החיים כקורס בגיבוש

o fri

New member
החיים כקורס בגיבוש

להצליח לסיים את המשפט שהתחלתי גם כשהוא נוגע בי. להצליח לְרצות מבלי להיות חלשה בגלל זה להצליח ללכת עד לקצה אבל לא לעבור אותו. להצליח לעצור ולהסתובב חזרה כשעברתי! להצליח "לסמן" ועדיין לשמור פנים להצליח לדבר בהגיון גם כשהוא מסתכל לי בעיניים. להצליח לגעת בו מבלי לאבד תחושה של עצמי להצליח להרפות לחלוטין אבל לא להתמוסס להצליח להתמסר לחלוטין אבל לא להפקיר יש לכם עוד דוגמאות?

nivinivini

New member
לא לכתוב את ההודעה הזאת למרות

שאני חייב לומר: "עופררריייי זה גאונייי, אימאללללההההה אני רוצצצהה עודדד עוצמההההה".

nivinivini

New member
עוד קצת...

להרגיש כמו חיית טרף בדיוק בשנייה שעומדת לקפוץ על הטרף שלה, אבל להשאר כך לנצח. ללכת 40 שנה במדבר לכיוון ארץ ישראל ולא להכנס בשער. (נראה לי שערבבתי קצת בשר וחלב...כל העסק הזה מאוד עדין)

hagakora

New member
עוד

אהבתי את החיית טרף, למרות שלא חייבים להישאר במקום אם רעבים. לחכות לפגישה הבאה בידיעה שלא תהיה זו לעולם לראות שוב את אשר נהרס ללא הכר

o fri

New member
איזה עוצמה?

זה מרגיש מאוד חלש לפעמים. כשאני נכשלת. אבל משתדלת לא להזדהות. לזכור את מה שראיתי. אנשים הם (בין השאר) מיכלים של רגשות, וזה משפריץ מהם החוצה. זה לא אישי. הרגש הזה הוא לא אישי.

nivinivini

New member
כתבתי שכל העניין עדין ועצמתי משום

שמה שכתבת בהודעה המקורית זאת נוסחא אוניברסלית, שנמצאת בכל דבר מהמיקרו למאקרו. לך זה נגע ברגש (לפחות לפי ההודעה למעלה). אני מסתכל על זה בקטע הכי יבש של יחס בין שני הכוחות הגדולים. הרצון להתפזר מול הרצון להצתמצם, דחף מול הצבת גבולות. (קישור למטה). "להצליח ללכת עד לקצה ולא לעבור אותו", למשל, מתקשר אצלי עם היכולת ליהיות מקושר למקור כל הידע, אבל לדעת לא להבלע בתוכו. הכלי לא חזק מדי להכיל את הכל. "להצליח להרפות אבל לא להתמוסס", באיזשהו שלב התקשר לי לחלימה. וכשנתתי את הדוגמא על החיית טרף, כבר הורדתי את זה לרמה של תרגיל לחיזוק גוף האור (הגוף החולם). אני עדיין מנסה למצוא את השלבים של היציאה מהגוף ובינתיים זה הולך ככה: -שלב חיית הטרף. יש רצון לצאת. דחף. אני נשאר ללא תנועה. במצב כזה השליטה לאט לאט עוברת לגוף האור. -בשלב הבא צריך להרפות. רק כך אני מאבד כל קשר לאגו (או איכשלאקוראים לו). להרפות לחלוטין אבל לא להתמוסס. אחרת אני "סתם חולם". -ואז שוב לגבש.

o fri

New member
מממ. כן.

אני כתבתי את זה גם מהרגש, ובעיקר עוד יותר הגבתי להודעתך מהרגש.

o fri

New member
כמובן

להצליח לשחק את המשחק בכל הרצינות ולזכור שזה רק משחק- "הבלות מבוקרת" להצליח לרדת ל"גשר" ולשמור את הגב "מלא" ועל הקשר עם כפות הרגליים להצליח לחוש את עצמי, ואת הקרקע כשאני רוקדת ועוד יותר כשיש לי פרטנר

לראות את השגרה בלי להתפס בה

להיות משוגעת בלי ש"הם" יגלו להתעניין כדי לחיות אבל להשאר אדישה כדי לשרוד להשאר בעיניים פקוחות אבל לא להשתמש דווקא בהן כדי לראות אוף, קשה. תודה על תשומת לבכם, אחת בדרך

למעלה