUS (ושאלתי אם צריך אולי להחליף סוג אסטרוגן) כל מה שהיה לו לומר הוא שאולי כדאי להחליף את הרירית
בברכת רירית טובה ויום טוב עמית

באאבו

New member
הוי, עמית.. באמת צריך את ה- ../images/Emo63.gif

קצת סינית כל הפרטים האלה, לא?? מצטערת שאנ´ לא יכולה לעזור... באבו

אולה *

New member
יקירתי, השאלות שלך

דומות לשאלות במבחנים לקבלת רשיון ברפואה.
האמת, אין לי מושג. אבל אני מקווה שתרופה עם שם יפה כ"כ תצליח. מתי ההחזרה? כמה את רוצה להחזיר?
אולה

אולה *

New member
ואין לך סבלנות? מוכר, מוכר...

תגידי, את מתכוונת לנסוע לזכרון ביום שישי? כי אני מתלבטת. פעם כבר הייתי לבד עם כל ההריוניות. וכרגע זה ממש לא בא בחשבון. אולה.

עמית@

New member
לא, אני לא מגיעה,

מבינה את ההתלבטות שלך, אני לא יודעת מי מהפורום מגיעה, גם לי זה מעט יותר מדי, ויש לי יום הולדת.

פנינה ו

New member
דווקא כשאני מחליטה להגיע ../images/Emo10.gif

אתן לא מגיעות. עמיתוש, ענו לך לגבי הרירית אז מה שנשאר זה.... לאחל לך יום הולדת שמח
פנינה

אולה *

New member
OK, לפחות תבטיחי לחגוג

כמו שצריך! אני מאחלת לך יום הולדת שמח ו...את יודעת מה עוד.
אולה.

מיכל ק-ש

New member
איזה אידיוט. אולי כדאי להחליף אותו! ../images/Emo46.gif

באמת שאלת "הכה את המומחה". אין לי תשובות, אבל בטוחה שתקבלי בהמשך. בברכת רירית טובה, מיכל.

עמיתוש,

וואו, שאלת הכה את המומחה אמיתית. לא יודעת את התשובה לשאלה, אבל אני כן יודעת שנעמה, שסבלה אף היא מרירית עקשנית, קיבלה אספירין, וראה זה פלא צמחה לה רירית לתפארת. שווה לשאול את הרופא. בברכת רירית עלי והצליחי
מרב

..נעמה

New member
וכמו שמרב אמרה ממש לתפארת

לסוג האספירין קוראים מיקרופירין. שיהיה בהצלחה!!!

יש לך שאלות - אחת אחת...

אולי הפרוגינובה, שהיא אסטרוגן חיצוני, תשפיע טוב יותר מהאסטרוגן שיוצר אצלך באופן טבעי בטיפול הקודם? אולי יוכלו לחכות עוד כמה ימים ולתת לרירית צ´אנס לגדול עוד קצת, מה שלא ניתן לעשות בטיפול רגיל כי הזקיקים גדלים יותר מידי? אני כמובן סתם מנחשת בלי שום ביסוס. מה שבטוח לי - הגוף שלנו לא יודע מתמטיקה. אני בטוחה שעובי הרירית לא נקבע רק מרמת האסטרוגן ובטוח יש עוד גורמים שמשפיעים עליו. חוץ מזה, ראינו שבכל טיפול הגוף מתנהג אחרת. אולי הפעם תואיל בטובה הרירית שלך לגדול עוד קצת - מה שיספיק לעוברים על-מנת להשתרש? מאחלת לך החזרה מוצלחת ביותר והריון בסופה! חנה

שומעת? ../images/Emo12.gif

תגידי לרופא הזה שבמקום להחליף את הרירית - את הולכת להחליף את הבירית (ההיא האדומה הסקסית , ש"עושה את זה" ליוסי...) ושאולי זה מה שיעזור. יאללה , מהר להכניס את ה"האגן דאזים" היפים שלך ולעשות נחת לדודה ענת (כן , בטח , ר-ק אני בראש מעינייך...). ים של הצלחה , פרח.

עידית ד

New member
תשובות אין לי אבל אולי זה יעזור... ../images/Emo3.gif

רירית! רירית! רירית! רירית! רירית! רירית! רירית! רירית! רירית! רירית! רירית! רירית! רירית! רירית! רירית! רירית! רירית! רירית! רירית! רירית! רירית! רירית! רירית! רירית! רירית! רירית! רירית! רירית! רירית! רירית! רירית! רירית! רירית! רירית! רירית! רירית! רירית! רירית! רירית! רירית! רירית! רירית! רירית! רירית! רירית! אוהבת אותך המוווווןןןןן עידית

רינתילה

New member
עמית

אני הולכת לחפש לך בספר. אני לא בטוחה שאמצא תשובה, אבל אם כן - אכתוב. להית´ רינת.

עמית, יהיה בסדר

זה נשמע כאילו הרירית שלך צריכה עוד זמן. אבל היא מתעבה, לא? במקביל-תנסי לשאול עוד רופא, מה יכול להיות? אולי באמת אפשר לתת לה זירוז. (ואני חשבתי שרק לטכנאיות US יש הברקות) המון מזל טוב ליום הולדת!!!

שחר חדש

New member
לא יועת.

לא מבינה בזה כלום. אבל לאור הבילבולים שלי היו החודש, נראה כאילו צריך לחכות בסבלנות ולראות איך זה יתפתח. ובכל מקרה רוצה לאחל לך בהצלחה ענקית.

הרמוניה

New member
אין לי מושג ../images/Emo2.gif אבל אני מנצלת את

ההזדמנות להגיד הי ולאחל הצלחה הרמוניה

למעלה