החיים קשים

החיים קשים../images/Emo4.gif

לא יודעת מה קורה איתי ,בזמן האחרון אני חשה חוסר סיפוק מהכל, מן חוסר משמעות כללי, מהעבודה, מהחברה, מהמשפחה. אני בת 27 נשואה + 1 פתחתי על פי פריסת צלב קלטי ואשמח לשמוע את קריאתכן. 1 - 7 מוטות 2 - קיסר 3 - ירח 4 - 9 חרבות 5 - 5 גביעים 6 - 10 מוטות 7 - 2 מטבעות 8 - הכוהן הגדול 9 - אביר החרבות 10 - אביר המטבעות תודה מראש, טיפטיפ

צ ל י ל 8

New member
היי טיפטיפ ../images/Emo140.gif

אנו לא מפרשות פריסות כלליות. אנא קיראי את הודעת המנהלות על מנת להבין כיתד פורסים. כמו כן תני רקע לשאלתך. באיזה נושא ספציפי את רוצה להתמקד ומה את רוצה לדעת ונשמח לעזור לך

batgalim

New member
הי טיפטיפ ../images/Emo13.gif

צלב קלטי הכוונה לפריסה קלטית? ומה בדיוק שאלת? רואים בפריסה את חוסר הסיפוק שלך וראית חצי הכוס הריקה, הדאגות, הספקות, האם בעלך מגביל אותך, שומר את צעדיך? מאד חשוב לדעת רקע ואת השאלה הספיציפית ששאלת. השאלה גם חייבת להיות לגבי נושא אחד מסויים ולא כללי.

אתן לגמרי צודקות...

לא התכוונתי למשהו כללי אבל לא ממש הצלחתי למקד את השאלה, אולי תצלחנה לעזור לי, אני מחפשת את המשמעות של חיי. אולי תגידו לי איך לפתוח?

batgalim

New member
תנסי לשאול ../images/Emo16.gif

מה עלי לעשות על מנת למצוא משמעות לחיי? 5 קלפים + קלף סיכום. בפריסת שאלה.

יפעת 27

New member
תודה אבל למה הנר?

אז על פי הצעתך שאלתי: מה עלי לעשות על מנת למצוא משמעות לחיי? 1. מלך המוטות 2. 9 מוטות 3. גלגל המזל 4. העולם 5. 2 מוטות 6. נער החרבות 7. נער המוטות סליחה שפתחתי 7 ולא 6 אבל אין טעם למחוק את האחרון נכון?

batgalim

New member
הנר...

השאלה שלך לחיפוש עצמי הזכירה לי משום מה חיפושים אחרים בנרות...

batgalim

New member
ולפריסה...../images/Emo26.gif

מה עלי לעשות על מנת למצוא משמעות לחיי? מה - מלך המוטות עלי - 9 מוטות לעשות - גלגל המזל על מנת למצוא - העולם משמעות - 2 מוטות לחיי - נער החרבות סיכום - נער המוטות את נמצאת בתקופה של היסוסים וחוסר החלטה, מתפזרת לכיוונים שונים מבלי יכולת להתמקד, דבר שגורם לך לנוע בין מצבי רוח שונים. קלף העולם - מדבר על התפתחות רוחנית, על שילוב בין העולם הגשמי לבין העולם הרוחני. קלף זה הוא מעין מראה המשקפת את המקום בו את רוצה להיות, את הייעוד אותו עליך למלא - על מנת למצוא את הייעוד שבו תמצאי סיפוק ואושר - כל שעליך לעשות הוא "לנקות" את המראה ולהביט פנימה, אל עצמך הפנימי ולבדוק היכן את נמצאת היום, ומהו המקום בו רצונך האמיתי נמצא. שאלי את עצמך - מהו העיסוק אשר יגרום לך אושר? את לא חייבת להחליף מקצוע או להחליט עכשיו - אך תוכלי לברר לגבי קורסים שונים, תחום לימודי כלשהו, חוג או כל דבר דומה, ולהביא זאת לידי מימוש בכך שאכן תפעלי במעשיות להגשמת הרצון.

יפעת 27

New member
קודם כל תודה../images/Emo140.gif

אבל זה כל כך כללי ולא נותן אפילו רמז קל שבקלים, אני מנסה להביט פנימה כבר תקופה ארוכה ו-נאדה...

צ ל י ל 8

New member
אל תשכחי ששאלת שאלה מאוד כללית

ולכן גם התשובה שקיבלת היא מאוד כללית...

יפעת 27

New member
חשבתי הרבה ו...

2 פריסות שאלה: 1. האם יהיה לי טוב בפנימיה? 3 מוטות, 5 חרבות, 4 גביעים, 8 חרבות 2. האם אני אתקבל לפנימיה? (פנימיה ספציפית) 4 מטבעות, הכוהן הגדול, כוח, 2 מוטות תודה מראש

למעלה