החיים הם סרט אחד גדול!!!!

deep ocean

New member
החיים הם סרט אחד גדול!!!! ../images/Emo88.gif

ולמי שלא מאמין בכך, שיפתח טלווזיה, שיראה את ארה"ב לא עומדת בפני המציאות שחובטת על פניה. אז אם בחיים הכל נהפך לסרט דמיוני אז אין כזה דבר דמיוני כי אני ואתה ואת יכולים לעשות הכל לכל אחד יש את הכח לשנות הכל לחיות את חייו כפי רצונו כי אין דבר העומד בפני הרצון והחיים הם סרט אחד גדול....וההוכחה כרגע בטלוויזיה אבל אם תסתכלו פנימה תראו שההוכחה נמצאת בתוככם ואתם לא צריכים סרטים בשביל להבין את זה! לכל אחד מכם יש את הכוח לשנות וליצור כרצונו את עולמו!!! כי המציאות עולה על כל הדמיון SO NEVER SAY NEVER YOU HAVE T H E POWER אוהבת מיכל

דז

New member
לכול אחד יש את היכולת להרוס

בקשר לליצור הטרוריסטים האלו יצרו מופע ראוה אבל הם יסיגו מזה הפצצות על המדינה שלהם , ככה לא יוצרים כי הפגיע מכונת לאיפה שקל לפגוע , אנשים תמימים . אם ארגון הטרור היה רוצה ליצור הוא היה מכון למקום יותר הגיוני שגם יוביל למטרות שלו . סרט אחד גדול לא יכולה להסכים יותר , אבל אף אחד של לא יצור את מה הוא באמת רוצה , סיוט גדול . נויה

deep ocean

New member
למה הם לא יצרו?

לעניות דעתי הם יצרו אחלה תשומת לב.... המילה סיוט זאת הפרשנות שלך שאת נותנת למציאות הקיימת במציאות שלהם מה שקרה זה לא סיוט, אלא חגיגה גדולה וכוונתי היא הכל אפשרי הם יצרו פיצוצים המוניים שנחשבו ללא אפשריים ובראיית עולמם זה אחלה על אותו משקל, אנחנו יכולים ליצור לעצמנו עולם מופלא שחלקים ממנו נראים לנו לא הגיוניים בכלל. זאת כוונתי אם לא הסברתי את עצמי מקודם מספיק.

ואני חשבתי על הסרט אייר פורסט

או איך שקוראים לו, שפינו את נשיא ארה"ב.. מדהים כמה החיים הם בעצם סרט, ואנחנו השחקנים שלא מקבלים משכורת.. מפחידדדד

deep ocean

New member
הסרט נקרא AIR FORCE 1

ושני, וואלה, הזכרת לי את הסרט הזה! אכן מזכיר את מה שקורה!!! ודויד, לגבי המאטריקס, זוכר שאמרו בסרט שמתישהו העולם החריב את עצמו? אולי זאת ההתחלה-הפיצוצים האלו......ואולי לא.....

deep ocean

New member
ובדיחה שחורה

למי שיפגע-שלא יקרא תמיד אמרתי שעדיף לגור במושב בגלל האוויר, השקט, האוכלוסייה, התנאים וכו´ עכשיו זה וודאי גם אין שם מגדלים!!!! :)

deep ocean

New member
ומי שאוהב קונספירציות

כמוני, הנה ידיעה שמפורסמת בוואלה: "מחירי הנפט הגולמי עלו בכ-10% בעקבות מתקפת הטרור הקשה היום בארה"ב. מחירי חוזי הברנט בלונדון לנובמבר קפצו ב-9.6% למחיר של 30 דולר לחבית נפט גולמי. בבוקר המסחר באירופה מחירי הנפט עמדו על 27.3 דולר לחבית נפט גולמי. מחירי הזהב עולים בשיעור גבוה: מחיר אונקיית זהב מזנק ב-2.3% למחיר של 280 דולר. עליות חדות נרשמות כעת גם בשוק אגרות החוב האמריקאי - התשואה על אגרות החוב של האוצר האמריקאי לעשר שנים יורדת ב-11 נקודות בסיס, ל-4.73%."

עכשיו העברת אותי לתאוריית הקשר..

כולם נגד כולם. אין לאן לברוח. SAVE US!!!!!!!!! איפה, איפה מל גיבסון שיציל את המצב?

deep ocean

New member
שני, יש לך טעם מעולה בסרטים ו....!!

