לאורה מקריבה את עצמה למען ריין
אז בלייק מביא את אביה של פלומה כדי לדרוש אותה ומסתבר שלאורה בכלל לא אימה של פלומה, היא הצילה את הילדה כשניסו למכור אותה, כמובן שזה לא כל כך קל להסביר למועצה לשלום הילד ולאורה מאבדת את המשמורת עלייה והיא עוברת לבית יתומים, אך מרסי מצליחה לקבל עליה משמורת זמנית.
נינה הזונה שעובדת אצל טוניה מעריצה את רחיה, אבל באיום לדרדר את אחותה לזנות טוניה ופאוסטו מכריחים אותה לטמון ללאורה מלכודת שכשבככונתם להרוג אותה, אבל ברגע האחרון נינה מזהירה את לאורה ולאורה מגיעה למלכודת חמושה ונועלת את טוניה ופאוסטו במשאית כשבכוונתה להתנקם בהם על כל מה שעשו לה. הם מביימים הרגשה רעה כדי להסתער על לאורה ולברוח ואז נחש מכיש את פאוסטו, לאורה נשברת ומסגירה את עצמה כשהיא מוסרת את מיקומם של טוניה ופאוסטו ומספרת שהיא חיה בזהות בדויה.
ריין מנסה לשחרר את לאורה בערבות וזה כמעט מצליח אך טוניה ופאוסטו מגישים תלונה על ניסיון רצח ולאורה נשארת בכלא. במשפט נחשפים העובדות על חייה של לאורה בבית הבושת ועל הנסיבות שהביאו אותה לברוח. בלייק וטוניה משמיצים את לאורה ומשקרים ומעוותים את המציאות והתקווה היחידה היא עדות של אחת הבחורות שעבדה אצל טוניה, נינה מפחדת להעיד מחשש שיתנקמו בה.
מסתבר שבלייק קנה את פלומה לא בשביל לאמץ אותה, אלא ביתו הייתה חולה והייתה זקוקה להשתלת לב והוא התכוון להרוג אותה. בגלל שבבית הבושת אף אחד לא יודע לטפל בתינוקות, לאורה נשארה לטפל בה. היא באה עם אוסיאל למסור אותה לבלייק ולפני כן גנבה נשק מאחד הלקוחות כדי לברוח. לאורה סירבה למסור את פלומה לבלייק, במיוחד לאחר שבלייק חשף את הסיבה האמיתית שהוא רוצה אותה, ואוסיאל ובלייק הורה לאוסיאל להרוג אותה, וכשהם פרצו לדירה לאורה ירתה בבלייק וגרמה לעיוורונו, אוסיאל הצליח לעקוב אחריה וניסה לרדוף אחריה ולקחת את הילדה ולאורה דחפה אותו מצוק ונאלצה להרוג אותו מהגנה עצמית.
התובע שמתואם עם בלייק ניסה לטעון שמדובר בסיפור מרגש כדי להרשים את חבר המושבעים. והזכיר שלאורה גנבה נשק ובאה לשם כשהיא חמושה ואוסיאל לא, וכשלאורה האמינה שאוסיאל ובלייק מתים ולא הייתה לה סיבה לברוח לארה"ב, לאורה הסבירה זאת בפחד שלה מטוניה המכשפה.
נינה סירבה להעיד אך ניסתה לטמון מלכודת לטוניה והתקשרה אליה בתקווה להקליט אותה אומרת דברים מפלילים, אך טוניה הבינה את המלכודת, אבל לאורה סיפרה על ראייה שנמצאת ברכב. נינה לבסוף העידה אך נאלצה להודות שהתחילה לעבוד בזנות ברצון והתובע שיבש את דבריה בטענה שהיא יכולה לשקר כי היא נשיאת מועדון המעריצים של רחיה. אך נמצאו הראיות וג'ו השיג הוראה לציטוט לניידים של טוניה ופאוסטו וטוניה הוקלטה כשהיא שולחת את נינה לעבודה ומאיימת עליה ותמונות של פאוסטו אונס את קורבנותיו. התובע טען שזה ניתן לזיוף אך ג'ו הביא את הזונות להעיד.
בלייק מבין שהכול נסגר על טוניה ופאוסטו והם יעידו נגדו והחליט למצוא שעיר לאזאזאל וזאת לואיסה אחרי כל מה שעשתה למענו, והיא גם הסכימה ונתנה למשטרה לעצור אותו, טוניה ופאוסטו הצליחו לברוח כשהמשטרה באה לעצור אותם. לאורה החליטה להגן על ריין וגם ביקשה מדנילו למצוא ראיה לחפותו ברצח פדרו קריז'ו וגם שיקרה בבית המשפט שעדות השקר שמסרה היה שקר שהיא כפתה על ריין למורת רוחו של ריין. דנילו כמובן החליט לחפש ראיות כדי להחזיר את אחיו לכלא ולא לעזור ללאורה.
הנשים בפוריה הקליטו סרטון על כוח הנשים כשלאורה שרה, אך מורגנה שמעה על כך ושיבשה את הסרטון, אך חנסיס, נינה, מרסי וצ'איו עבדו על סרטון חדש כל הלילה והכינו אותו להגנה.
למרות הכול לאורה אמנם זוכתה מהאשמה של ניסיון לרצוח את טוניה ופאוסטו אבל הורשעה ברצח אוסיאל, גנבה זהות וחטיפת פלומה.