החיים מצחיקים אז צוחקים..

yaely2

New member
מנהל
החיים מצחיקים אז צוחקים..

קמתי מוקדם אף על פי שאני בהסגר. לא בגלל ה"קולוניה
אלא בגלל ה"קולונסקופיה"
שממש מכריחה אדם לא לזוז מאזור השירותים.
כדי שלא תתבאסו בגללי, הכנסתי כאן הומור קטן.

קבצן עיוור עמד ברחוב והתחנן
אנא רחמו עליי אני מסכן
תריסר ילדים אני מאכיל מלביש
אנא תן לי, אל תהיה אדיש
גברת נרכנה אליו והנהנה,
אני אינני מבינה
שנים עשר ילדים ואתה מתלונן
הרי אתה עשית אותם ולא השכן
.
ענה הקבצן: גברת אני ממש סומא
לא רואה מה לפניי נמצא.

הניה 8

New member
מתיחסת לאתמול, לטובי ,לא הבנתי את המשפט " אדם

מבוגר כל מה שקורה לילד זה טוב"
והרי אין כאן בכלל דבר טוב, הפרי נוקר מה יש פה טוב??

שי1951

Member
יום טוב ונעים

יעלי - בהצלחה עם הקולונוסקופיה - ושיעבור בקלות (כמה שזה אפשרי).
טובי - בקשר למה שכתבת, אתמול בלילה, (הקטע המצוטט באדום) גם אצלינו (כמו אצל תמר או הניה) היו נוהגים לעטוף את השסק על העץ בשקיות נייר - כנגד הציפורים.
להניה - שהתקשתה להבין את המשפט שכתבה טובי (מצוטט בירוק)
להבנתי - צריך היה להיות כתוב:
אבל לאדם מבוגר, כול מה שקרה לו כילד, הוא טוב (או זכור לטוב),
ותסלח לי טובי - אם פיספסתי את מה שהיא התכוונה במשפט (המצוטט בירוק) שהיא כתבה.

הקטע המצוטט:
לגבי השסק של תמר, בילדותי היה לנו עץ שסק בחצר יחד עם עוד עצים נוספים, נהנינו מהעץ, לא זוכרת שהיו בעיות של צפורים,
אבל לאדם מבוגר כול מה שקרה לילד הוא טוב,

טובי1952

New member
אין כמו ילדות

שלום,
שי תודה רבה מה שכתבת הייתה ממש כוונתי. לא חשוב מה היה אנחנו בבגרותנו צובעים את הילדות בהמון יופי וחן.
בתור ילדים היינו אוכלים את הפירות חצי בוסר מהעץ וזה היה הטעם הכי טוב שבעולם. כאב לי מיזה בגרון והרופא אמר לי שאסור לאכול פירות שהם לא הבשילו ממש, אבל לא הייתה לי סבלנות לחכות עד שהפרי יבשיל
תודה שהקשבתם

tamarsharoni

New member
מודה ועוזב ירוחם + הכן גינתך לחורף ,עדיף מאוחר מאשר בכלל לא

בכלל שכחתי , בשנה שעברה באמת באו ציפורים שחורות, [שחרור ] , לאכול מהשסק . את האשכולות עטפתי בשקיות נילון ורודות של רמי לוי .
למרות שאסור ובסכנת מחיקה , אספר לכם שהיום היה לי תור "לבקורת תרופות" אצל האחות אנה בקופ"ח . ביקורת שהקופה עושה לכל המבוטחים בני ה65 ועד 120. בקשו שאביא את כל התרופות שאני לוקחת. שכרתי משאית והבאתי את הכל , כולל מה שאני קונה בהתנדבות לעצמי , [כורכום , ברזל עדין , רלקסין ובתמיגה ] .שאלה על מטפלת , אוטובוסים , קניות ונקיון הבית וגם אם בשבועיים האחרונים היה מצב שלא היה לי תאבון או לא רציתי לצאת מהמיטה או לדבר עם אנשים והמשפחה , מיד בתחילת השאלה הבנתי לאן השאלה מובילה ואמרתי לה שדפרסיה אין לי . הקיצקץ שחררה אותי אחרי חצי שעה ונסעתי ל"הגרעין " מרכז להדרכה ומכירה של ציוד גינון . קניתי אצלם חומר נגד תולעים בעצי בפרי ודשן שצריך לתת להם כל 3 חודשים .חזרתי הביתה סחוטה , אבל הכרחתי את עצמי לפזר את שני החומרים כך שאם מחר יהיה גשם , כפי שדני רופ וחבריו מבטיחים , העצים שלי יהיו מוכנם . יללה טוב לכווווווווולם . תמר .

למעלה