החיים הטובים של ממברנה חדשה..בטח עוד חודש

רק מים מזוקקים!!

שלי מחזיקה יפה כבר די הרבה זמן

קניתי בקבוק חדש של מים מזוקקים למאורע...

את שמה רק את הממברנה במים מזוקקים? או הכול?

רק את הממברנה

זה מה שאני עושה: מחלקת את המים המזוקקים לבקבוקים קטנים ושמה את כולם פרט לאחד במקפיא- כדי שלא יזדהמו. את זה שאני משתמשת בו אני שמה במקרר- להפחית זיהומים אחרי האינהלציה אני שמה בכוס זכוכית בערך 1.5 ס"מ גובה של מים מהמקרר ומכניסה למיקרו לכמה שניות עש שמבעבע ורותח - להרוג חיידקים
המסר של הסטריליות עבר לא? אז אני מכניסה את הממברנה, מנערת קצת את הכוס כדי שהיא תישטף טוב טוב ומוציאה אותה לייבוש על נייר מגבת יחד עם יתר הנבולייזר שאני שוטפת רק במי ברז ומחטאת לעיתים רחוקות מדי את המים אני שומרת בכוס ומשתמשת שוב (מחזיק יום בערך) אבל מרתיחה במיקרו לפני כל שימוש זהו בהצלחה

chakiv

New member
שיטה מצוינת לשמירה על סטריליות וניקיון ../images/Emo45.gif

תודה על ההסבר המפורט שכתבת. אני אשתמש בטכניקה שלך לעוד מטופלים. אני חושבת שהיא מצוינת! בכל מקרה, אמנם זה נראה הרבה פעולות כשאת כותבת על זה, אבל בתכלס, לא נראה שזה גוזל יותר מדי זמן. ברגע שזה הופך להרגל, כמעט שעושים זאת על אוטומט, לא? ורדית

זה ממש לא נורא

אני מאוד עצלנית ואלופה בקיצורי דרך בסך הכל מדובר במזיגה של טיפונת מים. חימום במיקרו של עשר שניות וזהו... כמו שאמרתי, את הנבולייזר עצמו אני שוטפת בסבון לעיתים רחוקות מדי... אולי מחר...

sporTV

New member
זה באמת תענוג בהתחלה ../images/Emo13.gif

וטוב שהזכרת לי להתחיל להתארגן לרכוש ממברנה חדשה....הגיע הזמן.

guta

New member
נראה לי הגיע הזמן לרכוש מכשיר חדש...

מכשיר שלא דורש כל כך הרבה זמן ומאמץ רק בשביל לתחזק. בעוד מכשיר אינהלציה אמור לתחזק אותנו "אנחנו" משקיעים בו יותר- כסף וזמן! אחרי תקופה של כשנה (מזמן) עם המכשיר אינהלציה הזה (שאפילו אני לא זוכר איך קוראים לו) החלטתי לחזור ל-pari boy האמין והטוב...הרבה יותר נוח.

sporTV

New member
ההבדל בינינו הוא

שאני לא נוטש סוס מנצח באמצע שדה קרב. לרגע לא הפסקתי להשתמש ב pari boy....

למעלה