BOOGY BOOGY
New member
החיים כמסע (תהיות יום הולדת)
לפני שלושים וחמש שנים נולדתי, יותר נכון לפני שלושים וחמש שנים פחות יום לפי התאריך הלועזי.. ולפני שלושים וחמש שנה פחות 6 ימים לפני התאריך העברי.. מעניין מה עשו ההורים שלי לפני שלושים וחמש שנה ותשעה חודשים??
ממרום שנותי אני מבינה שכשנולדתי החל המסע שלי בחיים הללו. אני יכולה להמחיש את זה כדרך ארוכה ארוכה... עם הרבה תחנות באמצע, נקודות ציון כאלו.. היו נקודות ציון שסיפקו לי מנוחה.. היו נקודות ציון שסיפקו לי כילים להמשך הדרך.. היו נקודות ציון שסיפקו לי למידה.. והיו כאלה שסיפקו לי הבנה.. כל הנקודות הללו הובילו אותי לנקודת ציון חשובה מאוד.. נראה לי שכל הנקודות שעברתי היו לקראת הנקודה הזאת.. הייתי חייבת לעבור את כל הנקודות ציון הקטנות ואת כל הדרך הארוכה על מנת להגיע מוכנה לקראת הנקודה החשובה הזאת.. ושלא תבינו אותי לא נכון.. לא היו כאן שום פשרות! השם לא התפשר איתי בקטע הזה ולא נתן לי שום הנחות! כדי להגיע לנקודה הזאת הוא דרש ממני מוכנות בסיסית.. ממרום שנותי אני למדה שהייתי מאוד קרובה פיזית לנקודה הזאת .. הייתי קרובה אליה מאוד מאוד אפילו.. ולא הגעתי אליה.. אז כפי שניחשתם נקודת הציון הזאת היא נקודת המפגש עם אישתי. אני זוכרת את הרגע שהגעתי אליה.. רגע מאוד נינוח, מאוד שליו, מאוד מחויך, רגע רגוע, רגע שפוי, רגע שקט. ברגע הזה בדיוק נפגשו דרכנו. ברגע הזה היא הציעה את עצמה רק אם אבקש.. ואני ביקשתי.. והיא נתנה לי.. אחר כך היא ביקשה אותי ואני נתתי לה.. וכל זה קרה ברגע קסום אחד בחיים שלי. ברגע הזה חברנו למסע משותף.. שרית גל ואנוכי הולכים בדרך ביחד עכשיו.. אופי ההליכה שלי השתנה עכשיו.. אני הולכת עם אהבה גדולה בלב. אלוהים היקר ~לב~ תודה. אמא ואבא יקרים ~לב~ תודה. אישתי היקרה היפה והמוכשרת והמקסימה והטובה ~לב~ תודה. גל התותח המוכשר והכי טוב בעולם (אתם צריכים לשמוע אותו שר את זה בסגנון ראפ) היקר ~לב~ תודה. באהבה לכווווווולם, מיכל.
לפני שלושים וחמש שנים נולדתי, יותר נכון לפני שלושים וחמש שנים פחות יום לפי התאריך הלועזי.. ולפני שלושים וחמש שנה פחות 6 ימים לפני התאריך העברי.. מעניין מה עשו ההורים שלי לפני שלושים וחמש שנה ותשעה חודשים??