החיים השקטים...

1ט ל י

New member
החיים השקטים...

מעניין כמה זמן זה יימשך. אני לוקחת דברים הרבה יותר בקלות עכשיו. טוב לי ונוח לי. אני כמעט ולא חושבת על המחלה. הבעייה היא, שמאחר ואני לא חושבת על המחלה, אני גם לא חושבת על לקחת תרופות. זה מקשה עליי לקחת אותן בזמן קצוב. בינתיים רק פספסתי כמה פעמים של התרופות נגד אסתמה. לא ישנתי בבית, ושכחתי לקחת אותם איתי. ניסיתי לרדת במינון של התרופות נגד האסתמה (אני אמורה לעשות זאת בשלב מסויים) אבל החרי מס´ ימים היה לי התקף, אז חזרתי למינון הרגיל כמו ילדה טובה. הכל הסתדר. הבעייה היא שאסור לי לקחת יותר מידי זמן את התרופות האלו. אחרת... עדיף שאני לא אכנס לזה. תמיד אפשר לשאול את הרופא. בינתיים אני לא שומעת כלום ממשרד הביטחון. מצד שני, אני מקבלת מהם את מה שאני צריכה: טיפול רפואי. אני שוקלת להתחיל לחפש עבודה ביום ראשון. אני צריכה סיבה לקום בשעה סבירה בבוקר אז זהו לגביי מה שקורה איתי.

gaia20

New member
הי טלי

אני שמחה שבנתיים הכל שקט אצלך. זה לא הרופא אמור להחליט מתי את מפחיתה במינון? אולי הורדת יותר מידי במינון? באמת כדאי שתדברי עם הרופא בטלפון, רק כדי להיות בטוחה שאת לא מזיקה לעצמך. טיפ קטן להזכר בתרופות- תתחילי לשים בבית פתקים במקומות שאת נמצאת שם לפחות פעם ביום, למשל: על המקרר על המראה בחדר שלך על דלת האמבטיה או, שאת יכולה לבקש מבן משפחה להזכיר לך או, לכוון לשעה מסויימת את השעון המעורר יום ראשון הוא תמיד יום טוב להתחיל לחפש עבודה, גם אני והחבר שלי אומרים את זה... כל יום ראשון.....
בכל מקרה, אם יהיו חדשות ממשרד הביטחון,תעדכני אותנו. ביי בנתיים,

1ט ל י

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif

אני יודעת שאסור לקחת את התרופות יותר מידי זמן, ורופא אמר שאני צריכה אחרי חודש לנסות להפסיק לקחת את התרופות. אני צריכה להתייעץ עם רופא לגביי זה שאני לא יכולה להפסיק את התרופות בלי שיהיה לי התקף. אני בטוחה שהכל יסתדר. הסתדרתי מס´ חודשים עם התקף שלא הפסיק, אני בטוחה שאני אסתדר גם עכשיו. תודה,

למעלה