החיים מתחילים אוטוטו

יוֹאב

New member
החיים מתחילים אוטוטו ../images/Emo3.gif

זהו, בשבוע הבא אני נכנס לדירה. ספות כבר יש, טלויזיה יש. סבא וסבתא עשו איתי קניות השבוע, ככה שיש גם - מקרר NORMANDE חדש 350 ליטר, מגהץ PHILIPS אדים, שולחן פלסטיק 'כתר' ו-6 כסאות, שולחן כתיבה עם מקום למחשב, וכסא ב-740 ש"ח. מחר אני אסע עם אבא לקנות מיטה זוגית. זהו, למרות שהיה נדמה בהתחלה שאני לא אסתדר עם ריהוט ועניינים, מסתבר שהחיים מחייכים אליי. כבר ציינתי שחברה שלי תרמה שטיחון ומערכת סטריאו, ושאמא שלה תרמה כורסה, ושדודה שלי תרמה שתי שמיכות פוך ודודה אחרת תרמה שטיח וחבר תרם מיקרוגל ואבא תרם מכונת כביסה?
טוב, בכל מקרה, ב-28.10, אני עורך חנוכת דירה.
אתם באים?

JustMeNow

New member
../images/Emo12.gif

איזה כיף לך לקח לי הרבה זמן להגיע רק לחלק מהדברים שיש לך... תשמור עליהם טוב-טוב

יוֹאב

New member
אני אשמור

השאלה היא, מה אני אעשה עם הכל, במידה ואחזור הביתה מתישהו...

JustMeNow

New member
אחרי שיוצאים פעם אחת

קשה מאד לחזור... אבל תמיד אפשר למכור את הרהיטים או למצוא מחסן ולשכן את הדברים

אתה יכול להעביר השתלמויות לטלתרום

מזל טוב על המעבר לדירה! האמת, זו שיטה מאוד סבירה ללכת ולאסוף מסביב דברים שאנשים אחרים כבר לא זקוקים להם, כך בזמנו השיג אחד השותפים הקודמים שלי מערכת ישיבה שלמה לסלון. מה שכן, אתה באמת משקיע
. במחשבתי אני עדיין מרוחקת קילומטרים מקניית מקרר חדש. (אם כי אני מתארת לעצמי שהקילומטרים נמוגים במהירות כשאין ברירה והדירה בלי מקרר.
)

יוֹאב

New member
לשמחתי

המשפחה מאוד תמכה, וגם החברים. לצערי, רק בעוד 21 יום תגיע אליי המיטה, והכניסה שלי לדירה תידחה קצת. רק אני נהנה עד מאוד, אך לחוץ בו זמנית, מהמעבר?

snoopona

New member
וואו

איזה כיף לך. אני שמחה שמצאתי חדר די מאובזר, כולל מיטה, אחרת היה לי מאוד קשה. גם כך יש לי המון חוסר בציוד, העיקרי שמורגש זו מכונת כביסה. סיוט שאין אחת כזו בבית...

יוֹאב

New member
מכונת כביסה זו דווקא בעיה פעוטה

יחסית. יש לי חבר ששוכר דירה בירושלים, ואחת לחודש הוא מכבס ב-50 ש"ח, את כללל הבגדים שלו.

JustMeNow

New member
מכונת כביסה יד שניה

יש המון מכונות כביסה יד שניה במחיר של 200-300 ש"ח ועם חישוב של חומרי כביסה וכו'- אתה חוסך כסף בטווח הארוך (אלא אם כן אתה לא מכבס במכבסה אלא בבית של ההורים...)

Benjamin Turner

New member
ואו, זה די יקר...

היית יכול לשים סכום נמוך יותר לתשלומים על מכונת כביסה דנדשה ולכבס בנוחות בבית
אגב, בטכניון ישנן מכבסות פנימיות, אשר אמנם מיועדות בעיקרון לסטודנטים שגרים במעונות, אולם תמורת תשלום סימלי של 15 ש"ח לחודש ניתן לרכוש מנוי לשימוש בהן (התשלום אינו כולל אבקת כביסה ומרכך, כמובן). אולי יש פונקציה דומה גם באת"א? אני אישית עד כדי כך עצלנית שלאחרונה (עם המעבר לדירה שגודלה מאפשר זאת)אף רכשתי מייבש, בנוסף למכונת הכביסה שנתרמה כמתנה מאמא כשעברתי לראשונה לחיפה.

אני רשמית בלונדינית

אין לי מושג איך הגעתי לסכום הזה. כביסה עולה לי 50 ש"ח פעם בשבועיים. בחודש יש רק פעמיים שבועיים
קבלי תיקון - הסכום הוא 100
(חוצמזה שמה יעזרו לי המכבסות של מעונות את"א כשאני גר בכלל ברמת גן? LOL) לגבי המכונה - אכן, אני ואחד השותפים שוקלים לרכוש אחת אבל..וזה אבל גדול... לעלות של המכונה, מתווספים הסכומים של החשמל והמים. נוסיף לזה את העובדה שבחורף לוקח לכביסה זמן להתייבש ושצריך גם לקפל אותה ונגיע למסקנה (שהיא ממש לא מבוססת וניתנת לסתירה בכל רגע אפשרי) שפשוט עדיף להקפיץ את זה למכבסה מעבר לכביש ולקחת את זה ביום שלמחרת, מקופל ונקי...

טלי 234

New member
כמה עלה המקרר? גם אני מחפשת...

חדשה בפורום... סוף סוף חתמתי על חוזה שכירות ויוצאת מהבית עוד שבועיים... צריכה רק מקרר (את כל השאר אגרתי במשך שנה כמעט מהמשפחה) ותוהה כמה עולה מקרר נורמלי. תודה

למעלה