החיים ימשיכו .. איכשהו

קוקי500

New member
החיים ימשיכו .. איכשהו

החיים ימשיכו גם מחר בטח לא יהיה לזה אותו טעם כשלא תהיה .. אבל נמאס לי מהטישטוש בעיניים נמאס לי לאהוב בשביל שניים החיים ימשיכו אשתדל שבטוב בפעם הבא אקח טיפול מונע למרות שאני מאלה שלא נוטות להשתגע הפעם הצלחת היכן שאחרים נכשלו ההיא ששמה פס על כולם והקפיאה את הלב רוצה רק בך אוהבת עד כאב החיים ימשיכו ואחזור לשיגרה בזרועות קרות בעיניים חסרות הבעה אחזור באלף צורות באלף פנים שלא יראו את פניך החיים ימשיכו אנשים יבואו וילכו הצלילים עדיין יתנגנו וגם אני אשאר לעוד קצת זמן .. בתוך כל החוסר הזה שהשארת בתוך מציאות שאינה מאפשרת כן אני מתפשרת על פחות אבל לא מוותרת

koryz

New member
החיים בהחלט ממשיכים

לנו יש אפשרות להמשיך איתם, עד התחנה הסופית גמישות היא דבר מצוין והכרחי לחיים אופטימיים ובריאים. את יודעת, דברים קפואים נשברים יותר בקלות מאלו שבטמפרטורת החדר. לפעמים קל יותר לא לשים פס. לקחת מכולם שאיפה אחת קלה, בלתי-מתחייבת. טוב, הערה אחרונה "בתוך כל החוסר שהשארת .."- הוא שום דבר, פשוט כלום חוץ מהמשמעות שיש לו אצלך.. בראש.. את נתת לו את הכוח שחררי אותו.. להמשיך הלאה. את שמרי על עצמך למעשה אדם כזה לא רק שלא השאיר אצלך חוסר אלא שהוא עשה לך טובה בכך שכבר אינו בקשר כדאי להתחבר לאנשים שגורמים לנו להרגיש טוב. משאיר חוסר = הכרות שאינה כדאית מבחינתך.

קוקי500

New member
את צודקת

לפעמים אני צריכה להיות כל כך בקרקעית כדי להבין .. כן אנחנו בידנו נותנים את הכוח הייתי זקוקה לניעור זה מחזק תודה

למעלה