החיים מתחת לכיפה הסרוגה

החיים מתחת לכיפה הסרוגה ../images/Emo101.gif

הבלוג החדש שהקמתי רק היום. אשמח לתגובות.

akravit

New member
ברכות ../images/Emo39.gif ...

אליאנה על הצטרפותך לקהילת הבלוגרים הישראלית. שיהיה בהצלחה ובכיף!

איה@

New member
אליאנה - ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

הבלוג שלך - מסקרן מאד...... אשמח לקרוא אותך. (אל תשכחי לעדכן אותנו) נראה לי שהסתדרת עם הלינקים ושאר השאלות שלך, במידה ולא אל תהססי לשאול שוב - נעשה הכל כדי לעזור לך. בהצלחה!
איה.

genotip

New member
אויי ../images/Emo13.gif

בלוגלי
אני כל כך גאה (לא שעשיתי משהו, אבל בכל זאת).

genotip

New member
שאנטי ../images/Emo24.gif

מתי חזרת? לאן הלכת? שיים און יו!!

שאנטיdos

New member
אני תמיד פה..../images/Emo121.gif

מביט מלמעלה... את הבלוג שלי זנחתי עקב חוסר זמן.. לצערי. אגב מישהו עוד פעיל בבלוגלי?

כן... אני ../images/Emo46.gif

שלום לך, אני אשמח ואודה לך מאוד אם תגיב על האימייל ששלחתי לך. בכל זאת הקמת מערכת ויש לי תחושה כואבת שאין לה גב. אני רואה שרק אני כותבת שם או כאלה שלאט לאט עוזבים... חבל ! אבל כדאי שתודיע מראש אם אתה לא מתכוון לטפל במערכת מחוסר זמן - מידת אחריות כלפינו שכן משתמשים בה. השקעתי, תסתכל ולמערכת שלך יש בסיס מצויין, אבל.... מה קורה עם הארכיון ? תודה, ושבת של שלום אליאנה

מתחיל לרקום עור וגידים... ../images/Emo24.gif

תודה לך איה. החצר שלך מקסימה, אגב ! סוף סוף הבנתי איך הכל עובד. אני לא מרוצה כל כך מהתבנית הפשטנית שנותן האתר בלוגלי. ואני מקווה שהם רציניים. לא מתחשק לי לאבד הכל (דעתכם?) שאלות קטנות: 1. היכן ניתן למצוא מערכת תגובות מעניינת בעברית, כמו שלך - איה? 2. כשאת כותבת "אל תשכחי לעדכן אותנו". למה את מתכוונת - האם לומר לכם מתי כתבתי ? אז כתבתי שוב
3. ושאלה אחרונה חביבה - נוכחתי לראות שהתגובות הן מאוד ענייניות ויפות. האם כדאי לכתוב אותן שוב בעמוד הראשי שלי או שאנשים קוראים ממילא את מסך התגובות האלה. האם כדאי להגיב ב"תגובות" או להגיב במסך הראשי ? אני מקווה שהובנתי כראוי...

למעלה