החיים זה מה שקורה כשמתכננים תוכניות

סינדי24

New member
החיים זה מה שקורה כשמתכננים תוכניות

מה אני אגיד לכם.. זקוקה לעיצה או אולי למילה טובה או נחמה קטנה שזה נורמלי ועובר על כולם ככה.. חבר שלי (עם הודג'קין) היה אמור לעבור בשבוע שעבר את הטיפול ה-6 אבל בדיוק אושפז עם חום גבוה בבידוד וכשזה עבר ושוחרר ונראה שהכל סבבה אז הנה היום, היה אצל הרופאה שלו וזו אמרה לו שתפקודי הכבד שלו ממש בעייתיים ושהיא העבירה את התיק שלו למומחה כבד, כי נראה שבקצב הזה יצטרכו להפסיק את הטיפולים בגלל הפגיעה בכבד.. זה כ"כ מתסכל!!! הנה, כמעט מחצית מהדרך, הסיטי הראה לפני חודש שיש שיפור ושהגידולים קטנו בשליש, והנה בעיות.. כל ההמתנה הזו לסיום טוב, הציפייה לשיפור הולך וקרב, נתקעת כל הזמן בקירות ומחסומים. פעם וירוס פעם אישפוז, פעם חום ועכשיו תפקודי כבד לקויים???? מה יהיה???

נאן

New member
היי חברה טובה../images/Emo140.gif

זה באמת מרגיז! אין ספק אבל גם עם תפקודי כבד בעיתיים אפשר לחיות ולקבל טיפול. אנחנו מקבלים כל מיני חומרים כימים לגוף כל גוף מקבל אותם אחרת. ולא כולם מקבלים את זה באותה"חבילה". לא יודעת עוד כמה טיפולים יש לו עוד לעבור. אבל תהיי שמחה שתפסו את זה בזמן ואולי אין נזק בלתי הפיך לכבד שלו. אני שמחה שהגידולים קטנו והסיטי משתפר זה חשוב מאוד. ושמחה בשבילכם. בסופו של דבר נקוה שיהיו בשורות טובות. נאנוש

אביתר27

New member
../images/Emo24.gifימים לא פשוטים

גם לנו זה לא הלך הכי חלק. תזכרי שככל שמתקדמים עם הטיפולים הגוף נהיה חלש יותר ולוקח לו יותר זמן להתאושש מטיפול לטיפול. מלבד בדיקה אחת שהיתה בעייתית בתפקודי כבד וזה כנראה השתפר לבד, לא נתקלנו בזה יותר מדי, אבל נתקלנו בזיהומים ואשפוזים, וחום גבוה והרגשה זיפתית. צריך לזכור שלתקופה הזו יש סוף, ובינתיים יש להתאזר בהרבה סבלנות ולהתקדם צעד אחר צעד. לא להתעצבן מדחיות של טיפולים ולא לקבוע תאריכי יעד, כי בינתיים אי אפשר לתכנן רחוק. תסתכלי על מחצית הכוס המלאה: יש טיפול - לא סימפטי - אבל אפשר לצאת מזה.

muzaic

New member
סינדי היקרה....../images/Emo24.gif

יש הרבה בעיות רפואיות שמעכבות אותנו בדרך להחלמה (אני למשל זכיתי לקבל לאחר הטיפול ה 5 קריש דם בריאה שבזכותו אושפזתי וכעת אני מבלה שלוש פעמים בשבוע במרפאת קרישה ועוד פעם בשבועיים בהמטולוגית)...הכי חשוב להיות חזקים...עוד מעט הטיפולים הסתיימו ותוכלו להסתכל על הכל כסיוט שעבר זמנו...החזיקו מעמד ואני מקווה כי הפגיעה בכבד מינורית ותשתפר במהלך הזמן...

למעלה