תיאוריית הקשר עם השיר היפיפה: i love you baby..la la la la את יודעת ש-4 מטוסים כבר התפוצצו ו-4 אחרים שיודעים שנחטפו עדיין לא התפוצצו האם הם בדרך אלינו לישראל? אפרופו תיאורית הקשר, לפי ערוץ 2, ברשתות ערב מודיעים שזאת קנוניה ציונית לנטיעת עמדה שלילית כלפי הערבים. נו, כל אחד ותיאורית הקשר שלו, הא?.... ואולי כל מה שאנחנו רואים לא באמת מתרחש??? בכל אופן..מה עם ה- 4 מטוסים שעדין לא התפוצצו עכשיו זאת השאלה לכולם- שאלת מליון הדולר.... אם עוד רבע שעה תשמעו צפירה ותצטרכו לרדת למקלט ויש לכם חצי דקה לקחת כמה דברים-מה תקחו איתכם? -אני ישר רצה לארון ספרים ולוקחת 3 ספרים -לוקחת בדרך גם חבילת טמפונים (דווקא היום קיבלתי, ממש לא בסדר) -וכמה בקבוקי שתיה וחבילת ע-נ-ק-י-ת של שוקולד שהבאתי בזמנו מחו"ל מיכל שיודעת שהכל יירגע....ואז כולם ידברו על איך זה קרה...מסקנות מסקנות...וכו´ וכו´.

מבטיחה לך שמזדהה

מבטיחה לך שכואבת מבטיחה לך שכועסת מבטיחה לך שהעיניים כאן דומעות אבל אתה יודע מה? לפעמים הכאב כל כך גדול שחייבים כמה בדיחות שחורות, רק כדי להמשיך הלאה. אני לא מבינה. ולא מתחילה להבין, ולעולם לא אבין מה עובר בראש אותם כל אלה שפוגעים בחפים מפשע רק בשביל להוכיח נקודתם, שכמובן לא מוכחת. אני לא רוצה לתאר מה יהיה הלאה, וכל מה שנותר לי זה...... . קיפודת ים שמרגישה את הקוצים שלה עובדים שלמרות מה שנדמה לך מזדהה ואין לה כמעט מילים. רק רגשות.

deep ocean

New member
הי אלי :)

היה ברור שאם אני אשחרר בדיחה, אז ישר חלק אנשים יקפצו. כי צריך רק לבכות, ולכעוס, ולהתייפח, ולעצור את כל החיים ולהתמקד בכאב ולהיכנס לתוכו ולהישאר בו אז לדעתי יש כל מיני דרכי התמודדות על כאב אם חשבת שאני אטומה (?!) למה שקורה שכל אחד יגיב לכאב בדרך הנוחה לו כמו שאני לא כופה את דרכי ההתמודדות שלי על אחרים אני מבקשת שאף אחד לא יכפה עלי דרכי התמודדות שנוחים לו תודה. זה מזכיר לי אגב את ההתייחסות של חולי סרטן אחרים ששומעים שאני מתמודדת עם הסרטן כאל חבר/ידיד/משהו טוב שקרה לי אז זה מעצבן אותם מ-א-ד!! כי חולי סרטן לרוב אוהבים להיות בעמדה של "קורבן" של למה זה קרה לי? ופתאום הם רואים מישהו שלא מגיב לפי דפוס ההתנהגות שמקובל עליהם והם נחרדים ממש נחרדים אז אני שמחה ששנינו פה כי אתה יכול לראות שיש מישהו שכואב (אני) ומתנהג באופן אחר ממך וזה בסדר בראייה שלי לפחות ששני אנשים יגיבו לאותו המצב באופן שונה והערה אחרונה: את הסרט: "החיים יפים" של בניני אהבת? אני יודעת שכן, אז איך אתה לא מקבל את ההתנהגות שלי? כי בסרט זה בסדר אבל במציאות זה לא? אז היום ראינו שסרטים ומציאות זה היינו הך.

