החיים זה לא פיקניק

החיים זה לא פיקניק

איך מוצאים מישהי אמיתית שמתאימה זה נורא קשה , מנסיון ובכן אני בחיפושים כרגע אז אם יש מישהי שלא מפריע לה אדם קצת אבל קצת מטורף בן 26 אז סבבה ובנתיים עד שיגיעו תגובות מעט מוזיקת מעליות..

ליאן.

New member
מטורף זה טוב... לפחות לא משעמם ../images/Emo6.gif

אז זהו ? מישהי שתתאים למישהו קצת מטורף? כאן נגמרות ההגדרות שלך? תן לנו לשמוע משהו עם קצת בשר.. מה זה מטורף בעיניך? (אצלי אין מוזיקת מעליות, למרות שהגברתי את הספיקרים) בקר במאמרי הפורום.. ברוך הבא

עוד פרטים על המטורף

ובכן נתחיל בהשווצות אני בן 26 עובד בהיי טק סיימתי תואר ראשון מתמטיקה ומחשבים אוהב לבלות בפאבים מועדונים וכו ברם גם אוהב לבשל לנגן לצייר לכתוב לחקור וללמוד וכן מאלף אקווריומים מראה חיצוני ? תקין בהחלט בינתיים זה מספיק אני חושב

ליאן.

New member
אופס.. שירשרתי לא טוב..

שמע, זה כמעט נשמע טוב מכדי להיות אמיתי.. אתה חייב לספר מה הדרישות שלך מהצד השני.. אולי כאן יש מכשול..
מה לגבי אזור מגורים, מעשן/לא מעשן וכו´? (ביננו
) אגב, היה לי אקווריום לא מאולף וכל הדגים התאבדו. איפה, איפה היית כשהייתי צריכה אותך ?

ליאן.

New member
חכי, קודם אני רוצה לשמוע מה הקאצ´

חוץ מזה, יש לי תקלה באייסי הרגיל. (אני כאן בינתיים 152466150)

החיים זה לא גן טרום חובה

ובכן קצת פרטים נוספים אני מחפש כמובן מישהי שהיא גם קצת מטורפת זה קצת קשה להיות עם מישהי רצינית ביותר רצוי שנראית נורמאלי - כמו כולם ולא פיצית מידי בגיל כי החיים זה לא גן טרום חובה לזכותי יאמר כי אני גר באזור המרכז ,השרון אפילו ברם לרעתי יאמר כי הנני לא מעשן אך יש לי קופסת גפרורים בבית אם יש עוד שאלות אשמח לענות ,ביי לכולם ולהזהר בסיבובים

ואם תואיל בטובך להרחיב, אולי אפילו

נכין לך מאמר משלך במאמרי הפורום (ציפור קטנטנה לחשה לי שיש להם הצלחות
) ושיהיה בהצלחה

violinist

New member
סבלנות.נפתחה חקירה מאוד מאסיבית

לגבי זהותה של האלמונית - אל מונית ע"י הרשויות הנוגעות בדבר. מסקנות ו\או תוצאות החקירה יוגשו בקרוב. אגב, האם יכול להיות ששמה של אל מונית הוא:

לא

שמי הוא לא: חקירות? מה עשיתי? בסך הכל כתבתי שאתה נשמע נחמד, לא חושבת שעברתי עבירה

violinist

New member
האם יכול להיות שפספסת את נימת

ההלצה שרחפה על הודעתי זו?
טל

violinist

New member
והרי תוצאות החקירה...../images/Emo11.gif

האלמונית אל מונית שייכת לגזע מאוד מאוד נדיר של קבוצה של אנשים מאוד מאוד מיוחדים (לא מימי אדריאנוס השני, אלא מימינו שלנו) אשר התאגדו לפורום אחד ענק מאוד מצליח ומקצועי כאן בתפוז. שמה:****** פורום:נו עוד לא ניחשתם? בתקווה שסיפקתי את סקרנותכם.. violinist

האל מונית

בת 32 גרושה+, אוהבת אופנועים, קולנוע ביתי וצילום עובדת בהי טק חולמת על צניחות חופשיות אבל כרגע לא יכולה לממש עוד משהו? אה, לא יפה במיוחד, אבל גם לא מפלצת

למעלה