החיים עוברים

• פותח הנושא PREM
  • פורסם בתאריך

PREM

New member
החיים עוברים

אני בת 34 בעלת מקצוע חופשי והמון זמן בלבטים לגביו - בררתי עם עצמי ועם חברים ומשפחה ואפילו במכון הדסה הייתי (עסק לא זול...). לא מצליחה להחליט מה הכי מתאים לי בעולם לעסוק בו לא כפשרה - אלא כמשהוא שימלא אותי ויעשה אותי מאושרת. אני מנסה להתחבר לעצמי שוב ושוב בעניין הזה והדבר היחידי שעולה הוא דיילות אויר או עיסוק בייבוא מהמזרח הרחוק (בגלל הטיסות). אבל לא ברור לי אם דיילות אוויר תתאים במידה ואחליט להיות אמא ולגבי הייבוא אין לי מושג לגבי המקצוע וקשייו. בינתיים הזמן רץ ואין לי פרנסה. לא נעים. מה דעתכם בבקשה?

אינטואיציה

מה הלב אומר לך? מה קופץ לך ישר בפנים כשאת מדמיינת את עצמך בתור דיילת, או יבואנית סחורה? עפ"י דעתי, מתוך הגיון תבואנה מספר סיבות, ומתוך הלב - אולי סיבה אחת, אבל החשובה מכולן. נסי לדמיין. לראות בעיני רוחך כמה צעדים קדימה, ולראות איך זה מרגיש לך. וברוכה הבאה

דעתי היא שהתשובה היא בתוכך

את צריכה רק לעזור לה קצת לצאת. באופן אישי, כשאני נמצאת בסיטואציה שלא יודעת מהו הדבר הטוב בשבילי, אני מחפשת את הקול הפנימי שלי. מה אני מרגישה וחושבת מבפנים. הרבה פעמים אני מוצאת אותו במקום רגוע ושקט, בדר"כ בשעות בוקר מאוד מוקדמות, אצלי באופן אישי כתיבה מאוד מועילה לכך. ממליצה לך לנסות למצוא זמן שכזה עם עצמך, ולענות לעצמך על שאלות כמו: מה את אוהבת לעשות? מה "עושה" לך את זה ולא רק בעבודה אלא בכלל? מתי בעבר הרגשת שאת עושה משהו שאת מאוד אוהבת אותו ומתחברת אליו? אל תגבילי את עצמך למחשבות על עבודות ספציפיות שידועות לך, אלא תלכי לכל הכיוונים האפשריים. תרגישי חופשי להיזכר בכל מיני מצבים שנהנית בהם, כל מיני עבודות שאת אוהבת, מעין סיעור מוחות פרטי עם עצמך. ומכאן עשויים להגיע רעיונות חדשים ורעננים לעיסוק הבא שלך.

יכול להיות

שאת צריכה לעבוד בזה כמה שנים, בשביל מימוש החלום, ושלא תישאר לך תמיד תחושת פיספוס. במידה ותגיעי למצב בו זה ייתנגש לך עם משפחה, לדוג'- ותחליטי לעזוב, תדעי שלא וויתרת על הגשמה של נתיב שרצית כל כך.

למעלה