"החיים כבר התחילו"-אלי סורני בתמונע

ולדמן

New member
"החיים כבר התחילו"-אלי סורני בתמונע

יום ד'-ה-11.10.2006. אז ככה: הגעתי לתמונע בערך לקראת השעה 23:00,מרחוק ראיתי את שיר ורותם(sweetomato) יושבות על המדרגות,הצטרפתי אליהן והתחלנו לדבר.לא הרבה זמן אח"כ עלו אלי וה"חבורה" על הבמה,והתחילו לנגן את השיר הראשון שעתיד להיות שיר הנושא של האלבום החדש:"החיים כבר התחילו".שיר חביב למדי,אך נראה כי הסובבים לא התלהבו במיוחד מהשיר.השיר השלישי:"לדרך ספן" הוא שיר שנכתב ע"י נתן יונתן אאל"ט והולחן ע"י אלי לפני כמה שנים.לדברי אלי:"זה שיר שמלווה אותי כבר כמה שנים והוא נשאר איתי עד היום" עיבוד נחמד למדי,אבל שוב-לא משהו מיוחד. השיר הרביעי היה קאבר לשיר "China Girl" של דיוויד בואי.אלי סיפר כי לפני כמה שנים הוא וההרכב עשו ערב מחווה לשירי בואי ביחד עם רקדנים שפגשו לפני כמה שנים.הקאבר,ובהמשך גם שאר הקאברים-היו לא רעים בכלל ונראה שהלהקה השקיעה על מנת "לכסות" כראוי את שירי בואי. השיר השישי:"לרקוד בחושך" היה בעיניי הטוב ביותר.אלי נתן הקדמה קצרה לפני השיר והזכיר את הציטוט של טליה שפירא התלוי על קירות תמונע ובו נכתב גם שם האלבום:"החיים כבר התחילו".אלי אמר כי הוא צריך שיזכירו לו את זה כל הזמן,מפני שלפעמים,אנחנו לא זוכרים שהחיים כבר התחילו,וזה חשוב שיוזכר. את השיר השמיני:"מטוס בלי קשר"(שקיבל שם אחר בהופעה,לא זוכר כבר איזה),אלי כתב,לדבריו,על אירועי ה-11 בספטמבר במקור,אך הם עברו שינוי קל.השיר למען האמת,היה אחד מהטובים בהופעה,ושיקפו ללא ספק את הכישרון של אלי. ארבעה שירים לאחר מכן ונגמרה ההופעה.אלי חוזר כעבור 5-10 דקות להדרן לבדו עם הגיטרה האקוסטית,עם קאבר ל"אימי אימי" של אהובה עוזרי(שגם נכחה באירוע)הביצוע היה לא רע בכלל,ומרבית הקהל הצטרף אליו לקראת סוף השיר בשירה. ההופעה הסתיימה בקאבר נוסף לשיר של דיוויד בואי:"Aligitor" שהיה קאבר מוצלח למדי.לאחר מכן לקחתי פלייליסט וחזרתי הביתה. ההרכב: אלי סורני-גיטרה אקוסטית ושירה. אופיר גל וגלעד אחיטוב-גיטרות. חגית שפירא-בס. שלי אלגבה-תופים. הפלייליסט: החיים כבר התחילו בינתיים לדרך ספן CHINA GIRL* לא חוזר לשם לרקוד בחושך HEROES* מטוס בלי קשר** שוב הליצנים ASHAS TO ASHAS* התחלה חדשה פעם אחרונה הדרנים: אימי אימי תחזירו ת'לילה ALIGITOR. *-קאבר לדייויד בואי. **-קיבל בהופעה שם אחר ושכחתי. (נכתב קודם בפורום רוק ישראלי אבל שיר ביקשה שאעתיק גם לכאן)...

clyps

New member
היה מצויין!!../images/Emo6.gif

אני טיפה חולקת על עומר לפחות בחלק של התלהבות הקהל... הקהל מאוד התלהב מאלי.. שאי אפשר היה לפספס את ההתרגשות שאפפה אותו... הקאברים היו מעולים, והלחנים של אלי גם סוף הדרך.. רוק ישראלי חי ובועט... ההרכב גם כן היה מצויין.. שניים מן ההרכב (לא כולל אלי) מוכרים לנו מההרכב הקבוע של קורין אלאל- אנחנו מדברים כמובן על חגית שפירא-בס, ואופיר גל-גיטרה חשמלית.. שהיו מצויינים.. שלא נישכח את גלעד אחיטוב- גיטרה חשמלית גם כן (נפח), ושרי אלגבה שהייתה על התופים ונתנה בראש לא פחות... החידוש לאהובה עוזרי היה מוצלח, וניתן היה לראות את הכישרון האדיר שיש לאלי על הגיטרה... הוא היה אנרגטי וסוחף ואני מאוד נהנתי... בקהל ניתן היה לזהות אמנים נחשבים וטובי טובים כמו- קורין אלאל, משה לוי, אלונה דניאל אהובה עוזרי ועוד... תודה רבה לפורום רוק ישראלי על הכרטיסים!
אגב- הסינגל הראשון+הקליפ מהאלבום החדש של אלי יצא בנובמבר, שיהיה בהצלחה! מומלץ בחום!!!!!
שיר
.

למעלה