החיים קפאו במקומם

דולידול

New member
החיים קפאו במקומם

השעון נעצר. צופה מהצד . הסרט רץ לידי. אני לא זז. שואלת מי אני?

תמונה שקשורה לכותרת של דולידול

לתמונה המצורפת לפורום, קוראים חרדה, anxiety, והיא צויירה בידי הצייר הנורווגי Edward Munch. אני כותבת זאת בהמשך לשרשור שדולידול פתחה כיוון שההודעה של דולידול וכן כותרת הודעתה נראים לי מתאימים לציור הזה...

בוזיקית

New member
../images/Emo41.gifיש!!!!!!!!!!!!! השער שלנו חזר!!!

ודולי, כל כך מכירה את המצב הזה של להיות תקועה בחיים ולהביט עליהם מהצד... להרגיש כמו צל חולף, כעלה נידף ברוח... היטבת לבטא גם את רגשותי שלי, כפי שאני חווה אותם פעמים רבות. חיזקי ואימצי יקירה

דולידול

New member
להיות משמע אני קיים

דולי צריכה לזכור את דולי. בתוך כל הרצון לתת, לעזור, להזדהות, לקחת כאב לכאוב את האחר, דולי נעלמה. למה אני לא רואה את הציור?

כשהלב בוכה, הזמן עומד מלכת...

מוסיפה שיר ששלח ציור: כשהלב בוכה רק אלוהים שומע הכאב עולה מתוך הנשמה אדם נופל לפני שהוא שוקע בתפילה קטנה חותך את הדממה. שמע ישראל אלוהי אתה הכל יכול נתת לי את חיי נתת לי הכל בעיני דמעה הלב בוכה בשקט וכשהלב שותק הנשמה זועקת. שמע ישראל אלוהי עכשיו אני לבד חזק אותי אלוהי עשה שלא אפחד הכאב גדול ואין לאן לברוח עשה שיגמר כי לא נותר בי כח. כשהלב בוכה הזמן עומד מלכת האדם רואה את כל חייו פתאום אל הלא נודע הוא לא רוצה ללכת לאלוהיו קורא על סף תהום. שמע ישראל אלוהי...

שלום לך גילה זהו שיר מדהים

תמיד שאני שומעת אותו עולות לי דמעות בעיניים. אני חדשה פה אבל חרדות יש ויש.אני חליתי ועקב כך נהייתי נכה.זה מביא לפחדים וחרדות רבים.אני מטפטפת לי על הלשון רסקיו.אני יודעת שיש פרחי באך שהאדם המבין מכין ספציפית בשבילך לאחר הקשבה לבעיה וזה מקל כנראה. אני חוששת ממיליון דברים מה יהיה בעתיד איך אתמודד עם דברים מה עם המשפחה שזקוקה לי? כדורי שינה שאני נוטלת לא מצליחים לגמרי לעשות את העבודה ואני שונאת את התלות בהם אבל לא לישון זה גם לא פתרון. נוסף להתמודדות עם המחלה יש לנו,לבעלי ולי,קרב משפטי על עתידנו שאין ביכולתי לדבר עליו כך שיש לי מספיק בצלחת ולכן החרדות.

עצוב73

New member
יש כמה אפשרויות..

לגבי הגוף : תנסי תרופה הומאופטית שנקראת איגנאציה - הומאקורד, של חברת HEEL. זה עובד ! זה לא מזיק ! וזה בטוח (מקסימום - לא יעשה כלום) או ללכת לרופא, לקבל קלונקס למשל, זה מרגיע ומרדים, אבל ממכר בשימוש ממושך... לגבי הנפש: קטונתי מלסייע , חוץ מלתת עידוד ועזרה מורלית.....

את השיר תרם לנו משתתף בשם ציור

תרופה הומאופטית, פרחי באך, כדורי שינה- כולם יכולים לעזור לנו להתמודד במצבים של חרדה ומה שעוזר לא פחות, הוא הכנתם, התאמתם "ספציפית בשבילך, לאחר הקשבה". זהו גורם מרפא כנראה לא פחות מהחומרים עצמם. משהו שהקשיב ומנסה לעזור לך ולתת לך משהו במיוחד בשבילך. אני שומעת בין השורות שאת "למודת קרבות" משפטיים ואחרים. אני מקווה שתוכלי למצוא בפורום שלנו מרגוע, rescue, ותוכלי להעזר מתגובות שייכתבו לך משתתפים אחרים פה, במיוחד בשבילך...

למעלה