החיים שאחרי?B.A
שלום חברים , אני קוראת מידיי פעם את מה שאתם כותבים וממש שמחה לדעת על כמות המידע שאפשר לחלוק ולייעץ
רציתי לשמוע את דעתכים:
אני מסיימת השנה לימודי תואר ראשון באוניברסיטה הפתוחה
שנה הבא אני מסיימת תעודת הוראה לפסיכולוגיה, החלטתי לעשותה בקטע של דבר מעשי עד שאמצא את דרכי לאנשהו
אני דיי מבולבלת יש הרבה תחומים שאני מתעניינת בהם , בחלומי הורוד הייתי רוצה לעשות תואר שני בפסיכולוגיה קלינית- נוירו- פסיכוביול..
כרגע בחיי המטרה שאוכל להתפתח ולקבל שכר גבוהה, כן אני מאוד מנסה למצוא מקצוע או תחום לימודי שייתן לי מענה על כן וכמובן שיהיה לי מעניין ומספק.
לגבי העניין אני מוצאת עניין מהר מאוד כך שאין בעיה עם תחום.
אולם אני מרגישה שאני קצת הולכת לאיבוד
מה אני אוכל לעסוק לאחר סיום התואר?חוץ מההוראה
האם יש תחום של התמחות ספציפית ללא תואר שני בפסיכולוגיה שניתן לעסוק בו כמו למשל לימודי אבחון דידקטי?
אולי משהו בלי לימוד התמחותי?
הצעת לתואר שני שיספק עבודה בשכר נאה?
גילו נאות אני מתכוונת להגיע לממוצע של 88- 90 לתואר

שלום חברים , אני קוראת מידיי פעם את מה שאתם כותבים וממש שמחה לדעת על כמות המידע שאפשר לחלוק ולייעץ
רציתי לשמוע את דעתכים:
אני מסיימת השנה לימודי תואר ראשון באוניברסיטה הפתוחה
שנה הבא אני מסיימת תעודת הוראה לפסיכולוגיה, החלטתי לעשותה בקטע של דבר מעשי עד שאמצא את דרכי לאנשהו
אני דיי מבולבלת יש הרבה תחומים שאני מתעניינת בהם , בחלומי הורוד הייתי רוצה לעשות תואר שני בפסיכולוגיה קלינית- נוירו- פסיכוביול..
כרגע בחיי המטרה שאוכל להתפתח ולקבל שכר גבוהה, כן אני מאוד מנסה למצוא מקצוע או תחום לימודי שייתן לי מענה על כן וכמובן שיהיה לי מעניין ומספק.
לגבי העניין אני מוצאת עניין מהר מאוד כך שאין בעיה עם תחום.
אולם אני מרגישה שאני קצת הולכת לאיבוד

מה אני אוכל לעסוק לאחר סיום התואר?חוץ מההוראה
האם יש תחום של התמחות ספציפית ללא תואר שני בפסיכולוגיה שניתן לעסוק בו כמו למשל לימודי אבחון דידקטי?
אולי משהו בלי לימוד התמחותי?
הצעת לתואר שני שיספק עבודה בשכר נאה?
גילו נאות אני מתכוונת להגיע לממוצע של 88- 90 לתואר