WhiteBear

New member
נמשיך קצת ../images/Emo59.gif

אני שופך, למי שרוצה להיפגע בכוח, אני לא אעצור אף אחד: דברים טובים שיצאו מזה שהיה פיגוע: לכל האנשים שברחו מהארץ לחו"ל וירדו עלינו שנשארו בארץ: נא נא ננא נא. בפעם הבאה שיעלה נציג שלנו באו"ם הוא הולך לכחכך בגרון ולהגיד "אמרתי לכם". עכשיו תעלה בגדול המוטיבציה להיכנס בערבים. הפלסטינים האינטיליגנטים שחילקו סוכריות לא יוצאים טוב. זהו, זה הסיפור של הישראלים. סיפור של טובים ורעים. של מעשים ותוצאות. אנחנו חלק מהתרבות הזאת, ומהעולם הזה. גם הם זה לא אנחנו, זה משפיע עלינו. אני מתקשה להסביר לכם את זה, אבל אני מבין איך הם עושים את זה. אני מבין למה הם עושים את זה. אני מבין למה הם יעשו את זה גם מחר. אני לא חושב שהם "צודקים" אני חושב שמדובר בתופעה מגונה שיש לשלול מהקיום. אבל הורג אותי שאנשים הולכים ו"לא מבינים". מה אתם לעזאזל לא מבינים!!!! זה מדהים אותי כמה זה מרגיז לשמוע כל פעם מחדש. זה לא מתפיע שזה קורה. אנחנו חיים בתרבויות שכולם מסרסות. כולם פוגעות בפרט. כולם מחנכות בצורות אוטמות וסוגרות יכולות ראיה. מקדמות אפלייה וכעס. מקדמות תיסכול וכאב. איך אנשים לא מבינים? אני מבין למה היתה שואה. אני מבין למה אנשים מתאבדים בשביל הכאב הזה. הם לא "רעים" הם נגדינו. אנחנו סמל. ואני כותב פה וחושב לעצמי "אני לא יכול לעזור להם. אני לא יכול ליצור להם טעם לחיים. אני לא יכול לעשות שיהיה להם סיבה לא למות. אני עסוק מידי. יש לי את החיים שלי לחיות. את האתגרים שאני צריך לעבור כדי להיות אדם בריא יותר. אני לא יכול לעזור לכם." אני לא יכול לשנות כלום. למה לעזאזל רוצים שאני יתפלא. למה רוצים שעוד זה יפריע לי? אני לא רוצה שזה יפריע לי. זה לא אשמתי. זה לא אשמתכם. זה העולם!! אנחנו לא מסוגלים לעזור להכול. יש כמות אין סופית של סבל וחוסר צדק. אני גם בודד. ואני מרגיש מסכן וכאילו אני צריך עזרה. אז מה. נימאס לי מהצדקנות. כאילו פתאום כל העולם סובב סביב זה. העולם סובב סביב עצמו! סוף הסיפור. שום דבר לא השתנה. עוד כמה גורמים שהשפיעו על הכלכלה העולמית. עוד אדם שניכנס ויצא מחיינו. אבל למה לדבר על זה כל הזמן. כל מקום שאני הולך. אני שומע איך אנשים לא מאמינים, ואיך זה כמו סרט. דייייייי. שמענו, שחוק. יש מוות, יש בדידות. יש יאוש, יש סבל. זה העולם שלנו. וזה מה שחלק מהאנשים עושים עם זה. חלקם הולכים ומעבירים את חייבהם בלהגיד שהכול באשמת הערבים, או היהודים, או הכושים או הסינים, או מי שלא יהיה. וכל מה שמייצג אותם משמידים. חלקם פשוט מחפשים דרך לעשות את השינוי שהם יכולים לעשות. הם רוצים לשנות. הם לא רוצים למות בחשכה, בלי שכלום קרה. הם מחפשים משמעות! ההבדל היחידי בין "פעם" לעכשיו, זה קנה מידה. היום אנשים יכולים להיעזר ביותר אמצעים כדי להמחיש את סדר הגודל של הכאב שלהם. זה לא הופך אותם "צודקים". זה המצב. זה הם. ואנחנו זה אנחנו. ואני זה אני. עזבו, אין לי מושג על מה אני מדבר. ולשם שינוי, אני לא הולך לנסות להבין, ואני לא הולך לנסות לשכתב. טל.

deep ocean

New member
טל מבינה אותך לחלוטין

וגם לא מופתעת ממה שקרה הרי אם הערכים המוערכים בעולם המודרני הם: כוחניות, אסרטיביות, לרמוס את הפרט, להפלות, ללכת על הכי טוב שיש, הישגיות, כיבוש, לקבל כאן ועכשיו, ושליטה בהכל- אז הם יישמו את זה BIG TIME- הם רצו להשיג תשומת לב, והם רצו תשומת לב גדולה, תשומת לב כאן ועכשיו, הם רצו להחריב, לכבוש ולרמוס ואם כבר אז ללכת על הכי טוב שיש-על אמריקה ועל הסמלים שלה. בכל אופן מה אתה כן יכול לעשות? לצאת מהמירוץ הזה לעשות את השינוי הקטן שלך בסביבה שלך ברור שאתה לא יכול לשנות את העולם או לתת להם טעם לחייהם אבל לעשות מעשים קטנים בסביבתך זה כן אפשרי :)

WhiteBear

New member
תודה.

אני חושב שלא מדובר ב"מה אפשר לעשות". אנחנו לא חלק מהמשחק הזה. זה היה סארטר שאמר שלא צריך להשפיע, צריך להבין איך אנחנו משפיעים. ואנשים מסתובבים מסביבי כאילו אם הם יכעסו מספיק, יקבלו מספיק אולקוס ויחשבו שזה נורא - אז זה ישנה. והקטע שהורג אותי. כל הדברים האלה שקוראים סביבנו כמעט שלא משפיע בבאמת על אף אחד מהם. אני מתוסכל קצת, זה הכול. לא מבסוט מהילדותיות הזאת שאנשים נוהגים. ואם אנחנו חסרי אונים (או כמעט חסי אונים) אז בואו נשלים עם זה לפחות. הגדולה האמיתית זה איך לחיות מבלי שזה ישפיע. לא בגלל שאנחנו חסרי רגישות. אלא כי אנחנו שומרים את הרגישות שלנו לאיפה שזה חשוב. לחברים שלנו. אני רואה את זה כאידיאולוגיה רצינית מאד. ועכשיו, כשנירגעתי יותר, אני אשמח לשמוע אם יש עוד שמסכימים איתי. ותודה רבה מיכל
. חששתי שיינסו ליירט את מה שאמרתי כ"חוסר רגישות". נחזור עוד מעט, הדוב הלבן.

deep ocean

New member
ממש לא רואה את זה

כחוסר רגישות. יש לך אי סי קיו? ואם לא, אז שיהיה לך לילה טוב ובלי קשר, הורים שלי רבים עכשיו איזה כיף שאני עוזבת את הבית לדירה רחוקה מפה!!! הכי משעשע שהם רבים בגלל משהו שקשור אלי הם רבים לגבי משהו שבעלי הדירה אמרו ולדעתי אמא שלי צודקת ואת אבא שלי זה מעצבן שהיא צודקת אז הם רבים עכשיו אבא שלי שונא להרגיש שהוא טעה הממממממ טוב עשה לי רע הצעקות שלהם אופס הם הפסיקו זה היה מהיר...

אתה לא לבד.

האמת היא שאין לי הרבה מה לומר. דווקא שמחתי לקרוא את מה שכתבת על לחיות מבלי שזה ישפיע. אני חושבת שזה נכון. אני שומעת על פיגועים ואני אפטית, אבל האפטיות מופיע אחרי שווידאתי שאני לא מכירה אף אחד ואף אחד שמכיר. רק אז אני מרשה לעצמי להמשיך לסדר היום. אני גם חייבת לציין שלמרות שמה שקרה בארה"ב הוא מזעזע לכל הדעות, אחרי שוידאתי שאבא שלי, ושאר המשפחה שלי בסדר, אני בהחלט מסוגלת לעבור על זה לסדר היום ולהמשיך הלאה. נכון זה נורא, זה מזעזע. אבל בלדבר אנחנו מעולים. מעניין ומסקרן אותי הרבה יותר לדעת איך יגיבו, מה יעשו? ייתאפקו (כל הכבוד לישראלים שעושים את זה כל הזמן....) או לא. ובכלל, (ופה אולי אני גולשת לנושאים של פורומים אחרים) למה כאן לא להתאפק אבל אצלינו כל הזמן להתאפק???? למה הם כן ואנחנו לא (ושלא תבינו לא נכון, אני לא בצד הזה של המפה). אבל חוץ מזה, אני חושבת שמה שכואב לנו, זאת התחושה שאנחנו רוצים להשפיע אבל לא יכולים. מה שלי אישית כואב, זה שאני רוצה להשפיע, אבל (ולדעתי כמעט כולנו לוקים בזה), לא עושה כלום. אני מוכנה להיכנס לויכוחים פוליטיים בשפע, אבל אני לא קמה ועושה שום דבר. אני, כלוחמת אור, עסוקה בלהילחם על החיים שלי ואין לי את האנרגיה (והיכולת הלא אגואיסטית) להילחם על דברים אחרים. יעל

אבשלו

New member
יתרה מזאת

מה לעשות אבל ל כל יום נהרגים ונרצחים אנשים בעולם ילדים חיים חיי עבדות ושיעבוד בהכנת מוצרים תעשייתיים וילדות נמכרות להיות זונות מעל לכל אני חושב שהאדם צריך לעזור עצמו. ואני מסכים שהרבה פעמים יש משהו לא אמיתי לחלוטין סזעזוע אני אישית אמרתי גם " זה כמו סרט .." פשוט בגלל הנסיבות התקפה מתואמת, שישה מטוסים, התקפה על הפנטגון מה לעשות זה מזכיר סצינות מהיום השלישי אייר פורס 1 וכך הלאה אבל מה לעזעזל אני עושה בזה שאני כותב הודעות ארוכות במקום לישון? עוד מקרה של העדפת האשליה הדברים מסביב על פני האמת לילה טוב לכולם

למעלה